Benim uzmanlık alanım olan bir konu ile karşıma geldiniz. Ön sevişme öncesi ya da sevişme anında yapılan her türlü güzel ve özel noktalara yapılan masajlar kadının aşırı şekilde tahrik olmasına doyumsuz anlar yaşanmasına vücutların çok sıkı bir biçimde birleşmesine ellerin kolların tarifsiz hareketlerle vucudun tüm yerlerinde dolaşmasına kısaca zirveye taşınan güzel bir cinsel beraberliğe yelken açar. Sağlıklı ve keyifli geceler dilerim.
erojen bölgelere masaj hissettirmeden yapılmalı ki var olan o ateş iyice harlansın. O dokunuşlar, tüm dünya tarafından mükemmel olarak adlandırılan bir filmin, tanıtımı niteliğinde bir başlangıç olduğunu anlatacak türden olmalı.
Ön sevişme esnasında kadının zevk noktalarını bilip orya gereken uygulama yapılması ateşi yükseltir.. Bilhassa bacakların kasık bölgesine yakın iç kısımlarını okşamak. Göğüs altlarına masaj yapmak kuyruk sokumundan kalçalara doğru masaj yapmak dozunu artırır ateşin.. Esas masaj yapılacak yer bu arada venüs tepesinin kendisidir..
Bunu bizzat yaşayarak görüyorum. Çoğu zaman bile eşim canım istemiyor dediğinde normal masaja başlıyorum. Bir müddet sonra erotik bölgelere masaj yaptığım zaman eşim öyle istekli hale geliyor ki başta yok diyen kendisi değil sanki.
Eğer ilk defa seksi yaşayacağın kişi ise karşındaki ve ilk yakınlaşman masaj ile ise dokunduğun her yerden ateş çıkarır ve o gecenin yönünü çizer mükemmel bir sexin habercisidir ❤️
Karşılıklı 30 dk masaj yapıp sonra tamamen yumuşayan vücut ile 30 dk seviştikten sonra 1 saat tatlı sert pozisyonlar son 1 saat çok sert olunursa masaj tamamlanmış olur 😊
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ön sevişme esnasında, erojen bölgelere yapılan ‘erotik masaj’ ateşin tavan yapacağı romantizm dolu bir seksin habercisi midir?
En İyi Cevaplar