Cinsel Yaşam Seks yapamaz mıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 441 Seks yapamaz mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% 1 yıl çılgın dindar bakireeee 8 1 Yorumla Atarlibey2 1 yıl Bakirelik kalmamış yanlız 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yapamazsın Kur'an a göre sadece kocanşa yaparsın sevgilinle bırak seksi baş başa bile kalmazsın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben yaptım kapalı kızlarla çok istekli oluyorlar hoşuma gidiyor nerede oturuyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 😅😅 sevişmenin açığı kapalısı mı var ya veriyorsun işte Ne var bunda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yani insanlardan saçını bile saklarken popon göstermen biraz absürt 1 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Senin seks yaptığını diğer insanlar nerden biliyor? 1 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoo yapabilirsin bu senin içinde bi ihtiyaç yani neticede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kapalı olmamın anlamı ve sebebi nedir? 13 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl *olmanın Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaşın kapan kapalı yapabilirsin Allah'tan kapalı tam bir muslumansin maşallah 😂😂 1 0 Yorumla
geleceksengel Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl ona. seks denmiyor zina deniyor ve rahat rahat yaparsın senin bileceğin şey :D 3 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Seks yapmak sadece açık olan insanlar için değil ki iyidee 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yapabilirsin tabi. Çok yapan var ve emin ol ki açıklardan daha arzulu daha sevişmeyi biliyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kapalı açık fark etmiyor hiç bir müslüman sexsi normaleştirip zinayı yapamaz büyük günahlardan biridir bu yüzden kapalı açık ayrımı yapmaya gerek yok 4 1 Yorumla sheelockholmes 1 yıl Oh şükür normal biri Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yap tabi zevk aliyormsun 5 0 Yorumla
Jeanvaljean1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Sana kalmış birsey Allaha hesabını verebiliyorsan dilediğini yapabilirsin 1 0 Yorumla
Askeradam17 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Kapalı olduğunu neden vurguluyorsun istekli kapalı kadın seni 1 0 Yorumla
esquire77 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl İstediğini yaparsın , hayat senin hayatın , çok merak ettim seni gizli kız 🙁 1 0 Yorumla
Dokktorcıvanım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Yapabilirsin benim de eski sevgilim kapalı idi yapıyordum bayağı da zevkliydi 1 0 Yorumla
idrsckra Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl boş ver bacım sen onları dinleme. İsimize gelmeyince musluman kesiliriz biz genelde 1 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaparsın hem de en alasını yaparsın 2 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Milletin önündemi yapıyon 2 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl zina diye bir şey var ya hani kardo 2 0 Yorumla
sheelockholmes Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Abla sen seks hayatını insanlara niye anlatıyor aw 1 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı. İstediğini yapabilirsin 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kapalılar oral yapıyor diye biliyoruz 1 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaparsın kapalılıarın a.. mı yokmu 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynen sana herkese serbest bı. Sana yasak 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapabilirsin ama sert seks yapamazsin 1 0 Yorumla
Bdostlar Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Yaparsin herkesgibi ahirette hesaba cekilirsin 1 2 Yorumla Bdostlar 1 yıl Pişmanlık hissi geliyormu Yorumla Bdostlar 1 yıl Birsey seni zorluyor gibi hissetme oluyormu surekli ruyda cinsel şeyler goruyormusun Yorumla
aydemiray Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Milletin icendemi yapıyorsunuz ki sizi kınıyorlar 1 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yaparsın ne kapalılar neler yapıyor bir bilsen 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne kafalar var ya 😂 1 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye kapanışını o zmn 1 1 Yorumla Herosell 1 yıl Sıklıkla yapıyorsunuz peki hani aşırı isteklisin Haftada iki üç kez mi yoksa isteğini bastırmak için ayrı bir kez mi Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. fantezilerimiz bile var yaparsın tabi 1 0 Yorumla
wudst Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Böyle biri vardı, anlatayım istersen, aklıma geldi 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparsın en iyisini hemde 1 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günahı sana Herkese aynı yani 1 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Daha iyi olur bende yaptim 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yap tabi ver gitsin nolcak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl tabki yaparsin ama maelesef ilam dini menfaat dinidir yaaa kac yasindasin 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Asıl bence kapalılar daha çok istekli 1 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seninde canın var yapabilirsin 1 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Yapan öyle bi yapıyor ki.. 1 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Yapabilirsin tabi ae ne alaka 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
çılgın dindar bakireeee
Bakirelik kalmamış yanlız 😀😀
yapamazsın
Kur'an a göre sadece kocanşa yaparsın sevgilinle bırak seksi baş başa bile kalmazsın
Sen kapalı değilsin kapalı olsan günah zina olduğunu bilirsin
Kapalı olma sebebini söylersen ona göre cevap verilebilir
Ben yaptım kapalı kızlarla çok istekli oluyorlar hoşuma gidiyor nerede oturuyorsun
😅😅 sevişmenin açığı kapalısı mı var ya veriyorsun işte Ne var bunda
Yapamazsın tabi başındaki örtüyü boşuna niye takıyorsun
Yani insanlardan saçını bile saklarken popon göstermen biraz absürt
Neden yapamayasin ki? Bak gayette güzel yapiyormuşsun...👍
Senin seks yaptığını diğer insanlar nerden biliyor?
Yoo yapabilirsin bu senin içinde bi ihtiyaç yani neticede
Kapalı olmamın anlamı ve sebebi nedir?
*olmanın
Arkadaşın kapan kapalı yapabilirsin Allah'tan kapalı tam bir muslumansin maşallah 😂😂
ona. seks denmiyor zina deniyor ve rahat rahat yaparsın senin bileceğin şey :D
Seks yapmak sadece açık olan insanlar için değil ki iyidee
Yapabilirsin tabi. Çok yapan var ve emin ol ki açıklardan daha arzulu daha sevişmeyi biliyorlar
Kapalı açık fark etmiyor hiç bir müslüman sexsi normaleştirip zinayı yapamaz büyük günahlardan biridir bu yüzden kapalı açık ayrımı yapmaya gerek yok
Oh şükür normal biri
Yap tabi zevk aliyormsun
Sana kalmış birsey Allaha hesabını verebiliyorsan dilediğini yapabilirsin
Kapalı olduğunu neden vurguluyorsun istekli kapalı kadın seni
İstediğini yaparsın , hayat senin hayatın , çok merak ettim seni gizli kız 🙁
Yapabilirsin benim de eski sevgilim kapalı idi yapıyordum bayağı da zevkliydi
boş ver bacım sen onları dinleme. İsimize gelmeyince musluman kesiliriz biz genelde
Yaparsın yapan arkadaşlarimbvar
Yaparsın hem de en alasını yaparsın
Milletin önündemi yapıyon
zina diye bir şey var ya hani kardo
Sen kendine bakire mi diyosun?
Abla sen seks hayatını insanlara niye anlatıyor aw
İstediğini yapabilirsin
kapalılar oral yapıyor diye biliyoruz
Yaparsın kapalılıarın a.. mı yokmu
Aynen sana herkese serbest bı. Sana yasak
Yapabilirsin ama sert seks yapamazsin
Yaparsin herkesgibi ahirette hesaba cekilirsin
Pişmanlık hissi geliyormu
Birsey seni zorluyor gibi hissetme oluyormu surekli ruyda cinsel şeyler goruyormusun
Yaparsın canım💋💋💋👣👣👣
Kime ne * işte bol bol mk
Milletin icendemi yapıyorsunuz ki sizi kınıyorlar
Yaparsın ne kapalılar neler yapıyor bir bilsen
Ne kafalar var ya 😂
Niye kapanışını o zmn
Sıklıkla yapıyorsunuz peki hani aşırı isteklisin Haftada iki üç kez mi yoksa isteğini bastırmak için ayrı bir kez mi
fantezilerimiz bile var yaparsın tabi
Böyle biri vardı, anlatayım istersen, aklıma geldi
Yaparsın en iyisini hemde
Günahı sana
Herkese aynı yani
Daha iyi olur bende yaptim
yap tabi ver gitsin nolcak
tabki yaparsin ama maelesef ilam dini menfaat dinidir yaaa kac yasindasin
Maşallah devam böyle ggddg
Asıl bence kapalılar daha çok istekli
Yaparsın abla istediğini yap bizene
O zaman açıl hakkını ver.