Cinsel Yaşam Cinsellikte utanmamak için ne yapabilirim? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 528 Cinsellikte utanmamak için ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
mamifx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Sexting yaparak başlamanı tavsiye ederim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onunla gerçeği aynı olmuyo Yorumla mamifx 1 yıl Elbette olmaz ama hiç yasamadiysan bodoslama atlama önce böyle birşeyler öğren Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mastürbasyon ile başla 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. Yapmamalısın. 0 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Konuşarak 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgili yap 0 0 Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Sexting ile başlamalısın hiç denedin mi 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. tecrübe yaparız 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sev yeter 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Rahat olmalısın 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Oltun 0 1 Yorumla masumcocuk34 1 yıl Tövbe klavye sapıttı yazamadan göndere basmış 😅Olgun biriyle konuşup adım adım yavaş yavaş kendini alıştırmayı deneyebilirsin bence Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yardımcı olalım 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. gözlerini kapat :D 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. soyunma :D 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bol bol yap ozmann 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Sexting yaparak başlamanı tavsiye ederim
Onunla gerçeği aynı olmuyo
Elbette olmaz ama hiç yasamadiysan bodoslama atlama önce böyle birşeyler öğren
Mastürbasyon ile başla
Yapmamalısın.
Aç direk yalasın ya
Gözlerini kapat
utanma
Konuşarak
Zaman lazım
Sevgili yap
Sexting ile başlamalısın hiç denedin mi
Işıkları kapat
tecrübe yaparız
sev yeter
Gözlerini kapat. d
Rahat olmalısın
Oltun
Tövbe klavye sapıttı yazamadan göndere basmış 😅
Olgun biriyle konuşup adım adım yavaş yavaş kendini alıştırmayı deneyebilirsin bence
Işıkları açtırma
Partner bul
NAsıl bir utanma o
Yardımcı olalım
Alıştıralım ;)
İstekli ol o zaman utanmazsın
Sal gitsin
Cesur oll
Utandığın şey ne önce onu belirle
gözlerini kapat :D
soyunma :D
bol bol yap ozmann