Yani şişman ya da yüzünün çirkin olmasının önemi var mı sonuçta o şey aynı zevk verir anladınız mı hajajs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tür bir sorunun cevabı oldukça kişisel, psikolojik ve öznel faktörlere bağlıdır. “Güzel kadınla cinsellik daha mı zevkli?” sorusuna verilecek cevap, kimin için, neye göre güzel, ne tür bir ilişki içinde olunduğuna ve kişinin beklentilerine göre değişir.
1. Fiziksel çekim önemli bir etkendir
Evet, bir kişi fiziksel olarak çok çekici bulduğu biriyle birlikte olduğunda, daha fazla uyarılabilir, bu da daha yoğun zevk yaşamasına yol açabilir.
Beyin cinsellikte büyük rol oynar; görsel olarak uyarılma, özellikle erkeklerde, fiziksel çekiciliğin etkisini artırır.
2. Ama sadece dış görünüş yetmez
Karşındaki kişi ne kadar güzel olursa olsun, uyumsuzluk, isteksizlik ya da duygusal kopukluk varsa cinsellik mekanik hale gelir ve tatmin vermez.
Gerçek tatmin, bazen duygusal bağ, karşılıklı anlayış, iletişim ve güven ile çok daha güçlü olur.
3. Toplumsal beklenti ve ego
Bazı kişiler için “güzel biriyle birlikte olmak” bir tür başarı hissi yarattığı için zevkliymiş gibi algılanabilir. Ancak bu egoya hitap eden, kısa süreli bir tatmin olabilir.
Dışarıdan “güzel” sayılan biriyle birlikte olmak, cinselliği değil, statü ya da özgüveni etkiliyor olabilir.
4. Kime göre güzel?
Güzellik görecelidir. Senin çok çekici bulduğun birini, bir başkası çekici bulmayabilir.
Bu nedenle "güzel kadınla cinsellik" gibi bir ifade bile, aslında tamamen kişisel algıya dayanır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)11 ayArkadaşlar ben çok farklı bir döneme girdim eskiden seçici bir tiptim reddettiğim kızlar olurdu şimdi hiç bir kriterim kalmadı fiziken kendimi daha da gelistirmeme rağmen kendime inanmıyorum bu yüzden bunun için bir adım atmıyorum fakat diyelim ki görece güzel olmayan bir kız bir şey teklif etse hemen kabul ederim neden böyle oldum bilmiyorum kilolu bir kızın bana sa*so çektiğini filan hayal ediyorum mastürbasyon yaparken deli oluyorum o yüzden kızlar ay ben çirkinim filan demeyin yoklayıp şansınızı deneyin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzellik görecelidir.. kimi kısa sever kimi uzun, kimi çubuk kraker gibi bacak sever kimi etli butlu.. ama önemli olan işlevselliktir.. cinsellik yaşayacağım kadının şeyinin rengine fiziğinin şekline takılmam.. temizliğine bakımlılığına takılırım..
00 Yorumla
11 ayGüzel bir kadına dokunmak, onu çıplak görmek elbette baştan çıkarıcı olabilir. Ama zevkin asıl kaynağı sadece görüntü değil temasın ateşi bedenin ritmi ve arzunun nasıl yaşandığıdır. Şişman zayıf güzel ya da sıradan Öyle kadınlar vardır ki dudaklarının bir dokunuşuyla nefesini keser öyle bakar ki o an sadece vücudun değil ruhun bile titrer. O “şey” dediğin aynı evet ama içine girdiğinde nasıl karşıladığı ne kadar ıslandığı ne kadar kıvrıldığı ne kadar yalvarırım zevki teniyle konuşturan bir kadın her şeyi değiştirir. Zevk görüntüden değil kadının nasıl zevk aldığına seni nasıl içine çektiğine bağlı. Bazısı sadece vücuduyla sevişir bazısı ise tüm ruhunu içine akıtır Asıl fark orada başlar
01 Yorumla- 11 ay
Güreş de zevk verebiliyo, kadın erkeği zorladığı zamanlarda özellikle. Siz ne dersiniz bu konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
47Cevap
Önemli olan ten uyumu ve iki tarafın isteğinin yapılması zevk için genelde sınırsız olmak lazım güzellikle çirkinlikle alakası yok pozisyonu bilmek vs vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 aybence vucut daha belirleyici.. çok güzel olmasına gerek yok.. ama tabiki teorik olarak güzellik çekim adına önemlir ama bence kafaların zevklerin uyumu çok daha etkili
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
11 ayYakışıklı erkekle daha zevkli olduğu gibi 🙂
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
11 ayYa bazısı o işte çok başka olabiliyor , o an güzellik değil, sana haz veren daha güzel, güzel olup manda gibi yatan bisey vermiyor
00 Yorumla
11 ayİstekli değilse ruh gibi duruyrsa istediği kadar güzel olsun zevk vermiyor ama istekliyse boy kilo yüz fizik hepsi yalan oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayCinsellik güzellik çirkinlik le alakalı değildir tecrübeli bilinçli partnerin istekli olması gerekiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. guzel kadına bakmak keyif verir ama yaptıgım en gzuel seks çirkin kadınla yzune kezzap atılmış kocası tarfından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayİstekli ve hareketli olması, güzel ve uyuz olmasından iyidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet zevkli olur ama partnerde istekli olursa
00 Yorumla
11 ayAynı zevki niye versin? Sadece o şeye göre bakmayın. Ayrıca güzel olması önemli bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayMümkün mü ya öyle bir şey. O dediğin tarzda kadınları midem kaldırmaz. Ereksiyon bile olamam
00 Yorumla
11 ayÖnemi yok burada aura ve bakım konuşur güzellik değil
00 YorumlaÖnemli olan bence iletişim ve karşılıklı uyum ve isteklerin gerceklesmesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
11 ayGüzel olan her şey daha güzel daha zevkli daha çekicidir. evrensel bir kural bu.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsellikte güzelliğin önemi yok ama,
Hijyen çok kkk
00 Yorumladaha çok uyumlu partner olması. yoksa istediği kadar güzel olunsun bir yere kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHer türlü zevk alınır organ aynı organ sonuçta. Önemli olan organın bakımı yani kıl tüy koku vs. bir de kişinin ölü gibi yatmayıp bedenini etkili kullanabilmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayGuzellik onemli tabi ama ne kada ristedigim daha onemli
00 Yorumla Evet daha zevkli o güzelliği elde etmenin verdiği zevk farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBarbie gibi olup aurası olmayan da var tombul olup yatakta uçuranı da. Yani bunlar fiziksel değil ruhsal meseleler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHelbete guzelik önemli ama en önemli olan performans. My my partnerle olmuyor insanın libidosu ölüyor
00 YorumlaGüzellik kişiye göre değişir. Ayrıca seks güzelllikle değil hoşlanma sevme ile ilgilidir. Kadın var dünya güzelidir fakat, fakat seksapellik yoktur. Kadın var, normaldir fakat buram buram seks kokar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayO zaman kimse mersedes ferrariye binmez sahin kullanir. Mq oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende tam tersi ya görece daha güzel olmayan kadınlar bana daha çekici ve seksi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBana göre değil böyle trans gibi olan hatunlar daha sek** geliyor
00 Yorumla
11 ayGüzel kadinla değil doğru kişiyle daha zevkli bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayIstekli arzulu kadinla seks zevklidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayÖnemli tabii ki aynı olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayEvet güzel kadınla harika oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı değil haz farki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayBu saçma düşünceyi kim soktu aklina 😄
00 Yorumla
11 ayHer canlı güzeldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayBeden bir yere kadar asıl ruh alevler seksi
00 Yorumla
11 ayKesinlikle çok daha zevkli
026 Yorumla- 11 ay
Allah bilir nasıldır güzellik anlayışın
- 11 ay
@benimadımormandır kim bilir
- 11 ay
Kim
- 11 ay
@benimadımormandır kim?
- 11 ay
?
- 11 ay
@benimadımormandır kim diyen
- 11 ay
Kim diyen diyen
- 11 ay
@benimadımormandır kim diyen diyen diyen
- 11 ay
Uslu dur
- 11 ay
@benimadımormandır uslu mu dur?
- 11 ay
Evet yoksa biliyorsun başına gelecekleri 🥰
- 11 ay
@benimadımormandır 🫣
- 11 ay
Gel buraya gel kaçma
- 11 ay
saklanma
- 11 ay
Cinim
- 11 ay
@benimadımormandır bi dakka bez bağlayıp geliyorum altıma. Malum korkunca tutamıyorum.
- 11 ay
Tamam tamam geçti gel
- 11 ay
@benimadımormandır yok ben ürktüm
- 11 ay
Ürkme minik testerem
- 11 ay
@benimadımormandır 🪚 böyle bişey mi?
- 11 ay
Evet çocuğum
- 11 ay
@benimadımormandır tımam
- 11 ay
Tamam hadi git uyu odana gelip kontrol edicem uyudun mu diye kapa gözlerini ve zıbar emrediyorum
- 11 ay
@benimadımormandır höyt.
- 11 ay
Yine kuduz köpek modu açıldı oğlumun bu terapist hiç fayda etmedi sana höyt insan annesine höyt der mi he dinazor annesine he dinazor
- 11 ay
@benimadımormandır altı kere kırkdokuz?
11 ayKesinlikle estetik önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayEvet öyle gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır libidosu onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayPsikolojik sadece ve tahrik sebebi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Aynı okur mu yahu
02 Yorumla
Soran11 ayNe bileyim abi sonuçta darlık vs her kadının aynıdır bakire ise
11 ayEvet oyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Seksi olmalo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayEvet öyle
00 Yorumla
11 ayGuzellik yatak icindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
11 ayTabi kide zevk verir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAynen
00 Yorumla Güzel olduğu için ekstra bir zevk verir bence
00 Yorumla
11 ayGüzel daha çok zevk veririi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
11 ayVar tabi farki
00 Yorumla
11 ayAhabhqjdj güzel tercihtire
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayFizik önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayaynı zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBacakları önemli bide 36,5 ayaklar🤣
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri