Günaydınlar🙋♀️ cinsellikte fizik güzelliği alınan hazzı arttırır mı¿

Günaydınlar🙋♀️ cinsellikte fizik güzelliği alınan hazzı arttırır mı¿

Günaydın,
Bu göreceli bir durum. Kadında dişil enerji yoksa vücudunun güzel olması hiçbir şey ifade etmez. İlişki öncesi tahrik dersen arttırabilir ama cinsel ilişkiden alınan zevk tamami ile dişil enerjiye bağlıdır.
Bir keresinde çıplak gözle görebileceğim en güzel kadınla seviştim. Yaradanın boş zamanına gelmiş olmalı ki kadının yüzünü, vücudunu, saçına, tırnağına varana kadar tüm ayrıntılarını özene bezene yaratmış ama gel gör ki içine hiç dişil enerji koymamış. Bir daha da görüşmek bile istemedim.
Sonuç olarak böyle güzel kadınla sevişmektense (Onunla yapılan eyleme ne kadar sevişme denirse) vücudu mükemmel olmayan ama enerjisi çok çok çok yüksek bir kadınla sevişmeyi tercih ederim.
Elbette etkisi var, kamçılar, baştan çıkarır, kudurtur, istek ve arzuyu arttırır. Ama daha dahası için önce aşk lazım. Aşkın olmadığı hiç bir cinsellik gerçek anlamda beklenen hazzı vermeyecektir. Sadece fiziki teması yaşayarak doyamazsınız...
Güzel vücutlu olup odun gibi duruyorsa hayır, Emin ol güzel vücutlu olup odun gibiyse önemi yok ama normal bir vücuda sahip ateşli bir kadinsa sevişmeyi bilen isteyen, istekli o daha anlamlıdır.
Teşekkürler yorumun için
Rica ederim
Bencil bir adam buna evet diyecektir
Sadece görselliğe odaklanan bir adam evet diytecektir
Yastık gibi yatıyorsa o kadın neyin zevkini alacak adam acaba?
O yüzden , geçiniz
Cevap
22Cevap
Güzel vücutlu olup sekste tırt çıkan kadınlar da gördüm ben. Bu çok büyük bir anlam ifade etmiyor. Asıl farkı arzu, çekim ve şehvet oluşturuyor
Öyle mi dersin
Kadın vücudu konusunda bir genelleme ifadesi kullanmadım dikkat edersen. Ama söylediklerim kendi tecrübelerimi sonucudur.
Fizikten çok karşındakine duyulan sevgi ile alakalı bir durum bu. Tabi ki partnerine ve kendisine saygı için kişinin fiziğine dikkat etmesi önemlidir
Benim için önemli olan duygular ve aşk eğer bunlar yoksa sadece güzel diye ya da fiziği iyi diye ben kimseyle cinsellik yaşamam ya da zevk almam.. eşimle yaşarım sadece 🌹
Errrkek ya😀
Teşekkür ederim :D ✨
Kesinlikle arttırır , fizik güzelliği bakımı ve temizliği bir kere erkeğin iştahını kabartır ayrıca pozisyon zenginliğimi arttırır fantezi dünyasını tetikler aynı şey erkekler içinde geçerli fiziğine bakmalı bir erkek göbekli şişko bir erkekle sevişmekten se bir kadın fit kaslı bir erkekle sevişmeyi tercih eder
Haklısın. Peki biraz daha kilolu kadınlarla yapılan cinsel ilişkinin hazzı daha mı az olur ¿
Abicim sana mı sorduk bi çekil aradan hayret bişey ya
Daha az olur diyemem ama kilo her iki cins içinde cinsel birleşimi sınırlandırır daha az derine girilmesine yol açar ayrıca sekste dinamik olmayı zorlaştırdığı İçin daha stabil pozisyonlar ortaya çıkar , bu noktada kilolu olan insanların ne alakası var gibi serzenişlerini anlıyorum ama genel bir mantıktan bahsediyorum burada , ve kilolu olan taraf kim olursa olsun yorulur performansı yeterli gelmez karşı tarafı yarım bırakmış olur
Ayynenn öyle. Bu durumu yaşamış biri olarak söylediklerini doğru buluyorum. Ama herkesin işine gelmiyor işte.
Buradan herkesi fit olmaya davet ediyorum ✌️
Güzel vücutlu ama sevişmesini bilen bir kadın beni zirvede hissettirir. Zira sevişmesini bilmeyen oral yaparken dişini değdiren ölü gibi yatıp herşeyi benim yapmamı bekleyen temiz olmayan bir kadın ne kadar güzel ve fizikli bir kadın olursa olsun beni iter.
Beyin ve göz koordinasyonu ile o anda bütün hormonları devreye geçireceğine hiç şüphem yok. Ayrıca o güzel vücuda dokunmak ve onunla seks yapmak inanılmaz bir haz almayı, ve bundan sonra en az onun kadar güzel olmayanla ilişkiye girmeme düşüncesine sebep olabilir.
Sevgilerimle 🌹
Güzel fizik kesinlikle şehveti arttırır. Önemli değil diyenlerin geneli yağ tulumu ya da iskeletor olduğu için umursamıyorlar.😂
😀
😈👍
Evet ama bir yere kadar. Vücut güzelliği her şey değil. Çok güzel olup sevişmeyi bilmeyen kadınla da olmaz yani. 6/10 veya 7/10 fiziği olup yatakta marifetli olan bir kadını 10/10 vücutlu uyuz kadına tercih ederim.
Tabi ki hissettirir benim isteğim de bu zaten kendine bakan bedenine değer veren kadın benim için iyidir, kendim de spor yapan bakımını düzenli yapan birisiyim
güzel vucut göreceli bi kavram bence.. ama arzuladığın fiziğe sahip birisinden ziyade şu an düşündüm fantezilerinin uyduğu birisi daha mantıklı geldi 😅😅
Işığı kapatinca fizik belli olmuyor genelde. Daha önemlisi vajinası dar olan daha makbuldur. 2-3 doğum yapmış bir kadın ile doğum yapmamis kadinin vajinasi ayni olmuyor malum.
Bir kere insanın gözünü doyurur. Fakat performansını görmeden bir şey demek doğru olmaz.
bence cinselliğe bu kadar anlam yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum
hayır hissettirmez önemli olan sadece fizik değil tutku istek şehvet
Fizik güzelse dolgunsa alınan haz artıyor ben de…..
2 cinsiyet için de geçerli
Katılıyorum ✌️
Zirvede hissettirmez ama daha tatlı güzel klur.
Bedenden çok ruh lazım o anlarda.
fizik önemli tabiki ama tutku çok daha önemli
Günaydınlar olabilir istek artar çünkü
Mutlaka
Evet. Geniş basenli tercihen.
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?