Cinsel ilişki bittikten sonra partnerine masaj yapmaya başlayan kadın/erkek en ideal kişi midir 🤔

Cinsel ilişki bittikten sonra partnerine masaj yapmaya başlayan kadın/erkek en ideal kişi midir 🤔
Öyle bir şey olmuyor bunları gerçekten cinsel ilişki yaşayınca anlıyorsun cinsel ilişki bittikten sonra yaptığın ilk şey uzanmak ve nefes ritmini düzeltmeye çalışmak oluyor
İlişki sonrasında teması kesmemek için sarılmayı, beraber duş almayı tercih ederim. Zaten sağı solu kurcalanır. Onu da masajdan sayabilirsek ne ala 😂
Cevap
15Cevap
Masaj şart değil, o sıra iki taraf da yatağa yığılıp kalır zaten, sonrası güzel bir banyo ve uyku olursa mis gibi olur.
Kadın o ilişkide doruklara çıkarılmışsa ilişki sonrasında teması kesmek istemediği için masaj yapar 🔥 idealler de şekillenir 😎
Aman aman İran prensesine bakın hele, neler de biliyor : )
@Beyazkin_34 ajsjdkdkfkf güzelliğim de cabası ahahahahahsh
Hele bıyıklarınız…Beni en çok çarpan da Mhp ilçe teşkilat başkanı gibi duran bıyıklarınızdı: : )
Masaj yapacak enerji kalıyor ise bir tur daha yapmamız lazım ondan sonra masaj yapabilir beyefendi😅
Bence ideal masaj cinsel ilişkiden öncekidir
O iş bittikten sonra masaj yapmaya Halim kalmaz ki onun da hali kalmaz yeni ismi miktarı gibi gusül abdesti alalım 😂
evet kesinlikle
böyle olması gerekli zaten
insana değer verildiğinin bir göstergesidir bu durum
En ideali midir bilmiyorum da bayağı büyük olduğu kesin.
Cinsel ilişkiye başlamadan evvel klasik , bölgesel , Tantra masajını yaparım. Daha fazla rahatlama isterse cinsel ilişki ile rahatlatirim.
Ben təsəlli olmak için masaj etdiyim oldu bakireliyini pozduğum kızl
O masajda devam edelim mesajı var jkjk
Bence ilişkiden önce olmalı masaj
Prostat masajına yok diyemem muhteşem oluyor vibratör varsa tercihim
Ooo öyle hanımı bulmak zor
Evet ideal kişidir
Öncesinde masaj daha ideal.
Yapan kadın var mı
Zaten masaj iyi gelir bence
Romantik
Gerçekten baya iyi olur
Evet oyle