Sadece seks yapamayan ben miyim?

Iki yıla yakın bir süredir hiç seks yapmadım. Aşkla sevişmek güzel şey ama aşık olmak bizim elimizde olan birşey değil, hep istiyorum bi partnerim olsun aşık olmasak bile bana saygı duysun sevgiyle yaklaşsn istiyorum seksi çok seviyorum ama beni yargılayacak arkamdan kaşar diyecek bi insanla da olmak istemiyorum buradaki yorumları okuyorum nasıl buluyor bu insanlar bu partnerleri neden ben yalnızım diyorum. Çok mu zor bi insana saygı duymak? Neden bu toplumda becerdiği kıza pislik muamelesi yapan insanlar var? Bi arkadaşımın bi yıllık sevgilisiydi kız bakire değil diye kıza bu muameleyi yapıyordu. Bunlar sevgili düşünün.. Ben ise sadece seksten bahsediyorum vay halime. Ihtiyaçlarım var diye böyle bi insan muamelesi görmek istemiyorum kaldı ki seks kötü birşey değil ki insan birine sarılma ihtiyacı duyuyor bazen iltifatlar duymak istiyor enerjisini sevgisini dışarı atmak istiyor. Bence insanın içinde potansiyel bi sevme gücü var aşık değiliz sevgili olmadığımız zaman neden sekse bakışın da boyutu değişiyor? Inanın çok berbat bi psikolojim var artık yargılayan hoşgörüsüz nefret dolu insanların varlığını sevismemelerne bağlıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Seks olmadan yaşayamıyorum sanki yüzümde can yok hep mutsuzum. Insanlar beni anlamıyor bilimadamları dışında tabii. benim solmam neden olağan gelmiyor bazılarına? ben birine sarılmaya bile muhtaç yaşıyorum. Evlenmek istiyorum zaten başka bi yol bulamıyorum kendime ama şu an sevişmek için bile düşüncesi bana uygun biri bulamazken evlilik nasıl bulabilirim ki öyle biri bulsaydım ben evlenme teklif ederdim kaçırmazdım asla.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmeden seks yapma diyenler kınayanlar, size katılmıyorum ben seks seviyorum asla da kötü gelmedi bana bu. Ha ister inanın ister inanmayın ilk kez onsekiz yaşında sevgilim oldu ne flört delisi biriydim ne de kucaktan kucağa atladım bu yaşıma kadar. Benim için dürüstlük çok önemli samimiyet o yüzden bekledim şimdi de o yüzden bekliyorum. Namus kavramıni SAÇMA buluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Insanlar evleniyor sonra birbirlerini aldatıyorlar. Cunki aralarında durum yalnızca tanisiklik çoğu insanın gerçekten birbirini anladığına inanmıyorum zaten yine bana karşı olan bi grup oldu burda da sadece yazmak istedim. Dr fantazi özgüvensz biri değilim IQ sü yüzün altında birinin iki gün sonra beni ağzına sakız yapmasına karşıyım sadece. Herneyse.. Yazmayın artık canım sıkkın.
Sadece seks yapamayan ben miyim?