Vizyonsuz p*zvenk, bari başka odaya geçip seni arasın, telefonda birlikte fantezisini yapalım diye teklifte bulunsun. İnsan neden varlık içinde yokluk çeker anlamıyorum ya da adam eşinden soğudu.
53 Yorumla- 1 yıl
Büyük ihtimal mastürbasyon alışkanlığından bile olabilir. Yetersiz hissettireceğinden korkup dokunmuıyor bile olaiblir.
- 1 yıl
Zaten öylesini iddia etmedim, edemem de. Evlilikte karı kocaya sorumluluk ve yüktür seks. Yaptığı boşanma sebebi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu kafana takarsan ve ona yansitirsan araniz daha da sogur. Biraz eglenceli olmaya calis bu tur seyleri de sorun etme. Giderek iyilesir araniz o aliskanliklari azalir. Eski sevgilisi yellozun tekiyse onu daha cok arzular. Seni daha cok arzulamasi icin senin bu konuda daha fena olman lazim. O zaman onu unutur sana baglanir
10 Yorumla
Merhaba, bazen kendisiyle vakit geçirmek ister, bazen de mastürbasyon alışkanlığından vazgeçemediği için bunu yapar,, ama her iki durumda da eşini ihmal etmemesi gerekir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılErken geliyordur, senle sevişmek onu tedirgin ediyordur ve aşırı heyecanlanıyordur ya da en kötüsü biseksüel olabilir.
50 Yorumla
1 yılÇünkü onu tatmin edemiyorsundur kocanı. burada hata sende
61 Yorumla- 1 yıl
Asla katılmıyorum erkek kadını beklemeli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGarip saçma insanin eşi olacak bunu yapacak hadi kavgalidir seks ihtiyacı vardır geçiştirmek için yapar ama hicbirsey yokken eşi yanındayken de yapılmaz. Sacma ve garip.
16 Yorumla
Soran1 yılYeni evliyiz hiç bir sorunumuz yoktu ama eşim maalesef böyle yapıyor
- 1 yıl
Üzücü bir durum gerçekten. Yani insanın yanında eşi olacak böyle bir şey yapacak bilmiyorum ama garip ve saçma geldi dediğim gibi kavga edersin hadi konusmazsin. Gidipte eşine diyemezsin o an seni istiyorum diye hadi o zaman yaparsın. Ama hicbirsey yokken bunu yapması saçma. Benim eşim olacak ben böyle yapicam deli derim kendime her gün düzenli yaparım kadinimi ve kendimi mutlu ve tatmin ederim. Esin sansliyken hata yapıyor
Soran1 yılYazmak istemedim ama eşim eski sevgilisinin videolarını izleyip duşta tatmin oluyormuş
- 1 yıl
Bu nedir. Yaninda eşin varken başka kadını düşünüp yapmak. Bilmiyorum. ama demek ki seninle heyecan duymuyor. Seni arzulamiyor. Yazik. Bunun anlamı bu çünkü. Eger seni istiyor olsa başka kadını hayal edip yapmaz hatta videolarına bile bakmaz. Sana dokunup seni öpüp koklar. Ne diyim. Hayat senin ne yapacağına sen karar verirsin
Soran1 yılYani bu beni sevmediğini mi gösteriyor onu bırakmak istemiyorum kadından soğutmak istiyorum
- 1 yıl
Valla o zaman aklına girmelisin onu heyecanlandir aklını al kadinligini kullan zaten soğur. Ama bu sana bağlı. Diger bir şey de sevmiyor da olabilir ne yaparsan yap sevmeyecektir bilemem. Sen bileceksin. Denersin olmuyorsa ne yapacaksin sürekli seni öpüp koklamasini mı sürekli başka kadını hayal ederken onu beklemeyi mı zaman geçip gittiğinde de pişman olma sonra. Genc bir kadınsın sonuçta her sağlıklı kadın ve erkek cinselliğe ihtiyac duyar. Baktin olmuyor. Sende rahibe değilsen başka bir adamla denersin. Seni daha mutlu edecek.
