Cinsel Yaşam Arzularınızın şelale olduğu biri var mı? ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 710 ❣️ Güncellemeler1 yıl Güncell ✌️ Arzularınızın şelale olduğu biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Şuraya bi ateş atayım da kim yanarsa yansın demiş şair... Vardır birileri 😃 1 0 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Tam görseldeki gibi bi an olmasını isterdim ama yok :D 6 2 Yorumla Maskiba41 1 yıl Onun için biraz itaat gerek sanki Yorumla Alins82 1 yıl Hep hayal Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yok. Öyle kolay kolay kimseye arzularım şelale olmuyor ya ndjdj 1 0 Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Arzularımın şelale olması çok zor bir durum ve bu hissi hissedeceğim birine henüz denk gelmedim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İnsan sevdiğinin her halini zerreni milimini ruhunu bedeni arzular 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet tabiki de var.. @last_romancel beyefendi seviliyorsunuz.. 🥰😍 1 2 Yorumla Last_Romancel 1 yıl Kalp kalbe karşı sevgilim Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @Last_Romancel evet canımcım.. 😍 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olmaz mı hiç? Arım balım peteğim @tatlikizzzz34 ❤️🌹😘🫶 1 1 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Çok aşk içerir.. 🥰🫶🏻 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayır yok, şimdilik tabii.. 1 1 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Hmmm anladım... Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. 🙄 öhm yok 4 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Koca bir boşluk var kalbimde 😂 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Zamanında vardı şimdi her şey siradan geliyor 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Var, bazı film yıldızlarına dhdb 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Var ama tek tarafli 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olsa ne olacak ki platonik 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Basit birisi oldaydim olurdu 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Sevgili eşim 🥰♥️ 2 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Hayır, yoktur 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Ka de mi? 0 2 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Genel her yerden olabilir Yorumla yawheheişteöyle 1 yıl Bu aralar yok. Ama ilk zamanlar KS de 2-3 bayan arkadaş vardı. Hiç yazmadım ama rahatsızlık vermek istemedim Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. O kişi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayir yok 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Maalesef yok. 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var tabii 0 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Islanmak gibi mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Şuraya bi ateş atayım da kim yanarsa yansın demiş şair... Vardır birileri 😃
Tam görseldeki gibi bi an olmasını isterdim ama yok :D
Onun için biraz itaat gerek sanki
Hep hayal
Yok. Öyle kolay kolay kimseye arzularım şelale olmuyor ya ndjdj
Arzularımın şelale olması çok zor bir durum ve bu hissi hissedeceğim birine henüz denk gelmedim.
İnsan sevdiğinin her halini zerreni milimini ruhunu bedeni arzular
Evet tabiki de var.. @last_romancel beyefendi seviliyorsunuz.. 🥰😍
Kalp kalbe karşı sevgilim
@Last_Romancel evet canımcım.. 😍
Olmaz mı hiç? Arım balım peteğim @tatlikizzzz34 ❤️🌹😘🫶
Çok aşk içerir.. 🥰🫶🏻
Hayır yok, şimdilik tabii..
Hmmm anladım...
🙄 öhm yok
Koca bir boşluk var kalbimde 😂
Zamanında vardı şimdi her şey siradan geliyor
Var, bazı film yıldızlarına dhdb
Var ama tek tarafli
Doktor boğazı mı kontrol ediyor
Olsa ne olacak ki platonik
Olmaz mı yoklukdan bulaşık süngeri ile iş biriligi icindeyim
Basit birisi oldaydim olurdu
Sevgili eşim 🥰♥️
Yok.
Evet vardi
Hayır, yoktur
Hayır
Var çok yakışıklı buradan hatta
Ka de mi?
Genel her yerden olabilir
Bu aralar yok. Ama ilk zamanlar KS de 2-3 bayan arkadaş vardı. Hiç yazmadım ama rahatsızlık vermek istemedim
Olmaz olamaz
Var var
O kişi
hayir yok
Maalesef yok.
Var tabii
Islanmak gibi mi