Vajinamda kaşıntı oluyor. Utanıyorum.

Küçükken vajinam sürekli kaşınıyordu. Ben Fransa'da yaşıyorum ama her Türkiye'ye gittiğim zaman vajinam kızarıyor sonra kaşıntı yapıyordu. Neden olduğunu bilmiyordum.

Bir gün anneannem doktora gitti, yanındaydım tesadüfen, vajinasının kaşıntı yaptığını söyledi, doktorda mantar dedi..

Neyse bir zaman olmadı bu kaşınma. Sonra bir gün ameliyat oldum, tam narkoz verdiler, ameliyattan sonra yine yara oldu vajinam.. Yine kaşınmaya başladı bu seferde gittim eczaneye mantara karşı krem istedim, verdiler, kaşınma geçti az da olsa…

Neyse sonraları fark ettim ki vajinamin iç tarafı, sol tarafı yani, buruşuk, o yumuşak olan yer ve öyle de kaldı…

Düşünüyorum acaba gerçekten o rahatsızlığımdan dolayı mı, yoksa mastürbasyon yaptığımdan dolayı mı? Bunu kimseye anlatamıyorum utancımdan, kadın doktoruna da gidemiyorum vajinamdan utandığımdan..

İki merak ettiğim şey daha var, acaba evleneceğim kişi beni sevse bile bundan dolayı benden tiksinir mi? Diğer sorum ise bunun tedavisi var mı, tedavi değil de hani ameliyatla normale döndürebilinir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bu durumda olan çok bayan var mıdır acaba? Yoksa ben binde birlerden miyim?
Vajinamda kaşıntı oluyor. Utanıyorum.