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hep köfte yememek gerek arasıra pilav yemek gerekir. Bazen enerji harcamaktansa mastürbasyon yap daha iyidir. Otomnatiğe baglamayı sevmeyiz evlenmden hep yapacakmış gibi görünsekte kadın adamı yorar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılya çekim duymuyordur.. ya arada tartışmalar vs çoktur.. ya da cinsel beklentileri çok farklıdır fantezi dünyası başkadır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun bir süre öyle yapmış biri olarak bazen hesapta olmayan bazı şeylerden dolayı oluyor malesef🙄
09 Yorumla
Soran1 yılBaşkasını hayal ettiğiniz oluyor mu
Soran1 yılÇünkü ben buna şahit oldum
Soran1 yılEski sevgilisinin videolarını izlediğini yakaladım
Soran1 yılNeden yapıyordur yeni evliyiz
Soran1 yılSizin neden böyle oldu
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Seni beğenmiyor olabilir beraber ilişkide iken Bosalamiyor o yüzden stress yapıyor olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılTelefona bakıyordu duşta elinden aldım eski sevgilisinin videosu vardı
Farklı fantezileri vardır onu senle paylaşmaktan çekiniyordur onu hayal eder fantezilerini paylaşması ve yaşaması için ona cesaret ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen karısıyla yaparken zevk almıyordur ya da onda alışkanlık haline gelmiştir
04 Yorumla
Soran1 yılBaşkasını düşünüyorsa peki
- 1 yıl
Yani olabilir o da ihtimal dahilindedir ama sadece başkasını düşünüyor diye onu yaptığını sanmıyorum öyle olsa olsa karısıyla yaparken de o kişiyi düşünebilir yani karısını da o kişi olarak hayal edebilir
Soran1 yılGördüğüm için diyorum
- 1 yıl
Gördüysen o zaman tamamdır yani kesin başkasını düşünerek yapıyordur
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yeni evliyken asla damlasını bile ziyan etmemelidir kadın yeter diyene kadar yapmak lazım bence
00 Yorumlakarısı ilgisini çekmiyordur ya da kavgalıdır
04 Yorumla
Soran1 yılYeni evliyiz ama
Soran1 yılYok değil biz yıllardır sevgiliydik
Gizli Üye(25-29)1 yılS*laklığından, yetersizliğinden, eksikliğinden. Kendisine sorsan hatayı kadında bulur ama p*şt.
50 Yorumla
1 yıltuhaf adam
o insandan boşanmak lazım
değişik tipleri var demekki10 YorumlaZevk vermiyordur ve sabit pozisyonda ilişkiye girmektense
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bir sürü sebep olabilir.. Beğenmiyor, tiksindiği bir şey var veya kadın hasta olabilir..
00 Yorumla
1 yılAlışmış küdürmüştan beterdir derler sanırım seninki hergün çeken bi mal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılKadın artık tatmin etmiyor olabilir ya da arzulamiyor veya mastürbasyon bagimlisi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. mastürbasyon dan zevk alıyorsa mesela bunu bile beraber renkli hale getirebilir siniz ama sizden ayrı yapması çok kötü bir durum
02 Yorumla
Soran1 yılBaşka birini düşünüp yapıyormuş
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni çekici bulmuyordun ama senlik bişey değil bu onun yanlışı hatası
16 Yorumla
Soran1 yılGüzel olmadığım için olabilir mi
Cevap sahibi1 yılGüzel bulmuyordun neden evlendi senle ozaman
Cevap sahibi1 yılYeniyiz diyorsun birde kaç aylık
Soran1 yılÇünkü nişanlılık döneminde daha güzelini bulduğu için beni yarı yolda bırakamıcağı için de evlendi
Cevap sahibi1 yılYuh ya bunu yapmış olamaz
Cevap sahibi1 yılİstersen dertleşebiliriz
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın erkeğin bazı isteklerini göz ardı ediyorsa erkek bu yolu seçiyor olabilir, hatta aldatıyor da olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü evlilik sekse en uzak şeydir. Zamanla ne heyecan kalır ne istek ne arzu ne de tutku. mastürbasyon bile daha güzel gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen olsam kaldırırım bacaklarını omuzuma vururum tatlı tatlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKarısı gerekemi yapmıyor olabilir. Veya fantezi dünyası fsrklıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Onu yeterince etkilemiyor musun veya libidon düşük mü?
00 Yorumla
1 yılBiz bulamıyoz evlenicek kadın millet evlenip yapmıyo ne kadar m4ll4r var aw
10 Yorumla
1 yılfarklı fantezisi vardır veya mastürbasyon alışkanlığından vaz geçemiyordur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki karısı sekste çok kötü
12 Yorumla
Soran1 yılİlkimdi yeni evliyiz
- 1 yıl
Ya Ne kadar süredir evlisiniz ve ne kadar sürede bir seks yapıyorsunuz onun Mastürbasyon yaptığını nereden biliyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşka sevgilisi vardır. Seni beğenmiyorsun. güzel sevişebiliyor musun
12 Yorumla
Soran1 yılEvet nişanlılık döneminde konuştuğu biri varmış ve ona hep onu hayal edip özlediğini yazmış
Cevap sahibi1 yılGizlidesin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBaşka hayalleri vardir
11 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. akıl yoksunu olduğundan herhalde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Tek kelimeyle anlatılmaz ki bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılZewk vermiyo demekki karısı
10 Yorumla Ne bilelim orgazm oluyor demek ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Bi mr düşün neden yani sıcacık varken neden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunu yapan kocan mı?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Tatmin edemiyor olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. fantazilerine karşılık veremiyor olabilir misin?
