+1 yılben tecrübeli birini istemem sevgili veya eş olarak tecrübeli birine gerçekten tek yöneleceğim yer ya eskorttur ya da eğer olurda bir gün tercih edersem bekarken falan tek gecelik bişey yaşayıp bir daha görmeyeceğim gece adını dahi sormayacağım ve kendi adımıda söylemeyeceğim biridir (onda da tecrübeli olmasının işe yarayacağı yer zevk için değil ekstra zevk için değmez başkasıyla olmuşla olmaya derim sebebi performans değerlendirmesi olur geçmiş partnerlerine kıyasla nasıl olduğumu merak edersem eğer (edersem dedim gerçekleşmemiş zaman eki gerçekleşeceğinin garantisi yok) ama bundan hariç tamamen tecrübesiz birini isterim sevgili/eş olarak sebeplerimde aşağıda
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birden fazla kişiyle cinsel ilişkiler yaşamış olması bana çok korkutucu gelir. Kabul edemem. Ne olursa olsun bu tekrar tekrar ihanete uğramak gibi. Sevgi değil sadece kaygı duymaya başlarım. Benim kimseyle böyle bir yakınlaşmam asla söz konusu olmadı, olmayacak. Çünkü sadece evleneceğim insana aidiyet duymak benim tercihim. Ama herkesle bir şeyler yasamış biri bana nasıl ve neden değer versin ki. Ben onca zaman onu beklemişim, ona inanmis ve kimsenin mikrobunu gelip sevdiğime bulaştırmıyorum, benimle her şeyi yaşayabileceği kadar tertemizim ama başkalarıyla yatanın buna değer vereceğini sanmıyorum. Şimdi hayatında biri olmuştur, ihanete uğramıştır veya kendi ayrılmıştır tamam. Onu anlarım, güvenirim. Sadakatli ve çok güvenmiş ama olmamıştır derim. Ama onun birden fazla eşi, partneri olmuş ise o kervana asla ama asla eklenmek istemem. Bu benlik bir şey değil. Daha bunun hepatit, frengi, hpv, aids ve sayamayacağım tonla viral hastalıkları var. Daha önce yattığı onun kafasında ki erkekler de milletin mikrobunu etrafa taşıyor zaten. Onları da hiç sevmem. Hayatımın geriye kalanını dolu dolu sevdiğime ait yaşamak varken üstelik, değer mi buna ya. Kaldı ki o, bu hastalıkların taşıyıcısı da olurken, o riski alırken bana sormadı değil mi, tamamen kendi zevki, riski, kararları ile her şeyi yaptı. Zaten öyle biri beni mümkün değil anlamayacağı, bana da değer vermeyeceği için gerek yok. En sevmediğim erkeklerin kadın versiyonu gibidir. Birbirleriyle mutlu olsunlar ama benimle değil. Herkes dengi dengine, kendi yoluna derim. Gidip birbirlerinden sevgi ilgi güven ve sadakat beklesinler. Bunu da birbirlerine ne kadar verebilirlerse tabi 😃 Ben sadece eşime aidim daha da hayatımda başka biri olamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden önce birden çok birlikteliği olması benden tecrübeli olduğunu göstermiyor, çünkü cidden tecrübenin bununla alakası yok. Geride yaptıkları geride kalmışsa sorun yok. Önümüze bakar yaşarız. Geride bırakamamışsa yapıcak bir şey yok, herkes kendi yoluna
00 Yorumla
+1 yılVallahi 16/17 yaşındayken öyle diyordum. Şimdi diyorum insan olsun benden sonra bana sadık olsun geçmişini unutup gelsin bembeyaz temiz sayfa açacaksa sorun yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersine beni memnun eder ben istekliyim beni tecrübesi ile tamamlaması aslında beni tamamen mutlu eder istekli birisiyle yapamam ama tecrübeli birisiyle yapabilirim
30 Yorumla
+1 yılNur Suresi 26. ayet.
Temiz olan temiz olanla. Gerçekten samimi ve sadık tövbe eden Allah katında temizdir. Amenna. Bunu istisna sayalım, ancak bu deneyim (!) halini yani zina yapmayı sıradan karşılıyor, ne var bunda diyorsa istemem, rahatsız eder, ayrılırım.
Ayrıca deneyimli eş ne demek ya? Evlilik, günü birlik ilişkiden mi ibaret size göre?31 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum
+1 yılHerkes bir şeyler yaşıyor. Geçmişe takılıp, orada yaşamaya gerek yok. Kimse, kimse için ilk olmuyor ki son olsun. İstisnalar hariç. Kalbi ve aklı bendeyse geçmişte olanların bir önemi yok.
00 YorumlaBüyük laf etmek istemiyorum ama etmem çünkü ben daha hiç öpüşmedim bile tabi çok sevdiysem filan orasını bilemiyorum ama istemem yine de ve de bunun tecrübe ile alakası olduğunu da düşünmüyorum ama saygı duyuyorum tabi.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılHiç etmez, hatta tecrübeli olması hoşuma gider. Böylelikle zevk almayı bilen birisini tatmin edip edemediğimi gözlemleme fırsatım olur. İlk partnerim benden 6 yaş büyük ve tecrübeli sayılabilecek bir kadındı. Onu tatmin edebildiğimi görünce özgüvenle doldum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. benim orgazm olmam daha önemli onun ne bildiği önemli değil
52 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Bencil 😁
+1 yılRahatsız etmez çünkü tecrübeli olan kişi ne istediğini de bilen kişidir. İlişki daha sağlam olur bana göre.
30 Yorumla
+1 yılSeviyorsam benden sonra yapmayı bıraktıysa çokta önemsemem
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet sana sadık
- +1 yıl
O zaman geçmişini istesede değiştiremediği için sorun etmem
Tecrübeli ise ne yapacağını bilir, tecrübesiz ise onuda yetiştirir işimize bakarız, yeterki minik kuşum memnun etsin, tabidirki hertürlu sağlık tedbirlerini alarak
00 Yorumla
+1 yılHayır rahatsız etmez. Benim olduğu kadar onunda bu ilişkiden önce bir hayatı vardı. Geçmişine saygı duyar, ilişkime sahip çıkarım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine hoşuma gider. Evleneceğim kişiyse gerçekten seviyorsam sorun etmem. Zaten bir şeyler yaladıysa cinsdlliğe düşkündür iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakmam tecrübeli olsun işini iyi yapsın. Çocuk çocuk sevişmelere gelemem. Onun erken bitimi ile uğraşmak daha beter. Takılacak bir durumda yok erkektir yapar geçmişi değil an önemlidir o an ben varım beni seviyorsa ben tamamımdir.
31 Yorumla- +1 yıl
Cok cektın galiba
+1 yılFarketmez. Tecrubelinin ve tecrubesizin tadlari farklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benden öncesi beni ilgilendirmez herkes sevisiyor artık sonuçta
00 YorumlaAçıkcası benden öncesi önemli değil bir taraf tecrübeli olması daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsız eder, kabul etmem diyorum ama büyük konuşmakta istemem
14 Yorumla- +1 yıl
Bence ol. ali ozelikle erkek isini bilmeli
Cevap sahibi+1 yılBilmese beraber öğrensek daha iyi benim için. Her şey seks değil. Onun ilki olabilmek güzel
- +1 yıl
Bilemedim ama tabi tercih meselesi. Kadin yorumcularin buyuk bir. kismide tecrubeli istemis yani
Cevap sahibi+1 yıl@ucankazmorton Kendileri tecrübeli olduğu içindir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence partnerlerin degil ama sen oncekilerle kiyaslama yapip gecmisi ozleyebilirisin
00 Yorumla
+1 yılPartnerimin tecrübesiz olması beni rahatsız eder.
61 Yorumla- +1 yıl
Sen tecrübeli misin peki tecrübelerimizi paylasabiliriz
+1 yılUmursamam. Herkesin geçmişi kendine
40 Yorumla
+1 yılYok daha iyi ne güzel daha yapmayan bilenle yapmaktansa yaayi bilenle yaparım daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılBenden öncesi önemli değil umrumda olmaz
20 Yorumla Hayır rahatsız etmez çünkü bende tecrübeli biriyim
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmasaydin diyorum
+1 yılHayır karşılıklı zevk
10 YorumlaMotorize olmadığı sürece sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılRahatsiz etmez ve etmedi de
00 YorumlaBakirim
Çok aşşşırı tecrübeli olmasın00 Yorumla
+1 yılEder , boş hümanistlik yapmaya gerek yok
00 YorumlaTecrübeli olması daha hiç uğraşmassınız
00 Yorumla
+1 yılEvet raharsız eder.
ilk Ben olacam00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZevkten delirtir sadece... harikaaaaa😍😍😋
00 Yorumla p*rno dan öğrendiyse yapabiliyorsa on numara 😀😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır.. Önemli olan tutkulu olması.
00 Yorumla
+1 yılTecrübeli kız yok ki olsa baş üstüne.
00 YorumlaNe kadar kullanıldığına bağlı
00 YorumlaTakmam eğer bana güven verdiyse
00 YorumlaBana dürüst olduğu sürece problem yok
00 Yorumla
+1 yılHayır patlak kız istemeö
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübesizliği daha rahatsız edici bu yüzden etmez
31 Yorumla- +1 yıl
Dogru tespit
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Umarım takmazlar 😊🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun ben yapmadım daha