+1 yılön sevişme kavramı ülkemizde yanlış anlaşılan bir kavram
cinselliğin tamamı sevişmedir. sevişme asla kesilmez. ilişki sevişme içerisinde yaşanır
ama ülkemizde biraz sevişiliyor sonra ver yansın gir çık işlemi. böyle olmaz.
ilk temas ile başlar sevişme aktivasyon bitinceye kadar sevişilir. ilişki sevişme içerisinde yaşanır. ilişkiden önceki safha ön sevişmedir. ama ilişki başlayınca sevişme kesilmez devam eder. ya değilse kadın sadece gir çık işleminden zevk almaz sadece erkeğe kölelik eder
süre konusu o anki adaptasyonla arzu ile alakalı bir durum.. sevişme bütün olarak en ideal i 1 saat ve üzeridir. ilişkiye başlama ise kadının hazır oluşuna bağlıdır.
normalde sevişerek kadın bir kaç kez orgazm olduktan sonra tam odaklanır ve ilişkiye hazır olur. vajinal kaslar ve sıvı salınımı dengeye biner. daha sonra ilişkide de sevişme devam ederek ilşki yalanır. sevişerek bir kaç kez orgazm olan kadın tam odaklanır ve ilişkide de hızlı boşalmalar yaşar defalarca boşalır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Davet için teşekkür
Bu gibi konulara süre sınırlaması ya da süre tutulması çok uygun yaklaşımlar değildir
Örnek veriyorum ne kadar uzun tutabilirsem tutayım önemli olmayan durumlar oluyor
Arabada acele yapmak
AVM de soyunma kabininde yapmak gibi durumlar var
Bu istediğim süreye kadar yükselebilir
İstemezsem sadece sevişir bırakırım sabaha kadar öpüşüp sevistigimde oldu
Her iliski on sevisme ile başlar seks yapılır tepeye ulaşılır sonra öpüş uyu diye bitmezki
Karman çorman olduğuda olur
Çok yavaş olduğuda olur
Hiç tepeye ulaşmadan gece boyunca sürdüğü de. olur
Kadın diyorki sevişelim ama sıvı aktarımı olmasın ne yapacaksın? :))00 Yorumla
bu seviştiğim mekan, ortam ve kişiye göre değişir. eğer keyfim yerindeyse ve partnerim çıplakken de güzel ve estetik görünüyor , teni pürüzsüz ve güzelse o ön sevişme minimum yarım saat sürer sanırım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok olmamalı ya maksimum 1 saat yeterlidir şöyle bir sadece tam anlamıyla artık doyana kadar ön sevişme olursa oldukça yeterlidir daha sonra yarım saat ilanda ilişki olsa hadi yarım saat çok olur 20 dakika filan oldukça kadar iyi bir süre zaten ön sevişme ne kadar uzun olursa daha sonrasında girilecek ilişki bu kadar daha çok zevk verici olur.
31 Yorumla- +1 yıl
bu yasta bu tecrübe agzim acik okudum bravo yani🥴🥴🥴✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme için belli bir süre koymak pek mümkün değildir. Bu tamamen ortamda ambiyansla alakalı bir şeydir. Yeri gelir 30 dakika 40 dakika gibi süreler ben sevişmek için harcanabilir, yeri gelir üç dakikada penetrastona geçilebilir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu süre tamamen ikilinin ön sevişmeden birlikte aldığı hazza bağlı. Öncelikle ön sevilmenin smacı vücutlarımızı cinsel ilişki için hazırlayıp, linidolarımızı arıtmak ve şehvetimizi yükseltmektir. Bu sağlanmışsa, penşs yeterince sertleşmiş ve vajina da yeterince ıslanmışsa ve cinsel ilişki isteniyorsa artık içine girip, içeride ilken devam etmek, zamanı doğru yerde harcamak gerekir. Aksi takdirde dışarda fazla oyalanırsanız içeri girdiği Şb boşalma olur ki bunu kimse istemez. Biraz da içerde o gazı tam almak, taraflar o vajina duvarlarının sıcaklığını darlığını ve penisin sertliğini kasılmalarını gitgelletşn verdiği hazzı kadın içinden çokça hissetmek ister değil mi… Zamanı size bırakıyorum ben. Keyifli günler… 🤗😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks de süre ve zaman doğru değildir. Seks sırasında süreye odaklanırsa partnerler alacağı zevkten mahrum kalır.
Ön sevişmenin amacı hem erkek hemde kadın birleşme için ön hazırlıktır. Bazı kadınlar bir öpüşmede bile ıslanırken bazıları ciddi anlamda zaman istiyor.