03 Yorumla
Soran1 yılEski sevgilisinin videosunu izlerken yakaladım elinden kaptım
Soran1 yılBirbirlerine atmışlar zaten nerden bulacak
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Kendisi bosaldigini nerden biliyorsun peki?
00 Yorumla
1 yılböyle erkek olabilirmi ya.. kadına yazik
00 YorumlaNe kadar oldu evleneli?
00 Yorumla
1 yılKarısı tatmin etmiyırdur vermiyor da olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. daha fazla istemekten çekiniyor mu acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUyumsuzluk var gibi
16 Yorumla
Soran1 yılEski sevgilisinin videolarını izliyormuş düşünebiliyor musun
Cevap sahibi1 yılAklında eskisi yatağında sen ama o mastürbasyon yapıyor Değişik bir karışım
Soran1 yılBeni değil de onu arzuluyor
Cevap sahibi1 yılBiraz olaya renk katsan fantezi gibi Heyecanlandırmayi denesen
Soran1 yılŞimdi şöyle bazı insanların yapısal olarak cilve falan yapamıyor bende öyleyim onun gözünde erkeksi mi geliyorum acaba güzel bulmuyor büyük ihtimalle
Cevap sahibi1 yılSeni tanımadığım için bu fikrine yorumda bulunamayacagim
Gizli Üye(30-35)1 yılDemekki itici gelen bisey var
118 Yorumla
Soran1 yılGüzel değilim diye mi
Cevap sahibi1 yılBelki kisisel bakimin yok. Belki kokuyosun. ya da sacma sapan bisey yapiyosundur. Dur duk yere olan bisey degildir.
Soran1 yılya da sebebi başka kadın
Soran1 yılBöyle bir şey yakaladım da
Soran1 yılKadına her gün onu hayal edip özlediğini görmek istediğini sevdiğini yazmış hala aklıma geldikçe kalbim duracak gibi oluyor
Cevap sahibi1 yılHmm eski sevgilsii mi. O kadinda olup sende olmayan ne?
Soran1 yılSanırım dış görünüş
Soran1 yılEvet eski sevgilisi
Cevap sahibi1 yılCirkin misin bakimsiz mi? Havan tarzin mi yok
Soran1 yılBen biraz sessiz biriyim yapım böyle güzel sayılmam ama bakımımı yapıyorum
Cevap sahibi1 yılBence sende ozguven soeunu vae. Utaniyosun sanirim. Disiliini gostermeye
Soran1 yılSanırım yetişme * ben köyde doğum büyüdüm yaşım genç ama işten hep ezildim
Cevap sahibi1 yılAnladim. Sessiz sakin mazlum biine benziyosun. Neden evlendi bu senle sevmediyse istemiyirsa
Soran1 yılBiz severek evlendik ama bizim burada işte köy kızı olsun kafasında bakıyolar iş yaptırmak için mantığına uyduğum için açık olmak gerekiyorsa bazı şeyleri kabul ettim ben ama eşim nişanlıyken tanıştığı kızla aldatmış beni kızda manken gibi güzel beni de bırakamıcağı için evlendi beni kaybetmekten de korktuğunu biliyorum çünkü yazmak istemedim buraya ama eşim o kızın videolarını izleyip duşta tatmin oluyormuş
Cevap sahibi1 yılSonuct senle yapmak istemeyecek kadar mi kotu fizigin var. Sanmam. Ona yatakta istekli olmuyosun saniim ya da kadinsi mi degilsin se. k si yani
Cevap sahibi1 yılOzelden yazar misin
Soran1 yılSanırım kadınsı gelmiyorum onun gözüne
Cevap sahibi1 yılNeden fizigin mi kotu. Kilolu musun
Gizli Üye(30-35)1 yılMal çünkü peki oral oluyor mu
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe kadar oldu evleneli
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ayrı bir zevk. karı dırdırına akrşı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılkarısı tatmın etmıyodur
10 Yorumla
1 yılİkisi farklı zevk de o yüzden
10 Yorumla
1 yılKarısı erken doyuyodur erkek doymuyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sıkıntılar vardır
10 Yorumla
1 yılkocana sorsana :))
11 Yorumla- 1 yıl
iş ciddi desene
1 yılKarı soğuktur ilgisiz dir cilvesizdir
10 Yorumlaİlişkiye girmiyor musunuz siz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Beceriksiz
10 Yorumla
1 yılS@lak çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılS. lak olduğu için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karısı yetmiyordur
00 YorumlaAlışkanlıktır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocana sor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sıkılmıştır
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası