sevgilin seni böyle beğenmiş ki bir ilişkiniz var
yani sevgilin bunun farkındadır ve beraber olduğunuza göre sevgilin dert etmiyo o kadar kafana takma
kendine güven, madem deli dolu bir kızsın o açığı kapatmayı da bilirsin :D02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim değilll arkadasım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilin seviyorsa seni o halinle kabul etmeli.
Bazılarının Cinsellik söz konusu olunca zaten gider önemlidir
Yedıklerınede az dıkkat et
Antıdepresan ne zaman bırakıcaksın? Doktor tavsıyesı ıle kullanıyorsundur dımı?01 Yorumla
Soran+1 yılevet doktor tavsiyesi, 2 ayım var daha :( yediklerime dikkat etmek değil de hiç yemiyorum desem yeridir.
Neden bu kadar dert ediyorsun? Sevgilin zaten seni o şekilde beğenmiş ki seninle birlikte olmuş. Çıplak gördüğünde de o fikrinin değişeceğini sanmıyorum.
Kapalı sürpriz kutu değil ki sonuçta çok şaşıracağı bir durum olsun.11 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim değilll arkadasımm
benim daha önce kilolu sevgilim oldu çok da zevkliydi onunla sevişmek. sabaha kadar sevişiyoduk. daha istekli oluyolardır belki de bilemiyorum. arkadan falan veriyodu, içine boşalıyodum vs., hiç bişeye itraz etmiyodu
02 Yorumla
Soran+1 yıliğrenmiyo muydun vücudundan? belki o 65 kilo falandır balıketliymiştir. ben 76 kiloyum :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
ulan sevısmekten utanmıyo vucudundan utanıyo sonra aranızda farklı şeylerde geçer cocuk sana tekmeyı koyar sonra vat efendım nıe benı terk etti eder tabı
01 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi sevgilim değil erkek arkadaşım tam sevgili değiliz tekme koyamaz
ikincisi vermicem sadece sevişcez
Kilo olayini çözmek için pratik şeyler var mesela hizli yürü merdivenleri kosarccasina CIK bakkala mi gidilecek sen git hizli hizzli yap herşeyi bol su iç otururken ayaklarini yere basma bunlar küçük ama birlwstginde sana faydasi olacak seyler
07 Yorumla
Soran+1 yılevet ancak ben kiloyu isteyerek almadım ilaç sayesinde aldım ve ilacı bırakmadan vermem çok zor
Soran+1 yılilacım 2 ay sonra bitiyor
Soran+1 yılhee sen anlamadın. :S İlacı kilo yüzünden kullanmıyorum
Soran+1 yıldoktor verdi
gecen sene bende senin gbi bir kizla olmustu o 1.59 76 kilo falandi ama ilk oldugu icin pek guzel degldi ama oyle kiloya takilmadydm ben tek sorun vajinasi cok kotu kokuyodu birazda gobeginin sarkmasiydi yani
00 Yorumlayorganın altına gır karanlıkta bogus. ya da gıt kılo ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılvericemmm ama 1 günde verilmiyo
şahsıma ait fikrimi söylüyorum, şişman biriyle sevişmem. seksim kaçar. antidepresanı felan bırak, zayıfla, güzelleş, zaten o zaman herkes peşinden koşacak.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 ayım kaldı bırakıcam.
+1 yılbişeyler yaşamayaa utanmamışda ablamız fizigindenn utanmıss zihniyetee bakk pehhhhhhhhhh
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleeee
- +1 yıl
Allah İslahh eylesinn ne diyeyim...
+1 yılÖööf ne varmış kiloda? bende kiloluyum baksana resmime. Saçmalama eğer aktif olursan her türlü zevk alırsınız.
012 Yorumla
Soran+1 yılay umarım
- +1 yıl
Aktif olmayanlar düşünsün bunu. Sen sevgiline istediği fantezileri yap bak sana nasıl tapıyo
Soran+1 yılasla sınır tanımam ve iğrenmem hiçbi şeyden
- +1 yıl
:) O konuda emin olma :) Sadece o kadar diyorum :) Sakınnn emin olma =) beni tanımıyosun :)
Soran+1 yılyapmam dediğim tek şey var o da şu tuvalet durumları ağıza falan öğ. Başka da bir şey yok eminim.
- +1 yıl
hehe :) emin olma :) sana 10 tane şey sayarım hepsinden sonra kusacak poşet ararsın :)
Soran+1 yılsadece 1 adet söyle?
- +1 yıl
burada yazarsam kaldırırlar ve uyarı alırım. Özelden yazmalısın :/
Soran+1 yılya söyle işte. üstü kapalı. gerçekten merak ediyorum.
- +1 yıl
Söyleyemem gerçekten. İsterim söylemeyi ama uyarı alırım cidden olmaz. Özelden yazabilrim dah asonra engelle dilersen sorun yok
Soran+1 yılüstü kapalı gayet de söyleyebilirdin. her neyse sen bilirsin.
- +1 yıl
Üstü kapalı nasıl söyleyebilriisn ki açıkca söylemedikten sorna onun olayını anlatamamki :/
+1 yılKeşke bütün kızlar kilolu olsada senin gibi utanıp evlenmeden o p*ku yemese :D
Vuhhuu17 Yorumla
Soran+1 yılistekliyim ama
- +1 yıl
istekli olman önemli değil git mast yap bilmem ne yap ama evlenmeden yaparsan sonradan pişman olursun
Soran+1 yılvermicem sevişcez
- +1 yıl
çocuk ileri gitmek ister
Soran+1 yılgitmezz
- +1 yıl
tabi tabi kesin öyle olur :) neyse iyi sevişmeler sana babana da söyle seviştiğini ;)
Soran+1 yılya konuştuk bunları yapmaz öyle bir şey arada aşk yok zaten daha çok cinsel çekim
- Cinsellik konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yıleve erkek atıp biseyler yasamayi planliyosun. daha ilk olacak. azginim bile diyosun. ama kilolarindan utaniyosun. aferim sana
15 Yorumla
Soran+1 yılee napayım utanıyorum
- +1 yıl
aynaya bakarken kilolarindan utanma. ananin babanin yüzüne bakarken utan bence
Soran+1 yılneden utanayım benim kararım bu
- +1 yıl
burada sana ne kadar ağır konuşsam aşağılasam. bir faydasi olmicak gbi. ne halin varsa gör. sonradan pisman olmicaksan. madem ilk dedin. sana tavsiye bidaha düşün
Soran+1 yılvermicem ki sevişcem sadece
kilolu olman problem değil de utanıyor olman burada biraz engel olabilir sen keyfine bak gidişatına bırak her şeyi utanma kilonun farkına bile varmaz o anda emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılkilolu olmasam da utanırdım ilk olduğu için de kilo için utanmak apayrı.
+1 yılBen olsam kaçarak uzaklaşırdım fakat erkek arkadaşın kiloluları seviyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa deme öyle
+1 yılSen merak etme sexin sismani zayifi yok son hep aynidir zevk almaya bak zaten senin ne olduğunu elbise varken de görüyordur aktifim diyorsun o yatak size dar bile gelir ;D
00 Yorumlabalık etli bayanlar günümüzde çok istenir eğer çok takıyorsan spor yap ama bence bunlar sorun değil erkek için seni sevdikten sonra...
011 Yorumla
Soran+1 yılbalık etli değilim ki 76 kiloyum. spora gidiyorum ama bu sadece kilo almamamı sağlıyo veremiyorum
Soran+1 yılyemiyorum neredeyse kilo almıyım diye. ilaçdan dolayı alıyorum çünkü. 20ye girdim 2 ay önce.
Soran+1 yılvar gibi işte bu. ilacı bırakıcam 2 ay sonra
Soran+1 yıldoktorla öyle konuştuk o yüzden. e yani ediyodur mutlaka
Soran+1 yılolmak isterdim ama kimliğimi açıklamış olurum o da olmaz
neden utanacan ya zevk al. oglan kabullenmişte geliyo rahat ol kasma geceyi mahvetme ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılvajinam ve göbeğim etli büyük yani :(
Soran+1 yılyok vermem
+1 yılsen hiç merak etme o seni bir güzel evirip çevirecekk
08 Yorumla
Soran+1 yılevirip çeviremez şişmanımm
- +1 yıl
sende çuval gibi yapmayı düşünmüyorsun dimi birazda sen yardım et
Soran+1 yılben zaten aktif olurum ne yatması
- +1 yıl
eee problem nerede o zaman? :)
Soran+1 yılgöbeğim ve vajinam
- +1 yıl
ne olmuş?
Soran+1 yılbüyükk
- +1 yıl
neye göre büyük diyosun karanlıkta bişi olmaz takma kafaya
Gizli Üye(36-45)+1 yılbosver takma kilolu oldugun için belkide daha cok tahrik olur cunku kilolu olmak tahrik eder erkeği göğüsler falan utnamada gerek yok hiç yapma dicem ama dinlemiceksin tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılgöğüsler eder de göbeğin edeceğini hiç sanmıyorum!
Cevap sahibi+1 yılsan bişey söylim bir kızın yanına gittim kızı görsen bacagım akdar boyu hiç güzel değil zayıftı ama cıplak görünce insan herseyi unutur hiç takma kafana kimse kusursuz değildir
Sevişme ozaman olsun bitsin kural mı var sevişcen diye?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet istiyorum
Soran+1 yılkes be
Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı. Sevgilin zaten seni o halde sevidiği için seninle çıkıyodur o yüzden bir sıkıntı olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılbelki de sevmiyodur bilemeyiz
Soran+1 yılgünümüz ilişkileri
76 kilomu sen dalgamı geçiyon.ne güzel işte doludolu vücüt adam deli olur sana.
