Cinsel Yaşam Erkekler sadece elle boşaltabilir mi kadını? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Erkekler sadece elle boşaltabilir mi kadını? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Yani elle okşarken vajinayı bir taraftan memeleri emdi mi uçuşa geçersiniz 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Mümkün tabiki ama burada kadının da bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor böyle okşa ya da parmakla gibi telkinlerde bulunması gerek 0 0 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Yani zaten çoğu kadın seks esnasında vajinal orgazma ulaşamadığı için el veya dil ile deneniyor ya da sürtünme 0 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Doğum için bize ihtiyacınız var ama boşalmak için yok. Bunu daha güzel yaptığınız bir gerçek ve bu da elle oluyor zaten 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tabii ki de boşalmak isteyen bir bayanı rahatlıkla boşaltabilir 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ağzımla dilimle yapmak istiyorum hiç yaşamamış bir kızı 0 0 Yorumla
ÇayırÇimen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. fantezi olsun diye bir kere karşılıklı yapalım dedik ama sonuş dogy ile bitti 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boşaltır tabi ki ama özel yöntemler kullanıp zevk aldırarak yapmak gerekiyor bunu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yöntem mesela Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Masaj teknikleri filan var Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kesinlikle evet.aynı şeyi bir kadın da yapabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet yapabilirim sonuöta kadınlar kendilerine yapıyor yanında dokunma okşama vs de olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zaten elle bosaliyoruz ae 11 2 Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Neden bekar misin Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Çoğu kadın seks esnasında vajinal orgazm olmuyor ki çoğu numara yapmak zorunda kalıyor bizim gururumuz okşamak için😂 Yorumla
mamifx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Evet ama dillyerek boşaltsam daha çok zevk alırsın 🙈😋 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet yapabilir tabikide☺ 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet yeterince azarsa olabilir 0 0 Yorumla
_prıwmonss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Evet tabikide ben yaptım bile 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşaltabilir ama ben tensel temastan yanayım 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmışlığım var, çoookkk mest olan oldu ;) 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Boşaltabilir tabi agzida boş durmaz 😊 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Oralla daha iyi 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bosaltabilir 3 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Elle oralla evet çok boşaltmışlığım var 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oralla olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bosaltiriz 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet ve dille 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boşaltırız. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok kolay 0 0 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Zor ama olmaz değil 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Nasıl istersen 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. boşaltır 0 0 Yorumla
sahipkıran1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl evet çok yaptımsadece elle seven var 0 1 Yorumla sahipkıran1 1 yıl sana denemedielr mi Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Ben bosaltırım 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Boşaltabilir 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet boşaltır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Yani elle okşarken vajinayı bir taraftan memeleri emdi mi uçuşa geçersiniz
Mümkün tabiki ama burada kadının da bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor böyle okşa ya da parmakla gibi telkinlerde bulunması gerek
Yani zaten çoğu kadın seks esnasında vajinal orgazma ulaşamadığı için el veya dil ile deneniyor ya da sürtünme
Doğum için bize ihtiyacınız var ama boşalmak için yok. Bunu daha güzel yaptığınız bir gerçek ve bu da elle oluyor zaten
Tabii ki de boşalmak isteyen bir bayanı rahatlıkla boşaltabilir
Ağzımla dilimle yapmak istiyorum hiç yaşamamış bir kızı
fantezi olsun diye bir kere karşılıklı yapalım dedik ama sonuş dogy ile bitti
Boşaltır tabi ki ama özel yöntemler kullanıp zevk aldırarak yapmak gerekiyor bunu
Nasıl yöntem mesela
Masaj teknikleri filan var
kesinlikle evet.
aynı şeyi bir kadın da yapabilir.
Omuştu, içine girmeden tamamen orgazm oluyor.
Evet yapabilirim sonuöta kadınlar kendilerine yapıyor yanında dokunma okşama vs de olmalı
Değişir Kadına göre sen herşeyden hemen etkilenip sulanır mısın
Tabiki sen heyecani ve farkliligi seviyomusun
Elimle dilimle sürte sürte boşaltmışlığım var
Zaten elle bosaliyoruz ae
Neden bekar misin
Çoğu kadın seks esnasında vajinal orgazm olmuyor ki çoğu numara yapmak zorunda kalıyor bizim gururumuz okşamak için😂
Evet ama dillyerek boşaltsam daha çok zevk alırsın 🙈😋
Çok kolay bişey bu
Evet yapabilir tabikide☺
Evet yeterince azarsa olabilir
Evet tabikide ben yaptım bile
Boşaltabilir ama ben tensel temastan yanayım
Yapmışlığım var, çoookkk mest olan oldu ;)
Evet yetenekliyse olur
Boşaltabilir tabi agzida boş durmaz 😊
Oralla daha iyi
Dokunacagu yeri bilirse evet
Elle dille her yeriyle boşaltır işini bilirse
Boşaltırım ama yalamadan yapamam mk ya
Evet tecrübeli el yapar el ile de.
Bosaltabilir
Elle oralla evet çok boşaltmışlığım var
Evet
Oralla olur
Bosaltiriz