Cinsel Yaşam Sizin de arzuladığınız biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 şu derin nefes alıs veris sesine bile yükseliyorum offf shhdhd Güncellemeler+1 yıl şu an elim orada Sizin de arzuladığınız biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kadınlar erkeklerden daha arzulu ama işte çok yüksek değerde erkek yok ülkede olanların etrafında pazar kurulmuş gibiler kısaca kolay gelsin 😅 0 0 Yorumla
klmmlk1345 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bir komşum var onu hayal ediyorum aşırı çekici geliyor bana şu an çekiyorum ve yine onu düşünüyorum 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ona de sana pompalasin yoksa sönmez bu ateş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl off evet altinda kalsam beni sert sert becerse keske Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Bence de sana öyle bir şey lazim Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl seks yaparken nefes almasına bile bayılan var :) 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok dolu olduğumda bende senin gibiyim 0 3 Yorumla by_kowboy +1 yıl Islak ve sıcak mı? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla by_kowboy +1 yıl Hıımmmm 🥰 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Nerde uzun zamandır hayatımda kimse yok 0 0 Yorumla
bahtiyar_27 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kesin sert seviyorsun dur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Nasıl yani? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl gayet acik Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Kimden bahsediyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sanki soylesem taniyacaksin Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ergen kız 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yükseldiyim adamın 30 yaşı var benimde 18 0 7 Yorumla klmmlk1345 +1 yıl Bence gayet normal Peki evli mi bu kişi Yorumla Soran +1 yıl Evet evet benim de aynı ben 19 o 35 Yorumla klmmlk1345 +1 yıl benimde tam tersi ben 35 o 18 :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli adamla ne işim olur Yorumla klmmlk1345 +1 yıl merakten sorudm sadece hiç onu dsünüp hayal edip mastürbasyon yaptınmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yapdım Yorumla klmmlk1345 +1 yıl benimde komsu kızı var bitane sizin yaslarınızda cok Seksi ya dlirtiyo beni doknmadım ona ama neler geçiyo aklımdan bi bilsenn :D nasıl ikna eeirm sence onu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var sen kimi arzuluyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ay soyleyemem valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen söyle Yorumla Soran +1 yıl flvkflc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylesene Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaç kaç kaç. 0 0 Yorumla
TheBadFella Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Var yavrum 0 1 Yorumla TheBadFella +1 yıl Okşayayım oranı:) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende senin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl neeyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende seni arzuluyorum Yorumla Soran +1 yıl tanimaman disinda sıkıntı yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen tanisalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kadınlar erkeklerden daha arzulu ama işte çok yüksek değerde erkek yok ülkede olanların etrafında pazar kurulmuş gibiler kısaca kolay gelsin 😅
Semrayı arzuluyorum ohh aklıma getirdim linidom yükseldi
Bir komşum var onu hayal ediyorum aşırı çekici geliyor bana şu an çekiyorum ve yine onu düşünüyorum
Ona de sana pompalasin yoksa sönmez bu ateş
off evet altinda kalsam beni sert sert becerse keske
Bence de sana öyle bir şey lazim
eşimle bizi görsen şu an tamda ihtiyacın olan şey
seks yaparken nefes almasına bile bayılan var :)
Çok dolu olduğumda bende senin gibiyim
Islak ve sıcak mı?
evet
Hıımmmm 🥰
Nerde uzun zamandır hayatımda kimse yok
Hayır biri olsa yalasam diyorum
Kesin sert seviyorsun dur
evet
Nasıl yani?
gayet acik
Kimden bahsediyorsun
sanki soylesem taniyacaksin
Ergen kız
Var ya
Herkesin vardır
Var hala arzuluyorum
Yükseldiyim adamın 30 yaşı var benimde 18
Bence gayet normal Peki evli mi bu kişi
Evet evet benim de aynı ben 19 o 35
benimde tam tersi ben 35 o 18 :D
Evli adamla ne işim olur
merakten sorudm sadece hiç onu dsünüp hayal edip mastürbasyon yaptınmı
Evet yapdım
benimde komsu kızı var bitane sizin yaslarınızda cok Seksi ya dlirtiyo beni doknmadım ona ama neler geçiyo aklımdan bi bilsenn :D nasıl ikna eeirm sence onu
Var sen kimi arzuluyorsun
ay soyleyemem valla
Lütfen söyle
flvkflc
Söylesene
Kaç kaç kaç.
Var ya
Benimde
Var yavrum
Okşayayım oranı:)
Bendee
evett ya harika