Kısaca kadın iyice ıslanana kadar ön sevişme yapılması lazım.
Hemde seksin daha tutkulu ve ateşli olması için bu önemli.10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum. Libidoma ve arzulamama bağlı. Sevdiğim kadınsa uzun olur, seks için buluştuğum biri ise fazla sürmez. Sevdiğim kadınla uzayabilir uzadığı kadar. Bence en az 10 dakika ön sevişme yapılmalı. O da iyimser olmak adında az söylüyorum. Bana kalsa daha fazla. Hem önden bir tatmin olabilmek için hem de uyarılmak ve hazzı artırmak için detaylıca sevişmek çok önemli bence. Bazı kadınlar vücuduyla özel ilgilenen erkekleri daha çok sever. Çünkü değer verdiğini fark eder. Aşık olduğum kadınla seks yapmayı istiyorum artık açıkçası.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHakkını vererek minimum yarım saat olmalı. Ön sevişme ne kadar uzun olursa o kadar verimli olur sonrası
91 Yorumla- +1 yıl
😎
+1 yılbence bunun bir dakikası yok en azından üst limiti yok, bugune kadar 4 saat sevişip ilişkiye girmediğimde oldu yarım saat ön sevişme sonrası ilişkiye girdiğimde ama ön sevişme olmazsa olmazdır bu konuda kesinlikle uzun tutulmalı mümkün olduğu kadar kadın zevkten sırılsıklam olmalı vajinası yalanmaktan somurulmaktan kabarmış olmalı artık alev alev içine almak için yanmalı o aşamaya kadar devam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir zaman kısıtlaması koymak doğru değil bence karşındaki insana, ortama ve rahatlığa bağlı diye düşünüyorum
83 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın gerçekten
- +1 yıl
ne tatlı olgunca bir yorum bu yaşta. burcun ne
- +1 yıl
Ne yapıyorsun gizli
+1 yılBir saate kadar bile çıkabiliyor fakat genel olarak 10-20 dakika arası sürüyor. Fazla uzayınca zaten içime girmesini söylüyorum eşime.
62 Yorumla- +1 yıl
doyuma ulaş gerisi boş degilmi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden ön sevilme vardı tabi boşalması 1 dakika bile sürmedi bu yüzden ön sevişmeyi yasakladım hiç gerek yok 1 dakikada boşalıcaksa ne anladım ön sevişmeden
83 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyorsun şimdi
Cevap sahibi+1 yılBişe yapmıyorum
- +1 yıl
Direk giriyor mu
+1 yılÖn sevişme bnde olmazsa olmazlardan ve 45 Dk olmalı bence
10 YorumlaBelli bir süresi olamaz, insan bilemez. Nereye kadar dayanamazsa..
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Günaydın 🌸 partnerimin istediği kadar yapabilirim partnerimin zevkleri için limit koymam koyamam ilgi ve sevgimle zevkten çıldırtırım onu
10 Yorumla
+1 yılDakika ile kendimi sınırlamam ili tarafta hazır olana kadar uzun tutarım özellikle oral yapmayı çok seviyorum uzun uzun saatlerce yapsam da doymuyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim için izin olması daha güzel süreyi partnerim belirler genellikle bana da uyar yani 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerime bağlı bu 10 dakikada olabiliyor 1 saatte sürebiliyor.
Sonuçta konu vücudu keşfetmek olduğu zaman uzun zaman alıyor , böylelikle ön sevişme keyif bir hal alıyor.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunun çok abartıp kendimden geciyorum onsevismeye 2 3 saat his nikmadan yorulmadan karşımdaki parneri delirtip defalarca orgazma taşımak oral olarak iştahla emmek benim tutkum adeta yaa
00 Yorumla
+1 yılKısa tutulan bir ön sevişme cinselliğinizi olumsuz etkilediğinden, ön sevişmenin süresi çiftin cinsel doyum yaşamasına yetecek kadar uzun olmalıdır. Sevişmeyi aceleye getirmeyin. Çünkü cinselliğin %90′ı dokunarak haz almak ve dokunarak haz vermektir yani sevişmektir. Geri kalan %10′luk kısmı ise penis vajina birlikteliğidir.
00 Yorumla
+1 yılBende bunun bir sınırı yok. Öyle harika bir durum ki , cinsel birleşmeye geçmek genelde karşı tarafın ısrarları ile oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hemen sıkılıyorum ama erkek arkadaşın uzattıkca uzatıyo ben de ayak uyduruyorum işte
61 Yorumla- +1 yıl
Oral seks yapıyor musunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerlerim uzun tutmuyor, sabırsız oluyorlardı. 15-20 dk felandır. Sonrasında yeter artık diyip birleşme istiyorlardı.
10 Yorumla
+1 yılseks den daha güzel bence ve bir süre sonra kadın içime gir diye yalvarır o zaman yapacak bir şey yok o noktada biter 😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme öncesi gün içerisinde çeşitli msjlarla ateşi artırmak ve ön sevişmeyi maksimum süreye yaymak gerekir
00 Yorumla Seksin can suyudur. Ne kadar uzun olursa o kadar iyidir arzular tavan olana kadar ön sevişmeyi yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl30 ile 60 dk arası. Bu süre zarfında iki tarafta yeterince alevlenir ve bir sonraki aşama olan sekse geçerler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarım saat ve üzeri. Her bölgeye ayrı ayrı odaklanmak gerekli.
10 Yorumla
+1 yılBen tipsizim valla hiç bir kız benimle sevişmek falan istemez.
00 YorumlaÖn şevişmeyi partnerimi tatmin edene kadar uzatıyorum
00 YorumlaÖn sevisme benim için önemli uzun yaparım yarım saat 45 dk yaparım
00 Yorumla
+1 yılSüre sınırım yok açıkçası. Ama en az yarım saat kırk dakika olmalı
00 YorumlaZaman dilimine bağlı kalmadım. Ama yeterince uzun ve isteğe bağlı kalırım
00 Yorumlaen az 30 dakika... ön sevişme dediğin eğlenceli ve kışkırtıcı olmalı :D
00 Yorumla
+1 yılPartner ilk orgazmı olana kadar vajinaya giris rahat olması için
00 YorumlaPartnerim be kadar uzun tutmak isterse. Benim için de daha iyi
00 YorumlaNe zaman sertlesirsem içine girecek seviyeye geldiğinde bırakırım
00 YorumlaSadece ön sevişmeyle bitirdiğim bile oluyor malum partner yeter artık diyo kuruyunca 😂😂
00 YorumlaAhhh ah manit kısa seviyor diye 1 saati 5 dakikaya düşüren ben... Nerde uzun sevenler
00 YorumlaDakika tutmadım partnerime göre değişiyor. illa girmek sart degil oral yaparak da boşalır boşaltirim
00 YorumlaKarşıdakinin verdiği sinyallere göre değişir..
Hadi artık diyene kadar yaparım10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman tamamım dersem o zaman
74 Yorumla- +1 yıl
yahu siz önce kadin dugunuzdan eminmisiniz bence bi nüfus cüzdanına bak derim 🙄🙄🙄🤔🤔🥴🥴
- +1 yıl
olduğunuzdan🤔🤔
- +1 yıl
@yakisikli_birisi spor yapan kızlara yaklaşımının böyle olması üzücü seni begenmeyen biri sana böyle bir bir yaklaşımda bulunsa tepkin ne olur ne hissedersin?
- +1 yıl
candygirl bende sporcuyum ama kusura kalmayin cok asiri kas yaparsaniz erkeksi durur böyle buda hiç güzel durmuyor bence biraz azaltin tavsiyem...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ön hazırlık daha güzel doğrudan hedefe kitlenmek hayvanlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun olmasini severim oralda uzun yapmak tercihimm partnerimin zevk almasini isterim 🙂
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ve oral kadar zevklisi yoktur uzunca yapabilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar duraksadığıma ne kadar kendimi tuttuğuma bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortalama 45 dk sürüyor
918 Yorumla- +1 yıl
Gayet iyi
Cevap sahibi+1 yıl@MrBigBoss süt içiriyorum ona :))
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar evet ne kadar uzun ön sevişme o kadar güzel orgazmmmm
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
- +1 yıl
" süt içiriyorum ona :)) " muhteşemsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Berock o kadar zevke gelince çıkıyor tabii 😏
- +1 yıl
Himm
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar yerini yanlış anladın heralde sütten kastım alt taraftı 😁
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Seni yaşatmak isterdim 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Parçalayıcı ben zaten yaşıyorum , sağol 😊
- +1 yıl
Sende sağol 😊 Ama ben yaşatmıyorum 😊 ve seni yaşamıyorum. Çok fark var değil mi.
Cevap sahibi+1 yıl@Parçalayıcı ne
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim demek istedim 😊
- +1 yıl
yok artik molada var mı yoksa kesintisiz 45 dakka? arkadas 45 dakka ne ya birbirinizi komplemi yaliyorsunuz ne yapıyorsunuz ne yasiyorsunuz siz ya🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yıl@yakisikli_birisi 😂😂😂hahh hahhaaaa çok güldüm valla.
+1 yılİkimiz de hazir oluncaya kadar yaparım dakika tutmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkarşımdaki bayanın doyuma ulaşıp yeter tatlım diyene kadar önemli olan onun doyumu ve sonra benim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az 15 dk olmalı. Üst sınır yok.
622 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 sağlam meme nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 sağlam memesi olan manita bul kendine o zaman 😂😂 meme mühim mesele.
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 sağol bro. Var ya da yok. Bu benimle en az yarım saat sevişip, öpüşürken bir an çekilmeyeyim diye, bir eliyle başımdan bir eliyle belimden kendine çeken manitamın sorunu. Umarım çok merak ettiğin soruna cevap olmuştur.
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 bu konuyu ortaya atan sendin. Yaran varki geldin görüşüme atladın. Benim yaram olsa ben açardım konuyu😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 sen şaka mısın 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 ay nerden buldun beni ya😂🤣 Sen sevişmeyi izlediğin p*rno filmlerindeki gibi sanıyorsun sanırım.
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 100 kisiden fazla kişi mi🤣🤣 yok sen gerçek olamazsın
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 ben gerçeğim. Hadi anır la😂
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 senin bu gaza getirmelerin ergen veletlerde ise yarar reis 😂😂 yürü git görüşümü mahvettin ya. canım saçma gelmiş kendini kanıtlama çabasına girmiş boş gezenin boş kalfası. Yazma yorum falan. Icine ettin görüşümün. Sağlam memeymiş. Hayatında gördüğü memeler izlediği filmlerden ibaret gelmiş p orno yıldızı tecrübesinde yorum yapıyor ergen ya bir de gaza getirmeye çalışıyor 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 sen omurgasız deyince de omurgasız olmadım. Ergen velet hala konusuyor yazık 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 hehe aynen kanks en iyisi sensin yıldızsın sen. Noldu gaza getirmen işe yaramadı. Fosss söndün😂
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo sınırları çok sevmem 😄
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo dakikada sınır yok. Yatakta ciğerimi söküyor zaten 😂😂 ama biz de böyle seviyoruz. Yatakta odun gibi duran kadınlarla karıştırma beni. Oldukça hareketli ve istekliyimdir. Yatakta patron benim ve eşim buna bayılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo o senin problemin 😂 demekki hep öyleleri denk gelmiş size. Erkekler istekli olunca normal, kadınlar istekli olunca neden ütopik geliyor anlamıyorum.
- +1 yıl
aynen haklısın
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 sen ne hakla benim görüşüm altında insanları yönlendiriyorsun. Anlamıyorumki engelliyorum hala yorum yapabiliyor. Gizli olmasam takip eder, sürekli mesaj atardın. Pis abaza. Erkek değilim. 26 yaşında gayet mutlu bir beraberliği olan bir kadınım. Etrafında benim gibisi yok, seni eklemedim seninle konuşmadım diye niye çamur atıyorsun. Kendi pis çöplüğünde boğulabilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl@1mimar34 seninle konuştuk da benim mi haberim yok 😂 kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş. Acıyorum sana. Hala zavallı zavallı yorum yapıyorsun. Sana mesaj atmıcam kabullen bunu😂
Cevap sahibi+1 yıl👍😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBulunduğum yere bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç direk mevzuya dalariz biz
83 Yorumla- +1 yıl
Balıklama dalın
- +1 yıl
Çok garip , peki ıslanmanız gerçekleşmeden mi? 🤔🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılLibidoya ve partnerin tecrübesine göre değişir
10 Yorumla 1-2 saat sirf karsidaki partnerimi zevke getirmek icin
00 Yorumla
+1 yıl5 dk yeter. Sonucta 3 dkda bosalcaklar
33 Yorumla- +1 yıl
birilerinin hep kötü tecrübeleri olmuş
- +1 yıl
O niye ya 3 dk nedir
- +1 yıl
İkinciye devam edemediler mi?
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. kasın ıslanıp şap diye girene kadar
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç deneyimim yok
72 Yorumla- +1 yıl
bizde yedik 🙄
+1 yılSınırsız
71 Yorumla- +1 yıl
İşte budur , kesinlikle aranılansın 😊
+1 yıl20_25dakika yeter ama uzatırım istersem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPartmerime bağlı olarak süre değişiyor.
00 Yorumla
+1 yıl30 45 dk arası olur genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme uzun sürmeli
00 Yorumla
+1 yıl45 dakikaya kadar rahat sevişirim
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım