Tecrübe güzeldir ama yaşım itibariyle benden daha tecrübeli partner de pek mümkün değil. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Teslim olurum öylesine. Hükmetsin bana, istediğini yapsın. Yaratıcı teknikler ve fanteziler uygularsa beni nirvanaya çıkarır. Böyle bir kadından değil ürkmek, ilgi ve merakım had safhaya ulaşır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Tecrübeli partner korkutmaz. Deneyimleri ile daha fazla haz ve unutulmaz bir gece sunar.
fark etmez bana geçmişe bakmıyorum ben
Aksine benim hoşuma giderdi ondan bişeyler öğrenirdim. Beni tecrübesiyle eğitirdi
Hazırlanın en net cevabı veriyorum; Eğer evleneceği kadınsa ürkütücüdür fakat sadece ilişki yaşadığı bir kadınsa eğer tadından yenmez..
Bu işi bir zevk almak için yapmıyor muyuz? ee daha fazla zevk almaktan niye mahrum kalmak ister ki insan
Tecrübeli olması herzaman +1, zaten ilişkide yeterince yoruluyoruz bide tecrubesizligiyle uğraşmak çok sıkıcı
Tecrübe güzeldir ama yaşım itibariyle benden daha tecrübeli partner de pek mümkün değil. :)
Teslim olurum öylesine. Hükmetsin bana, istediğini yapsın. Yaratıcı teknikler ve fanteziler uygularsa beni nirvanaya çıkarır. Böyle bir kadından değil ürkmek, ilgi ve merakım had safhaya ulaşır
Tecrübeli olup napck baskın mı olcak 🤪nıye korkutsun.
Deneyimli tecrübeli olması avantajdır yoksa ısırır koparır 😉
Bazıları tecrübeliyim demesine rağmen tecrübesiz oluyor. Bazıları da tecrübesizken şaşırtabiliyor.
ilki olmadığım için üzülütüm. ama yapacak bir şey yok
Her şeyi bende öğrenmeli ve kesinlikle ürkek olmalı
Ben tecrübesiz olmasını isterdim. Bütün ilklerini benimle yaşasın isterim. Herkesin altına girip sonra bana gelmesini istemezdim
Tecrübe iyidir daha hoşuma gider
Tecrübe her zaman kazançtır değerlendirilmeli
Seks zevk icin yapilir
Hoşuma gidebilir bilemiyorum
Tecrübe her zaman iyidir
Benden tecrübeli olamaz
Evet bir puan önde olur
Aksine en sevdiğim tecrübeli olması
Yooo nden uzaklaşayım
Tecrübeli kadınlar çok çekici... İyi hissettirir.
1 hissederim benden daha deneyimliysa tabikide 😌
Bence korkutucu olabilir
Bana +1 hissettirir.
Kesinlikle +1
Severim tecrübeli kadını ama çok az.
Sizin kapak fotoları aynı @ayabasanmaymun
Hiçbir şekilde yaranılmıyor
Ürkütmez aksine tecrübeli daha iyi olur rahatlatır
Olabilir
Ürkütmez
+1 bence
Sen bilirsin işini