+1 yılEn az 20 dakika onu boşaltana kadar yalarım zevk aldığı şeyleri sorarım ilk başta kendi zevkimden önce ilk onun zevk almasını sağlarım Ne bileyim bir kız vardı Hani ilk benimle birlikte olacaktı o kızla bir ev tuttuk işte gittik ilk normal şekilde misyoner yaptık Sonra Doggy yaptık ve bu şekilde çoğunu denedik En son ben yatağa uzandım o üzerime çıktı o şekilde hızlı yaptım kız zevkten bayıldı Yani demek istediğim şey ilk başta kızın hangi pozisyondan ve nelerden zevk aldığını bulmak oluyor Daha sonra zaten gerisi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Peki seni partnerlerinden bugüne kadar en erken boşalan ile en uzun boşalan süreler nedir?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDeğişiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ülkemizin kanayan yarası v yanlış anlaşılıp yanlış uygulanan bir durum
sevişme bir bütündür. ilk temastan başlar her şey biter sarılıp uyuyuncaya kadar sevişmedir.
ilişkiden önceki safhasına ön sevişme denir ama sevişme asla kesilmez. ilişkiye başlanınca sevişme eşliğinde yaşanmalı ilişk.
ülkemize maalesef ilişki başlayınca sevişme bırakılıyor ver yansın gir çık işlemi. böyle cinsellik olmaz.
zaten adı üzerinde ÖN takısı alıyor. bir şeyin önü var ise devamı var demektir.
ön sevişmenin bir vakti sınırı olmaz. insana zevk veren sevişmedir. ne kadar uzarsa o kadar iyi. en ideali kadının bir kaç kez boşalmasıdır. kadın hiç boşalmadan ilişkiye başlanmamalı. kadın en az 1 kez boşalmadan cinselliğe odaklanamaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 15 dakika yetiyor, sonra daha derine… 🌸❤️😎
10 Yorumla
+1 yılBen sanırım baya fazla tutuyorum, yani ben sevişmenin verdiği haz bitsin istemiyorum, yani boşalmak istemiyorum... hani zirveye çıkmak değilde zirveye giderken yaşadığım haz mutlu ediyor... bu nedenle çok uzun sevişirim
10 Yorumla
+1 yılPartnerime bağlı bu, ben en çok tahrik olma evresini severim, ne kadar uzun olursa o kadar istekli olurum. On sevişmede buna bağlı olarak uzar, oral yaptirmaktan hoşlanıyorsa helede
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaa ben bunun bkunu cıkarıyom cok uzun tutuyom sabah oluyor lorala bi takılıyom karşıdaki bayan 5 6 7 postaorgazm olmuş
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Partnerime bağlı ben uyum sağlamayı seven biriyim 30 dakika sğrdüğüde oldu 5 dakka sürdüğüde şahsen benim tercihim 30 dk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüz seksen iki bin on iki dkk. zaten işe başlayınca kronometreyi açıyorum olur da bir gün bu soru gelirse diye
73 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha 🤣🤣
Ön sevişmeyi dakikalarla sınırlamak kişinin acemiliğini ortaya koyar
10 YorumlaUzun tutarım, öpüşmeyle başlar, ufak dokunuşlar, ardından yalama emme kısımları.
10 Yorumla
+1 yılSüre tutmak saçma
İStenildiği kadar uzun tutulmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılUzun tutuyorum partnerimi ve kendimi hazır hissedene kadar hatta fazlası
10 Yorumla
+1 yılPartnerime göre değişiyor ben onun hazır olmasını beklerim bu süreçte devam ederim
10 YorumlaO ana göre değişiyor ama şu kadarını söyleyeyim ön sevişme sırasında partneri göl yapmadan delirtmeden girmem asla direk gir çık onu hayvanlarda yapıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ortam ve koşullara göre değişebilir. Genelde uzun olmasından yanayım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. On sevismede dakika kısıtlaması yapmam. Uzun ssvismek , uyarmak, klitorisi hareketlendirmek , islakligi alana kadar.
00 Yorumla
+1 yılUzun çünkü kadını hazır hale getirmek istiyorum son kıvam var ya ''artık gir'' o noktaya gelene dek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişiyor. 1-20 dakika arası oluyor. Ne gibi bir ortamda olduğuna çok bağlı.
10 Yorumla
+1 yılkarşımdaki partnerimin güzelliğine bağlı en son 1 saat sürmüştü sadece ön sevişme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaklaşık yarım saat emmek ve hıhım geçiyor ilk boşalmayı 69 la birbirimizin ağzına yapıyoruz 2. Postada ön sevişme anca bitiyor
00 Yorumlafanteziye gore degisir 15 dk yarim saat belki 1 saat
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeye en az 45 dakika gitmiş
10 Yorumlaolabileği sürece uzun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerimin isteğine göre değişiyor. Ben uzun tutmayı severim şahsen.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabildiğince uzun 30-40 dakika veya daha fazla
11 Yorumla- +1 yıl
Sen ne kadar zaman olsun istersin
+1 yılKadın yeter artık diyene kadar
10 Yorumla
+1 yılOlabildiğince uzun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYarım saat 40 dk falan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuruma göre masaj eklenirse 1 saat civarı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 dakika ön sevişme için yeterli bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 30 dk civarı sürer.👍😊
11 YorumlaDeğişiyor
41 YorumlaDakika mı? Uzun tutmak lazım
00 Yorumlaİstediğim kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılhiç sevişmedimgim için bilmiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem daha hiç yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılElimden geldikce fazla tutarım
00 Yorumla
+1 yılOrtalama 20-25 dk
00 YorumlaFazla uzun olmasına özen gösteriyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılYarım saat 1 saat arası iyice kıvama gelmek lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılFik beni diyene kadar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ccokkkk uzun
00 Yorumla
+1 yıl43 dk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbana kalsa saatler
10 Yorumla
+1 yıl30 dk
10 Yorumla
+1 yıl15-20
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun
11 Yorumla- +1 yıl
Hatta şöyle memeleri çok severim oralda uzun zaman harcarım
+1 yılSen kaç dakika dayanırsin
10 Yorumla
+1 yıl15 20 dakika
10 Yorumla
+1 yıl25 dk iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks yapmıyom
23 Yorumla- +1 yıl
mastürbasyon?
10 dk
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 dk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 dk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunun dakikası olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılEn az 1 saat
00 Yorumla
+1 yıldk mi tutuyorlarmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıldaha sevişmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 de başlıyorum
00 Yorumla
+1 yılEn az 15 20 dk
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım