*partnerime de harika bir oral seks yaşatmak hoşuma gidiyor. Finali dudaklarımın arasında olanından 😉💋

Ben bir erkek olarak oral sexs yapmayı çok seviyorum. Birlikte olduğum kadının ayak parmaklarından başlıyorum yalamaya amcığının deliğinden götünün deliğine kadar seni inim inim inletene önü inim inletene kadar çılgınca yalıyorum. Oral sexs yapmak benim olmazsa olmazıdır.
Senin betimledigin oral tabiki vazgeçilmezimdir benim de ama salatanın içine habire domates dogranmaz.. 😛 Yani saatlerce yapamam, gerçekçi olmak lazım, salatanın içinde her şeyden orantılı, tadı kadar olmalı.. Salatalığın da domates in de yesilligin de.. 😛
Öyle tabi ben de demiyorum ki saattlerce dil aynı yerde kalsın, biraz boyun da biraz sırtta bazen de kalça da hafif ısırıklarla devam ettirebilir.
Benim üslubu anlatmışsın resmen ;)
@vaveylavavey 👍tecrübe dostum
Oral ve saatlerce sert bir şekilde öpüşmek dudaklarımız morarana kadarr
kesinlikle hazzı baştan çıkarıyor
Cevap
39Cevap
Uzun uzun öpüşmek.. tenlerimizi keşfetmek.. haz aldığımız noktaları bulmak ve olmazsa olmaz oral ☺️🙃
oral tutkunuyum resmen.. bağımlısı gibi birşeyim.. pratik zevkli ve eğlenceli.. bunun için pata bile verdiğim olmuştur.. o derece..
Hani Böyle Kana Kana İçer gibi Öpüşüp Yudum Yudum Tadını İçmek... Her zerresini tatmak Evet Ama Kesinlikle Uzun Uzun Dil darbeleri Atıp Sarsa sarsa Oral Yapmak İniltilerini Duya Duya. Final Sert Hırçın ve hırpalayıcı...
saatlerce oral yapsam gerçekten bıkmam, en sevdiğim şey. hele ki temiz ve bakımlıysa böyle bir zevk yok, titretmeden bırakmam
şu an bunu yapmayı o kadar çok isterdim ki
Güzel bir masaj özellikle de erojen bölgelere en az rimming kadar zevk verir ve tabi sürtünmenin bol olduğu tutkulu bir dans:)
Öpüşmek yalamak dakikalarca dudak dudağa olup biz susup dillerimiz konuşsun isterim, ellemek aynı anda okşamak ve tabiki oral seks aynı anda 69 pozisyonunda tutkuyla ateşle
Düzgün bir öpüşme ardından boyundaki nefesler tercihim partnerime oral ve rimming çok severim bazende biraz sertlik
Oral tabikiii.
Sulandıkça dili içine sokup suları tadarak.
Parmaklayıp o suları alıp meme uçlarına sürüp öyle dilleyerek emerek.
Saatlerce oral. morartmışlığım vardır hiç bıkmam usanmam partnerim dur desede duramıyorum
Ateşli bir öpüşme ile başlayan dillerin dansı ile , karşılıklı tutkulu bir oral
Benim sorularımında yarısı oral ve sevişme iyi bir karşılıklı oral defalarca orgazm etme boyun emme morartma nefesi her hücresine verip deli gibi öpüşüp ısırmak allahım nasip et be
Ay hiç güleceğim yoktu yağmur duasına çıkanlar gibi dua etmişsin 🤣
Ksjsjsjjsdjjsjs sonu dua sadece gel beraber dua edelim 🖤😂😂
Camii de bile saflar ayrıyken biz neden seninle dua edecegiz yemezzler 🤣🤣🤣
Safları sıklaştırın derler bizde kalçaları sıkılaştırırız olmaz mı jsjsjsjsj 😂😂
30-45 dk dan az oral yapmam. Yalamasını ve emmesini çok seviyorum. Ama uzun olanını sevmiyor kızlar sanırım ne bilim..
Kıyafetleri soymak ve öpüşmek.
Öpmek vazgeçilmezim olurdu sanırım, dudakla sınırlı kalmamalı.
Öpüşmek ve dil dansı onunla
Onlarda güzel evet özellikle french kiss bunun için var.
Herhalde o olmazsa olmaz
Oral yapmaya bayılırım ve çok güzel uzun uzun oral yaparım. En iyi yaptığım şeydir:)
Saatlerce öpüşmek
Benim ön sevişmedeki hayal gücüm ve tutkumun içinde kaybolup gidebilirsin. Gerçekten söylüyorum bunu. Ön sevişmeyi çok ama çok seviyorum.
sekside sevişmeyide sevmiyorum
Sen kavurma ye anca.
en güzeli kavurma
Hıc bıkmadan opmek yalamak emmek saatlerce heryerını
Oralı saatlerce yapsam bikmam
Bunu yazan gay değilse bende bişey bilmiyorum.
Ne alakası var ya iyi ki bir rimming hoşumuza gidiyor dedik hemen gay diyorsunuz.
İnsanlar farklı şeylerden tat alabilirler bunu kafanıza sokun artık aşın bunları. Ayrıca Normal bir erkekte rimmingden hoşlanabilir kalçasının okşanılması sıkılması da hoşuna gidebilir hemen gay diyorsunuz.
Ayrıca ne kadar karşı olsam da onlar da o şekilde kendilerini mutlu ediyor bizlere laf düşmez.
Anlattığın şeyleri bende seviyorum deneyimlemişliğim var ve fakat hiç bu kadar iştahlı olanını görmedim gerçek olduğunu da düşünmüyorum.
O sizin düşünceniz bu benim düşüncem.
Sevişmeyi çok seviyorum hepsi o kadar.
Hadi bakalım öyle olsun :)
ben bu kadar üstad değilim , cümle kuramadım
Estfrllah, ben de kuramadım sınırlı malum.
Iyi bakalım sen okuma da kal öyleyse.
Dahaaa biiirsürü şeyler var.
Ön sevişmeyi severim bir nevi kıvrandırma 😌
Ön sevişmede kısaca kudurtmaya bayılırım ya 😂
Sevişmekten ama sert bir şekilde sevişmeli insan
Göğüs emmek saatlerce emerim
adı üzerinde ön sevişme
Orall
bu kadar detaylı yazmak zorunda değildin oysaki
Daha yazılacak çok detay vardı oysaki sınırlama olmasaydı.
Dılımın vajınanın ıcınde gezerken suların akması
Mükemmelsin, keşke eşim olsan
rimmig te sevdiğin haz aldığın nedir tam olarak ve sen kendine neler yapılmasını seversi farklı ve özel olarak
her yerini öperek emmek
Senle her erkek başa çıkamaz
çeşme kurur
Oral saatlerce yaparım.
oral
Sen harikasin
Sadece öpüşmek 😋
Oral oral oral
Yanıyosun :))
Yok silivri soğuk.
😀😁
Silivriden başka yatacak yerin yok mu 😎
Var erkeğimin koynunda yatabilirim mesela.
Bana diyorsn da biraz da kendine bak bence sende yanıyorsun fuat Abi 🤣
İyi orda yat ,
Neyim var benım
Ben sen tamamsin
Oral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar