Evlilik, sevişmenin yasal izin alınmış halidir. Soyadı kanunu ile de kadınların lehine hakları sağlar. Hukuksal noktalar dışında, evlilik içerisinde yapılan hemen hemen her şey imza atmadan da yapılabilir. Bu bilginin temelinde eşler, sevişme ihtimali göz önüne alınarak aynı yatakta yatarlar ki dürtüler harekete geçsin, "ben güvendeyim ve seviliyorum" hissi oluşsun ve iç güdüsel ihtiyaçları yani çoğalmayı kolaylaştırsın diye aynı yatakta yatarlar.
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sırf bir erkekle yatabilmek için evlenirim neden ayrı yatayım ya
Bu işin nedeni sanirim eskilerde evlenmeden birlikte olmak aşırı ayıp ve yanlış karşılandığı için evlendikten sonra eşlerin her zaman birlikte uyuması bekleniyor. Benim tanıdığım bazı çiftler birlikte uyumuyor mesela, çünkü eşlerden biri horlamasından, uyurken fazla hareketinden rahatsız oluyor mesela.
Sevdiğim insana yakın olmak varken gece nefesini tenimde hissetmek varken sımsıkı sarılıp saçlarının ağzıma girmesi kokusunun burnuma gelmedi gece korkup üşüyüp sımsıkı bana sarılması varken neden ayrı yatalım ki
Neden zorunda değil peki? Eş demek senin diğer yarın diğer parçan demek.. Insan peki ikiye ayrılır da yarısı orada burada yatar mı? Hayır çünkü insan ayrılmaz bir bütündür..
Ömrünü birleştirdiğin bir insanla aynı yatakta aynı yastıkta kocamak çok mantıklı bence. Sanırım bunun psikolojik bir yönü var o yüzden bu zamana kadar devam etmiş bir şey ve gerçekten olmalı.
zorla yat demiyoruz kimseye. sen evlenince yatma ama ben şahsen aynı yastığa baş koymak isterim sevdiğim kadınla. Akşam yatarken onu , sabah kalkarken yine ilk sevdiğin kadını görmek güzel birşey
Bence bir erkek ve kadının hayatı için en önemli şeydir birlikte uyumak. Evlilikte.. sıcak bir yürek , beden ısısı ve nefes. Büyüsü falan yoktur yani.. olsa olsa çekim gücü olur :)
Odunu yakmak için ateşin yakında olması lazım erkek ya da kadını sexse davet etmek için yanyana olması lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlisin çünkü hadtalıkta sağlıkta küslükte bile yan yana yatmalısın ki o bağlılık devam etsin...
Öyle der büyükler ama biriyle uyuma fikri benm de hoşuma gitmiyo o duruma nasıl alışırım bilmem
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü cokzel. Boynuna kafanı yaslayıp uyuyabilirsin göğsüne yatabilir sarilabilir dokunabilir ayaklarını isitabilirsin :) Böyle bir şansın varken neden ayri uyunsun ki
Çünkü insan seviyor Ve erkek sevdiği kadının saçlarını koklamayıp rahatlamak Kadın da başını onun göğsüne koyup huzura ermek ister de ondan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçmalama. Ben eşimden ayrı uyuyamam ya da uyumak istemiyorum. Evliliğin en güzel şeyi bu sevdicegin kollarında uyuyor. Bide yer ve yatak tasarrufu olur. Eşim ayrı uyuyacaksa ben evlenmem. Benim yanımda benim kollarımda olacak her daim.
çocuk isin icine girdiginden bence atalar biliyordur elbet bisey.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence de evi hareme getirip her gün bir kadınla olmak lazım bir nedeni sebebi olması lazım diyorsun. bence seni niye dünya ya getirdikleriyle ilgili başlayabiliriz bence :)
@Kimsesiz_32 anlama kapasiteniz yok mu? Ben ne yazmisim orda evliler mecburiyetten mi ayni yatagi paylasiyor saniyorsun demisim mal mal soru her yoruma
En İyi Cevaplar