020 Yorumla
Soran+1 yılcinsel organımın ön kısmıyla göbeğim çok rahatsız ediyo :(
Soran+1 yılayva göbeği değil 76 kiloyum diyorum 76!
Soran+1 yılbirincisi boyun benden uzun. ikincisi sen erkeksin kas oranın yüksek
Soran+1 yılevet hafif bacaklarım kollarım kalın. Ama ön çok bel ve vajina bölgem.
Soran+1 yılsoruyu okumadın galiba spora gidiyorum zaten
Soran+1 yılevet 1 hafta oldu
Soran+1 yılgöbeğimi kesip atsam sorun yok
Soran+1 yılerit demekle erise keşke. bir de kilo verdikçe çatlak oluşur diye korkuyorum
Soran+1 yıl20ye girdim 2 ay önce
+1 yılyarın ki sorunu tahmin edebiliyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılvermicem :P
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltakılma seni o şakilde beyenmiş
seks çok farklıdır arzu birleştimi gerisi önemli değildir:)00 Yorumla
+1 yılseviyosa kiloyu önemsemez o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorganın altında yaparsınız bir şey olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılışıklar kapalı olur büyük ihtimal ilk seferde ışık altında rahat olmaz. tam karanlık değil de loş ışık
Cevap sahibi+1 yılBen de önceden 75 kiloydum ve vucudumdan nefret ediyodum yorgan altında yapardım hep bu yüzden şimdi diyet yaparak 52 kiloya geldim ve utanmam geçti daha rahatım
Soran+1 yılçatlakların oldu mu peki? En korktuğum şey çatlak ve göğüslerimin sarkması
Cevap sahibi+1 yılzayıflayınca olmadı çatlak ama yumuşama oldu sarkma değil sadece baldırımda yumuşama oldu ve kollarımı salladığımda etlerde sallanıyor ama kötü bir şey değil çok fark edilmicek şeyler bunlar şimdi daha özgüvenliyim
Yapacak bisey yok oldugun gibi kabul etmeli
00 Yorumlaİlaçlar kimi bünyelerde kilo yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılevet :((
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. sadece karanlıkta giderim var diyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bile yoktur belki
Soran+1 yıloffffff
Soran+1 yıltam sevgili değiliz ki erkek arkadaşım dedim sevgilim değil
bence vücudundan değilde beyninden utanmalısın
029 Yorumla
Soran+1 yılniçin
Soran+1 yılsadece sevişcez
Soran+1 yılyapamaz merak etme
Soran+1 yılkonuştuk çünkü daha önce
Soran+1 yıloral yaparım anal yaparız
Soran+1 yılneden bozup dert etsin kendine bunu
Soran+1 yılo öyle düşünmüyo. daha önce bozduğu bir kız başına dert olmuş çünkü
Soran+1 yılehh biraz
Soran+1 yılöyleyim tabi :P
Soran+1 yılgirmicek diyorum
Soran+1 yılonda kararsızım
Soran+1 yılevet öyle düşünüyorum
Soran+1 yılistiyorum
Soran+1 yılgeçiyo da ikisi bir değil
Soran+1 yılçok az oldu bir şeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılgecen nasıl geçiyor? geçti? :)
00 Yorumlaspora başlasana
02 Yorumla
Soran+1 yılspora gidiyorum ama bu sadece kilo almamamı sağlıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılyas kaç?
08 Yorumla
Soran+1 yıl20 ye girdim 2 ay önce
Cevap sahibi+1 yılevlenene kadar bekleyemedın mı yavrum ya gıt bı guzel formuna kavus evlen ne yapıyosan yap
Soran+1 yıldaha evliliğe 5-6 yıl var en az
Cevap sahibi+1 yılo kişiyle evleneceksin yanı kesın mı?
Soran+1 yılhayır bununla evlenme ihtimalim yok genel konuştum
Cevap sahibi+1 yılyukardakı yazına ne guldum ne guldum kızım afedersınde mal mısın sen? beraber 1 gun gecırıcez bızde kalcak dıyosun ve sadece opusceksınız oylemı bırakır mı senı be guldurme benı hem azgınım dıyorsunhem vermıycem dıyorsun yakında E5 de de baslarsın takma ;)
Soran+1 yılvermicem derken kızlığımı vermicem. sadece öpüşcek olsak vücudumdan utanıyorum mu derim? :D sevişiriz. anal oral sürtünme vsvs
Soran+1 yılona cesaret edemiyorum hamile falan kalırım diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaranlıkta bsy olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta şişmanım nasıl bir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılLa zaten sevgilin onu senden iyi hesap eder utanma rajat ol zevkimi çıkar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar