Cinsel Yaşam Erkek kadınını başka bir şey kullanmadan sadece eliyle boşaltabilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Erkek kadınını başka bir şey kullanmadan sadece eliyle boşaltabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok boşalttım ama en çok içinize girince zevk alıyorsunuz. Kızın birini 5 6 kez titrete titrete boşaltmıştım içindeyken. 2 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eliyle ya da diliyle bosaltabilir. Olsada bosaltsak 0 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evet boşalta bilir işini biliyorsa doruklara çıkarır 😉 0 0 Yorumla
by_mühendizz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Ohhhooooo. Hemde nasıl. Zamanında az yapmadık bakire arkadaslarla 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kadına göre değişir bu durum. Erkekten çok kadın ile alakalı 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 5 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sadece el sıkıcı ya ne o öyle ergen miyiz 5 1 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Boşaltmalı mı dememiş ama bosaltabilr mi demiş şimdi :D Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. Dil varken ne eli ya 😈 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Hem elle hem dilimle boşalırım 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evettt şelaleye çeviririm 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Eli geç dilimle boşaltırım 0 0 Yorumla
Nisaliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yapabilir 5 1 Yorumla Efe3527 1 yıl İşi bilen erkek kesinlikle boşaltır, denendi... Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk aldıra aldıra yapabilir hem de. 0 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Evet ben boşaltıyorum 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet öyle bir boşaltır ki 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence evet 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bosaltir 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Evet boşaltır bence 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapıyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boşaltır. 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dil daha etkili 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Evet yapar 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tabi ki 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşaltır 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sırılsıklm bıle yapr 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bosaltiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Çok boşalttım ama en çok içinize girince zevk alıyorsunuz. Kızın birini 5 6 kez titrete titrete boşaltmıştım içindeyken.
Eliyle ya da diliyle bosaltabilir. Olsada bosaltsak
Evet boşalta bilir işini biliyorsa doruklara çıkarır 😉
Ohhhooooo. Hemde nasıl. Zamanında az yapmadık bakire arkadaslarla
Kadına göre değişir bu durum. Erkekten çok kadın ile alakalı
Tabi, bilen erkek eli ve diliyle sana adını bile unutturur
Evet
Sadece el sıkıcı ya ne o öyle ergen miyiz
Boşaltmalı mı dememiş ama bosaltabilr mi demiş şimdi :D
Evet dokunmadan konusma ile bile boşaltırım
Dil varken ne eli ya 😈
Yapabilir neden ki
Hem elle hem dilimle boşalırım
Evettt şelaleye çeviririm
Eli geç dilimle boşaltırım
Yapabilir
İşi bilen erkek kesinlikle boşaltır, denendi...
Zevk aldıra aldıra yapabilir hem de.
Elle degilde agizla yaparim
Mümkün
Evet ben boşaltıyorum
Evet öyle bir boşaltır ki
bence evet
Denedin mi
Evet bosaltir
Evet boşaltır bence
Yapıyorum
Tabiki
Boşaltır.