Kapalıyım ve sevgilimle seks yapıyorum. Ancak insanlar kapalıyım diye bunu garipsiyor. Beni ötekileştiriyor. Sırf kapalıyım diye sevgilimle seks yapamaz mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok başını kapattın diye cinsel arzuların da üstünü kapatacak halin yok ki gerçekten artık erkekler cinsel hayat vermedikçe sevgili bile olmuyorlar yani bunda yargılanacak bir şey yok aslında kendini kötü hissetmek ya da hissetmemek de senin elinde duymazsan dinlemezsen bir sorun sıkıntı çıkmaz hem ayrıca emin ol bunu tek yapan sen değilsin kapalı olup da insanlar neler neler yapıyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılMevzu kapalı veya açık olmak değilde, toplumsal bakış açısından ötürü bunu yaşıyorsun, toplumsal olarak herşeyi simgelerde yaşıyoruz, sarık cübbe varsa alimdir diyoruz ama okuma yazma bilmez, başı açık biraz açık giyiniyosa bütün şehirle birlikte olmuş derler ama kişinin eline erkek eli değmemiştir, birilerinin üstüne yürümeyi silah taşımayı havalı olmak racon sahibi olmak zannedenler ama alemdeki en büyük delinkanlı ayakları üstünde dürüsce yaşayan insanlardır, günahlar kişiliri bağlar, biz toplum olarak Allah ın kullarına sorucağı soruyu soruyoruz, ama bunu yapmak senin bahsettiğin mevzudan daha kötü bir durum çünkü Allah cılık oynayıp şirk yapıyorlar falan filan hayat senin ne yaparsan ne yaşarsan dogruda senin hesapta senin
20 Yorumla
1 yılKapalı olduğunu sevgilinle Seks yaptığını insanların seni yadırgadığını anlatıp İyice saçmalıyorsun Öncelikle seks değil zina yapıyorsun Ayrıca inancı için kapanmış insanlar üzerinde algı oluşturuyorsun Belli ki Çevrene de bu yaptığını belli ediyorsun onlardan da bu tür tepkiler alıyorsun burada kapalı ya da açık olduğunu anlatmana gerek yok Ayrıca yaptığın zinayı insanların gözüne soka soka yapma O zaman kimse senin hakkında yorum yapamaz ya da seni yargılayamaz Yaptığın günah Seni ilgilendirir kimseyi alakadar etmez fakat inancı için kapanmış insanlar üzerinde algı oluşturman çok çirkin
10 Yorumla
1 yılevlenmemiş bir kadının seks yapması en büyük aptallıktır bence ben yazmak dan sıkıldım uzak durulması gereken kızlar bunlar erkekler zaten her şeyi görüyor siz anlamıyorsunuz evde kalmaz isen iyi :) kadınları çoğu zar dikimi merkezi arıyor foruma baktın mı evde kalan boşuna kapanmışsın zaten kapalı kızlar dinle alakası yok ülkedeki
bu konu uzar da uzar yaz yaz bitmez yedek parçasın işte sende kullanır atılırsın iş bitince ciddi ilişkin çıkınca da senin geçmişini gören erkek de kaçar oda aynısını yapar finali de sen söyle ne olursun sesli söylersen daha zevkli olabilir :)
18 Yorumla
Soran1 yılBakireyim hala
- 1 yıl
seks yapıyorum yazmışsın ne yaşıyorsun yazına baksana :)
Soran1 yılArkadan yapıyorum?
- 1 yıl
nasıl bir tarikatsınız ne fark eder ben evlenmem senin gibiler ile haberin olsun
- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
161Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kapalılar açıkları geçtiler bu konuda artık kapalısına açığına bakmıyor kimse kimi tutsa yapıştırıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılistersen yap senin bedenin senin kararın. troll zaten
00 Yorumla
1 yılBen kapalı değilim ve müslüman da değilim. Ama sen eğer müslümansan ve dinin gereğince kapandıysan onun kurallarına uymak zorundasın. Çünkü, senin dininde bu yasak üstelik kapalı olduğun halde. Bunları yapıcaksan senin kapalı olmanın ne anlamı varki? Git açıl istediğini yap.
91 Yorumla- 1 yıl
Harika bir yorum
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Kapanmanin nedeni yaradanin senden bekledigi kurallara uymak ya hani
Kapanmanin nedenide karsi cinsle bisiler olmamasi icin ya hani yanlis yola sapmamak icin falan
Seninkisi 100 km ile giderken 30 km hiz tabelasina tufekle atis talimi yapmak gibi bisi10 YorumlaBen de kapalıyım ve yapıyorum? Anormal bir şey yok ki bunda.
276 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTabiki yaparsın ama neden söylüyorsun gizli kalmıyor ☺☺
81 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen boş ver o sözde ahlak timsali insanları, yok kapalı kadın şöyle giyinmeli yok kapalı kadın makyaj yapmasın yok kapalı kadın seks yapamaz, hayat senin hayatın elalemi boş ver
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılStereotip olarak insanlar garipseyebiliyor ki bu normal. Aynı durumu bende yaşıyorum, dışarıdan sesiz, sakin ve mülayim göründüğüm için. Dövüş sporlarıyla ilgilendiğimi söylediğimde insanlar garip karşılıyor, hatta biri üflesem uçacaksın demişti :D
10 Yorumla
1 yılBaşın kapalı olabilir ama daha önemlisi olan altın açık yani sen kapalı değilsin sadece türbanlısın bırakın artık şu mağdur ayaklarını motor gibi çalışıyorsun özgürce ve hala mağdur rolü yapiyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir zamanlar ben de kapalıydım ve yapıyodum ne farkı var ki
233 Yorumla- 1 yıl
Hala yapıyor musun şimdi nasılsın
- 1 yıl
Şimdi açmış kendini
Gizli Üye(25-29)1 yılO zaman açıl kanka. Dinine göre bu haram çünkü evet yapamazsın
174 Yorumla- 1 yıl
Açık olunca helal mi oluyo
Cevap sahibi1 yılAçığım dindar değilim ve yapıyorum diyebilirsin ama kapalıyken bunu diyemezsin ondan bahsediyorum.
- 1 yıl
Knk valla kapalılar daha 🔥 oluyor 😂
1 yılÖrtünmek nedir? İnancının geregini temsil etmek. Temsil dışı davranıyorsan sen kostüm olarak kullanıyorsun bukadar ne yaptığını niçin yaptığını dinini bilmeyen asalak toplum olmaz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Baskıdan kapandığın belli , ama özgür olmak istiyorsun kendince.
12 Yorumla
Soran1 yılYok ailedeki tek kapalı benim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılyaparsin. jartiyerle ya da miniylede gezersin. ama tezatlik surda. kendini etrafa karsi korumak icin kapaniyorsun ya, ama zina yapmaktan cekinmiyorsun. o tezat iste. kapanmana gerek yok.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kapaılar da yapoabilir, istersen yap isersen yapma ister önden ister arkadan nerden yaparsan yap ses etme kimse duymasın :) hatta ses bile çıkmasın en azından sessiz yap görmesinler.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir şey yok herkesin hakkı seks yapmak ihtiyarçtır bunun açıkla kapalısiyla alakası yok kimsenin lafina aldırış etme sen keyfine bak anı yaşa mutlu ol 😉
10 Yorumla
1 yılNe alakaymış kapalı olmakla cinselliğin ne alakası varmış ki ayristiranlar ancak seni cekemeyip kiskananlardir ayrıca kapalılar aciklara göre daha istek ve arzulular gözlemlerime göre 😉😉😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaparsın tabiii benim de en sevdiğim kapalılarla olmak bayılıyorum sakladıkları duyguları altımda açığa çıkarmalarına daaa senin yaptığını millet niye biliyor onu anlamadım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYani dine göre açıkken de yapamazsın ama madem dini inancın saçma sapan şekilde kapalı olmanın amacı tam olarak ne onu anlamadım 😂
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. yapamazsınnn ma... lll ne öyle hem hacca gitcem dicen hem kabede sek. s yapcam! öyle yağma yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlm islama gore evlenemden yapamassin yani otomatik olarak dindrn ciktin kafirsin şu an taşlayip gebertilmem gerekiyir seriata gore
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılYaparsın yaa neden olmasın , karar senin , şu insanları takmayın hayatı yaşayın onlar yapamadıkları için böyle çekemez zaten
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Herkes yapar sende yapardin öyle çok var diğer atıklardan daha ateşli kişiler gördüm yap keyfine bak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaparsın sıkıntı yokta bunu neden herkes biliyor ya da nasıl biliyor ve garipsiyor? Sadece sevgilinle mi oluyo yoksa farklı kişiler de var mı
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence artık kapalı açık ayrımı yapmak manasızlaştı çünkü herkes her istediğini yapıyor artık bunun giyim ile alakası kalmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkapanarak insanlara evlilik dışı seksi şiddetle kınadığın mesajını veriyorsun ve sonra tam da kınadığın şeyi yapıyorsun. dürüst insanlar ikiyüzlülükten ve ikiyüzlülerden hoşlanmaz. doğal olarak ikiyüzlü kişiler garipsenir ve dışlanır.
10 YorumlaYapıp yapmaman beni ilgilendirmez ama insanlar kim nereden biliyorlar seks yaptığını görüyorlar ne söyledin de garipsediler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılArzular açık kapalı dinlemez. İkisind de günah. İkisine de garip karşılanmalı. Ama arzunun olması garip değil tbii ki
10 Yorumla
1 yılKapalı insanları genelde dinine bağlı ve o kurallara uyan dışına çıkmayan olarak görüyorlar tersi olunca da böyle oluyor takılma
11 Yorumla- 1 yıl
Eğer dertleşmek istersen dinlerim seni benimde özel durum var insanlara fikir vermeyi seviyorum
Senin hayatın kimseyi ilgilendirmez. Susuz kalsan 1 bardak su vermezler ama her b. ka burunlarını sokarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun kapalısi veya açığı yok. Zina zinadır ama kapalı olup yapılması garipseniyor olması normale yakın
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Onlar ya açıl istedgını yap ya da kaplıysan hakkını ver demek istıyodur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİstedikten sonra herşeyi yaparsın. Milletin kalıpları kendilerini ilgilendirir. Sen özgür bir bireysin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Senin troll olduğuna adım kadar eminim, kadın profiline girmiş bir sakallı ya da ilgi çekmek için sallama düşüncesine giren dümdüz birisin.
10 Yorumla
1 yılBir canlıysan bu en doğal durum kapalı ya da açık fark etmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar? Neden insanlar bunu biliyor? Sevgilinle aranda özel değil mi
10 Yorumla
1 yılYaparsın tabi isteyince değil sevgilin herkesle bile yapabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTadını çıkart bende çok kisitladim namaz kılıyor şöyle böyle vs artık umursamiyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılgenelde kapalılar daha çok seks yapıyor sınır tanımıyor
10 Yorumla Yaparsın tabi, kapalısın diye rahibe olmak zorunda değilsin 🤣
10 Yorumla
1 yılYapın hanımefendi yapın çatır çutur yapın bizi ilgilendirmez :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaparsın öyle olsa kapalı olanların cinsel hayatı hiç olmazdı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar nereden biliyor ki seks yaptığını 😂
10 Yorumla
1 yılNe kadar şık giyinirsen giyin, sevişirken soyunucaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnsanlara seks yaptığınızı ilan etmek zorunda mısınız? Benim eşim de sonradan açıldı, kapalıydı tanıştığımızda. Seks de yapıyorduk. Hatta cuckoldum, başkalarıyla bile yapıyor
10 Yorumla
1 yılTercih senin kimseyi ilgilendirmez sen kendi istek ve arzularına önem ver
10 Yorumla
1 yılbir çok kapalı kızla seks yaptım bu garipsencek bir durum değil ki
10 Yorumla
1 yılyasarsın kapanma biyolojik istegini sıfırlamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKnk yapta millete anlatma :) kapalının dadı başkadır ;)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılNeden insanlar bunu biliyor ki bu senin özelin olmalı seks yapmak senin de en doğal hakkın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapabılırsın kapalı olman ıhtıyacın yok anlamı tasımıyor herkesın ıhtıyacı rahatlamak
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKapalilar gibi Giyiniyorum Yazmalıydın
Gerçek Kapalılar Senin Yaptıklarını Yapmazlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendinle çelişiyorsun bence kapalı olman senin ile yaradan arasında bir durum demekki reklam olsun diye kapanıyorsun o halde açılmalısın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 10 YorumlaBaşındaki örtünün anlamını öğren çıkar yap
140 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSende kadınlara söyleme, Neden söylemek istiyorsun.
Yoksa nasıl yaptığını da mı anlatıyorsun.10 YorumlaHicbir alakasi yok. Kendine ait birisiyle yapiyorsun. Her kes kendi seciminde ozgur. Hiristiyan kapanmaz ama onlarin dininde de oyle her kesle yapmak dogru degil tabi ki. Ama onlar yapinca garipsenmiyor
11 Yorumla
1 yılYap tabi ya istediğine diktirirsin
Çelişiyor musun evet ama bundan kime ne değil mi?
12 Yorumla
Soran1 yılBakireyim hala
- 1 yıl
Gtten yiyorsun o halde
Gizli Üye(30-35)1 yılİnandığın dine karşı geliyorsun o zaman kafandaki örtüyü yanlış temsil etme ve çıkar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yaparsın.. kuku senin değil mi.. tasarruf senin elinde
10 Yorumla- Devamını Gör (119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler