Dudak dil nefes en güzel şeylerin en özel yeriniz de buluşması hissededilmesi

Ön sevişme esnasında saatlerce yapsam bıkmam dediğiniz neler var?

Dudak dil nefes en güzel şeylerin en özel yeriniz de buluşması hissededilmesi

Ön sevişme esnasında saatlerce yapsam bıkmam dediğiniz neler var?
Partnerimin teninde gezmek ve oral.. ama bu libidonun da sonuçları var. Birleşmek için sabırsızlanmak gibi...
Göğüsleri unutmamak lazım. Malum müptelasıyım. 😂
İnsan sevdiğiyle ön sevişmeden saatlerce bıkmaz bıkmamalı…. Masaj … öpüşme … bedenlerin ruhuna etkileşimin her saniyesinin hakkını verme anın yaşama…
sevdiğinin her zerresini milimini nefesimi saniyesini bakışını her halini yaşamak tadını çıkarmak saatlerce bıkmadan yorulmadan
Cevap
38Cevap
Saatlerce yapamam valla bıkarım ben ahshs ne o ya öyle insanın içi çürür hevesi kalmaz 🤣
Düşünsene bir süre sonra şey diyorum "he! Ne yapacaktık biz ya?" Ahshshshh
Ay yeter! kalk s. git falan diyorum dimi shdhdhddhh
Hiç birşeyi saatlerce yapamam bıkarım ben. Kalçaları okşamak hoşuma gidiyor ama onu uzun süre yapabilirim
Söylersem sapık ilan edilirim 😂
öpüşmek olabilir
Onunla saatlerce öpüşmek ve oral seks yapmak, bir de bana bir şeyler anlatsın, ben onu dinleyeyim ya...
Oral seksi dakikalarca yapsam bikmam evet. ya da göğüsler ile ilgiyi dakikalarca bırakmak istemem. Kadın vücudu ile ilgilenmek gerek çünkü fazlasıyla hak ediyorlar
Dudaklar uzun uzun öpülür eller göğüs kalçalarına gezinirken yanak boyun gerdan öpülür tekrar dudaklar öpülür dili edersin dilleri sevistirirsin onun dilini edersin boynunu öper yalarsınunlar uzun uzun defalarca yapilir
Öyle bir şey yok çünkü sıkılırım, değişiklik isterim. Cinselliğin katili monotonluktur o nedenle saatlerce sürdürmeyin aynı durumu😅
Ben on sevismede dil emmeyi yalamayi cok seviyorum partnerimin her dokusunu ilim ilim yalarim saatlerce sikilmam
Beni tarif ettiniz benim için ön sevisme saatlerce yağlı güreşlerine benzetirim kendimi 😀
Bazı yerleri emmek bazı yerleri ısırmak bazı yerleri yalamak ve en son bazı yerleri vakumlamak
Tabiki oral yapmak yaptırmak öyle saatlerce sürmez 🥰
Öpüşme ve oral olabilir ama o da saatlerce olmaz yani sjsjs
kadına oral seks yapmaya bayılıyorum... onların altta ylan gibi kıvranması beni deli ediyor
Saatlerce sürecek kadar istediğim yok da bunun gerçekleşmesi yeterlidir bana 😃
Kadın temiz ve bakımlı ise tabi ki Oral derim.
Öpüşmek ve her saniye tutkuyla artan bütünleşme arzusuna yenik düşmene neden olacak cümleler çokluğu
İki dağın arasından nehir akıtması 😂
😂manası derinnn
Saatlerce yapacak bir şeyim olmaz, en fazla 2 saat o kadar yeterli.
Tek bişey saatlerce yapılamaz gibi
Saatlerce abartı bir söylem ama ön sevişmede oral yaparak boşaltmak en sevdiğim şey.
Ölüşmeye bayılırım sulu sulu dili eme eme hayatta bıkmam öpüşmekten
Yandı buralar amannnn
Heryerini yalamak
dokunmak tensel dokunuşları uzun tutmak
Oral yapmak, memeleri emmek
öpüşmek ve dilimi kullanmak
Göğüsler de ve vajina da zaman geçirmek
Abartmayalım saatlerce ön sevişme olmaz
Kaşıkları yalamaktan asla bıkmam saatlerce yalarım
Saatlerce abartılı olur ama oral yapmaya bayılıyorum
öpüşmek ve yalamak vs olabilir.
Ayak yalamak. Özellikle çikolata veya şarap emmek.
Göğüs ve * yalamak ve penisimi yalatmak
Oral seks 😬
Saatlerce yalayabilirim mesela 😍😎
Tabiki oral
Göğüsler ince çizgimdir
Memelerle ilgilenmek
S*KS* çektirmek
Oral
emcüklemek
Ne gerekiyorsa
meme okşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?