Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz çok güzel bir ilişkimiz var ama vücudumda sevmediğim bölgeler var çok kilolu değilim ama göbeğim falan var ve göğüslerimi beğenmiyorum. Bu durum cinsellik yaşarken rahat olmamı engelliyor utanıyorum vücudumdan. Sevgilime de dediğimde benim için bunların önemi yok ben seni her şeyinle seviyorum diyor. Bu utangaçlığı nasıl çözebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok kadın yatakta kendini daha seksi ve özgüvenli hissetmek için kusursuz bir vücuda ihtiyacı olduğunu düşünür. Ama esasında onun kusurlarını da sevip güzelliklerine katan erkeğe ihtiyacı var. Kimse kusursuz değildir. Şunu unutma ki; Yatakta fizikle değil, kişiyle sevişilir!

Erkek arkadaşın emin ol ki, senin o kusur olarak gördüğün şeyleri ne görüyordur, ne takılıyordur. Bir kadın mükemmel fiziğe sahip olsa da, yatakta sadece boş boş tavanı seyrediyorsa erkeğe hiç bir keyif vermez. Erkekler yatakta kıvrak, canlı, azgın ve tutkulu bir kadınla zevkten havalara uçar. Kimse süs bebek gibi bir kadınla sevişmekten haz almaz. Günümüzde p*rno sektörünün de etkisiyle çoğu kadın o videolardaki diğer kadınların fiziklerini inceleyip, kendi bedenini beğenmemeye başlıyor. Kimseyle kendini kıyaslama. Erkeğin seni seviyorsa zaten onun gözünde senden güzeli yoktur. Bakımlı ve temiz bir kadın eğer dişiliğini yatakta sergileyebiliyor ise öz güvenli ve seksidir. İstediği kadar güzel olsun yatakta orasını burasını saklamak için her denemeyi yapan biri ne seksidir nede öz güvenli. Fazla naz aşık usandırır. :)
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMuhtemelen kendini vücuduyla para kazanan, tüm çekimleri profesyonel ışık ve kameralarla olan insanlarla kıyaslıyorsun. Her şeyin bu kadar medyatikleştiği bu dünyada beden algılarımızın bozulması çok normal. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.
Öncelikle hiçbirimizin hiçbir şekilde mükkemmel olmadığını ve olmak zorunda olmadığını kabul etmen lazım. Etrafında bile beğendiğin saygı duyduğun insanların eminim birçok kusurlu sayılabilecek özelliği var senin neden olmasın ki?52 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun gerçekten teşekkür ederim yapıcı yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
Öncelikle kendinle barışmalısın. Büyük ihtimalle p*rno sektörünün ya da bu mankenlerin vs etkisiyle kendi vücudunu onlarla kıyaslayıp kendini kötü hissediyoırsun tamamen popüler kültürün bir dayatmasından başka bir şey değil. Kendini sevmen gerekiyor. sen kendini sevmezsen seni kimse beğenemz. Özsaygısı olmayan özgüveni olmayan insan başkasına seksi ya da çekici gelmez. O yüzden önce özgüvenin yerine gelsin kendini beğenmeye önem ver. Gerekirse spor yap şekle gir vs ama bunu başkası için değil kendin için yap, her halinle kendinle barışık olmayı da öğren.
22 Yorumla- +1 yıl
👏👏 Çok doğru
- +1 yıl
@bayansinirli06 teşekkürler 😃
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vücudundan utanmanalısın bence çünkü kimse dört dörtlük değildir illaki seni kabul eden öyle kabul etsin seninde diğer yönlerin iyidir belki özgüvenini kaybetme derim 😊
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fiizign bozuk mu yani? Neden iyi bir spor yapmıon?
00 Yorumlautangaçlığının sebebi kendinden memnun olmamandan kaynaklı, sevgilinin seni beğenip beğenmeyeceği korkusu değil aslına bakılırsa. elindeyse kilo vermeye veya bölgesel zayıflamaya çalışabilirsin öncelikli olarak önemli olan kişinin kendinden memnun olması.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin sana söylediği sevgi sözcüklerine odaklanabilirsin ve aynı şekilde gün içinde aklına bu vücüdundan utanma benzeri düşünceler gelirken sen aklına sürekli sevgilinle yaşadığınız güzel anları ve sana söylediği sözcükleri sürekli getire getire bir süre sonra bu utangaçlığın yavaş yavaş azalarak kaybolduğunu farkedeceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım kaybolur
+1 yılVücudunu sevmeye başlayarak yenebilirsin.
Göbek varsa spor yap düzenli olarak yaparsan göbek gider.
Memelere gelince neyini beğenmiyorsun anlamadim küçük mü sarkık mi ikisine çare yok anca sporla sıkılaşır.24 Yorumla
Soran+1 yılTübüler meme duydun mu ondan
- +1 yıl
Aaa bunu da ilk kez duydum. Internette baktim bununla alakalı olarak ne desen bilemedim. Sağlık yönünden bir zararı yoksa eğer yani çok da memnun değilsen ilerde ameliyat olabilirsin.
Soran+1 yılSağlık yönünden zararı yok genetik şekil bozukluğu sadece. Ameliyat olmak istemiyorum çünkü ameliyatı da zorlu bir ameliyatmış yara izi de kalıyormuş. Sevgilim bunu dert etmiyor bile ama ben istemsizce özgüvensizleşiyorum aydınlıkta sevişemiyorum bile of 😣
- +1 yıl
Tatlim o zaman sen vücudunu sevmeye başlamalisin. Tek çare bu bol bol kendine bak vee kendini oldugun gibi sev
+1 yılBirs birikim yap veya kredi çek.. estetik ol bu doktor süper
instagram.com/opdrtamersakrak?igshid=1d6j1p4xd9w0c00 Yorumla
+1 yılKendinle barışık olmalısın. Akışına bırak sevmene bak zevkine bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bende de var
Yatakta harikalar yaratabilirim fakat utanıyorum30 YorumlaOna şimdi böyle geliyo tabi ama ilerleyen zaman değiştirir düşüncelerini benden soylemesi
00 Yorumla
+1 yılSpor yap egzersiz yap bak kendine bakımsız olduğunu sende biliyosun beğenmiyorsun o yüzden biraz bakış açını değiştir
32 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerimi bakım yapıp nasıl düzeltebilirim acaba estetik de yaptırmak istemiyorum
- +1 yıl
Spor ve egzersiz yap dengeli ve düzenli beslen bu konuyu araştır bak nasıl mutlu olcaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kusursuz değildir. Utanilcak birşey yok
20 Yorumla
+1 yılSevgilin beğeniyor işte
Boşver gerisini10 YorumlaAnlattığına göre boş yere takıntı yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılUtanma özgüvenli ol
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudun ölçün nedir peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoy kilo kaç ki?
00 Yorumla Spor yap
00 Yorumla
+1 yılUff utanma
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanma bir şey olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı