Cinsel Yaşam Partnerinizin tecrübesiz olması sizi iter mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 214 İtici gelir mi size? Partnerinizin tecrübesiz olması sizi iter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır fark etmez bana. kalbi iyi olsun yeter 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tecrübesizlik itici değil; hatta çoğu erkek için avantajdır çünkü ilişkiyi “yarış” gibi görmez, beraber keşfetme hissi daha cezbedici gelir. Önemli olan ritmi, uyumu ve enerjiyi yakalamak—tecrübe zamanla zaten kendiliğinden akar 😉 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Milett tutturmus bi tecrube abartıyor tecrube zmnla birlikte kazanılır onemli olan guven ve saygıdır ne buyutttuler bi tecrubeyi ya 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ben de tecrübesiz olduğum için daha iyi olur dkdkdkdk 2 0 Yorumla
mavilibalina Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. tecrübesiz olması değilde pasif olması itici gelir merak etmemesi put gibi olmaıs 1 0 Yorumla
Can005 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Bu soruya genelde erkekler yanıt vermiş. Kadınların fikini merak ediyorum ben 1 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. aksine çeker beni, tecrübesiz olması güzel, onun için çabalamayı severim 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Eğer kendini gelistirmiyorsa zamanla itici gelebilir. 1 0 Yorumla
Zakanaツ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yoo yapa yapa keşfederiz birbirimizi ve tecrübe elde ederiz 1 0 Yorumla
Yamaç3531 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Tam tersi çeker daha çok öğretirim ona herşeyi 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aksine daha da yükseltir, bende keşfedecek olması hoşuma gider 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İtici gelmeyi geçtim öyle biri partnerim olamaz bana ayak uydurabilmeli 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kız dediğinin tecrübesi olmayacak zaten. Usta olan birine zaten bir isimle sesleniliyor. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Çekecek hali yok, iki eliyle bir çûkü doğrultamayanı kim n'apsın 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim için sorun değil ama kadınlar için sorun 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İtmez de tecrübesiz diye sabit durması ya da ruhsuz gibi davranması iter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben özellikle yüzeysel zevkler konusunda yapan olmayı seven biriyim kızda tecrübe olmasına pek gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim de cinsellik tecrübem yok. Ben de partnerimin benim gibi olmasını tercih ederim 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsteksiz olması iter.. tecrübeyi öğretirim kısa zamanda ;) 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. İstekli olduktan sonra tecrübeli veya tecrübesiz önemli değil 0 0 Yorumla
ÇiftLer Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Tecrübesiz olması daha zevk verir bana her şeyi benden Öğrenir 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır valla alıştıra alıştıra on uzaten öğreniyor herturlu sekste tecrubesi yoktur 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet bazen gelebiliyor ve devamı gelmiyor 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır neden itsin yâda kötü olsun 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Itmez ama isteksizde olursa ozaman iter. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir tecrübemiz yeter 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% 1 yıl yo aksine bayanda tecrübesiz daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yoo zaten benim gibisi lazım tamda tecrübesiz beraber keşfetmek daha zevkli olucak 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. tutar çekerim kendime ;) 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Elinin altında egitecen 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok aslında kendini bana bırakması daha iyi 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Hayır. ☑ 1 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsterim 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet itiçi gelir 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha çekici gelir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çeker 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha sevimli 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. itici gelir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben ogretirim ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Hayır fark etmez bana. kalbi iyi olsun yeter
Tecrübesizlik itici değil; hatta çoğu erkek için avantajdır çünkü ilişkiyi “yarış” gibi görmez, beraber keşfetme hissi daha cezbedici gelir. Önemli olan ritmi, uyumu ve enerjiyi yakalamak—tecrübe zamanla zaten kendiliğinden akar 😉
Milett tutturmus bi tecrube abartıyor tecrube zmnla birlikte kazanılır onemli olan guven ve saygıdır ne buyutttuler bi tecrubeyi ya
ben de tecrübesiz olduğum için daha iyi olur dkdkdkdk
tecrübesiz olması değilde pasif olması itici gelir merak etmemesi put gibi olmaıs
Bu soruya genelde erkekler yanıt vermiş. Kadınların fikini merak ediyorum ben
aksine çeker beni, tecrübesiz olması güzel, onun için çabalamayı severim
Eğer kendini gelistirmiyorsa zamanla itici gelebilir.
Yoo yapa yapa keşfederiz birbirimizi ve tecrübe elde ederiz
Tam tersi çeker daha çok öğretirim ona herşeyi
Aksine daha da yükseltir, bende keşfedecek olması hoşuma gider
İtici gelmeyi geçtim öyle biri partnerim olamaz bana ayak uydurabilmeli
Kız dediğinin tecrübesi olmayacak zaten. Usta olan birine zaten bir isimle sesleniliyor.
Çekecek hali yok, iki eliyle bir çûkü doğrultamayanı kim n'apsın
Benim için sorun değil ama kadınlar için sorun
İtmez de tecrübesiz diye sabit durması ya da ruhsuz gibi davranması iter
Ben özellikle yüzeysel zevkler konusunda yapan olmayı seven biriyim kızda tecrübe olmasına pek gerek yok
Benim de cinsellik tecrübem yok. Ben de partnerimin benim gibi olmasını tercih ederim
Güzel soru 🥳
her şey tecrübe değil, bence tutku daha önemli ☺
İsteksiz olması iter.. tecrübeyi öğretirim kısa zamanda ;)
İstekli olduktan sonra tecrübeli veya tecrübesiz önemli değil
Tecrübesiz olması daha zevk verir bana her şeyi benden Öğrenir
hayır valla alıştıra alıştıra on uzaten öğreniyor herturlu sekste tecrubesi yoktur
Tecrübe önemli
İtebılir çekebilir de
Evet bazen gelebiliyor ve devamı gelmiyor
Hayır neden itsin yâda kötü olsun
Tecrübeli yaparım ben onu zamanla
Itmez ama isteksizde olursa ozaman iter.
Hayir tecrübemiz yeter
yo aksine bayanda tecrübesiz daha güzel oluyor
Yoo zaten benim gibisi lazım tamda tecrübesiz beraber keşfetmek daha zevkli olucak
Gelmez
Egosuna daha iyi gelir
Hayır aksine daha çeker
Zamanla çekingenliği gider
tam tersi daha çok çekici olur
İtici gelmez. Çekici gelir
Eğitirim normal bisey
Neden itsin ki. Daha zevkli olur hatta.
tutar çekerim kendime ;)
Aksine deneyimsiz olmasını isterim
S eks konusunda mı
Elinin altında egitecen