Masaj olmadan, ince dokunuşlar olmadan, partnerinin bedenini öğrenmeden cinsellik başlayamaz. başlasada hemen biter. Önce sıradışı dokunuşlar baskılar uygulayacaksın gevşeteceksin rahatlatacak keyiflendireceksin. kan akışını hızlandırım heyecan yapmasını kalp atışının hızlanmasını sağlayacaksın. Sonrası mı tarifi mümkün değil...
Bir çok masaj salonunda mutlu son dediğimiz şeyin de gerçekleştiğine inanıyorum. Erkeğin kadına kadının erkeğe, kadının kadına yaptığı masajların belli bir süre sonra cinsel rahatlamayı da tetiklemesi çok normaldir.
Masajı iyi yapan ve hisleri uyandıracak masaj yağı kullanan erkek yaparsa elbette güzel bir seksin başlangıcı olabilir. Ama amatöre ellerde heba olmak istemem :))
Gevşeyen kaslar ve tortulların bedenin coğrafyasını etkileyip geniş ovalarda (omuzlarda) vuku bulan ben bu yola baş koydum masajı ve mesajı ile birlikte başlayan tüm etkileşimler ile vücudun rahatlık abidesine dönüşmesi sonucu dünyanın sekizinci harikası olan ön sevişme ve devamındaki seks duygusunun verdiği ve vardığı nokta bulutların tepesinde yıldızları izlerken çılgınca sevişme ile sonuçlanır. Yıldızlara haber salarsın. Bekleyin sizde de sevişeceğiz...
Ne alakası var, masaj bedeni rahatlatmak için yapılan bir şeydir. Seni zevke getirsin diye değil. Ha iyi olabilir mi olabilir, aynı oranda kötüde olabilir. Masajla karar kılınacak bir şey değil bu.
pek alakası yoktur kulaktan dolma bilgiler bunlar kimse kırmızı şarap ile geceyi kucaklamıyor yatağın kenarına fırlatılan iç çamaşırları ve kırbaçın hiç bir etkisi yoktur çok erken patlayan dinamite..
evet olabilir ama kızların yorumunu okuduğumda görüyorum ki hepsi sallama çünkü masaj da kullanılan yağların tamamı enfeksiyon kaptırıyor kadınlara defalarca şahit oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özellikle yağla yapılan bir masaj kesinlikle şehvetli sevişmenin habercisidir.. 😋
Masaj hassas bölgelerdeki uyarıyı arttırır ve harika bir seksin hazirligidir. Zaten masaj bir süre sonra masaj olmaktan çıkar ve tamamen bir tahrik unsuru olur 😘
En İyi Cevaplar