Boyle bir tecrübeniz oldu? Lütfen detaylı anlatır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunun sonucunda ne olacağı bilinmez. Fiziksel olarak, bu işten zevk alacağın kesin. Üstelik, ikiniz de bunu bir daha yapmak isteyeceksiniz. Ancak bunun sonunun ne olacağı bilinmez. Eninde sonunda eşleriniz, bunu öğrenecek. Bazı insanlar gururu uğruna cinayet bile işliyor.
02 Yorumla
Soran1 yılBelki bir kere olsa kimse öğrenmez vallah benim gördüğüm tüm etrafımdaki kadın erkeler aynı şeyi yapıyor sadece kimse söylemeye cesaret etmiyor ben sorunca da tüm kadınlar oooo çok günah der ama tüm erkekler biz evli kadınla yattık diyorlar ozmn o kadınlar kimmiş anlamadım 🤷🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
70Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle bir tecrübem olmadı olsaydı da burada gelip anlatacağımı sanmıyorum. Ki olmasın da zaten istemem yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOrul orul oyuşpu olur
https://www.youtube.com/embed/_yiIVmZsRZY51 Yorumla- 1 yıl
Ahhdjskgkskf
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zina yapmış olurlar, boynozlanan kadin ve erkeğe haksızlık olur. Vicdanın rahatsa sen bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Efsane bir tecrübem oldu ve 3 yıl sürdü...
O da bende birbirimizden çok şey öğrendik ve çok farkındalıklar yaşadık birlikte...00 Yorumla
1 yılYılda bir kerede olsa evli olsan bile bazı heyecanlar yaşanmalı diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılBencede şu an bunu düşünüyorum yani yılda bir heyecan lazım sanki evliliğin devamı için evli olunca artık sanki seni dokununca için kıpır kıpır olmuyor hiç heyecalanmıyoeum nedense ama başkaları düşününce eskisi gibi heyecan veriyor daha sevişmeden seviştim kadar oluyor
Bu hiç iyi bişey değil herkes mı böyle soğuyor sonra bende mı sorun?
Sen evli misin? Biraz anlatır mısın- 1 yıl
Evliydim boşandım ama düşüncem değişmedi. Emin ol çoğu herkesin düşüncesi bu ama kabullenmiyor. Ben artık çok farklı düşünüyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok büyük günah ve ahlaksızlık olmasını geçtim kocana yakalanırsan ne yapacaksın onu düşün ve vazgeç
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok heyecan verici oluyo ama güven be gizlilik şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle yapıyorlar ki aklın durur ama kadın genelde evli istiyor ki daha güvenli olur diye heralde. Emin ol evde mutsuz kadın kafaya koydu mu başka erkeğin aklını alır hem normalde hem yatakta
02 Yorumla
Soran1 yılAçıkçası ben çok evlenmek istiyordum evlenince de biraz şüphem vardı ama mutluydum sonra o farkler ortaya çıktı artık mutlu olmadığımı hissettim sevgisizlik var iltifat yok sıfır ve iş yerimde çok iltifat alırım güzel kadınım şu an iş yerimde bir bekar iki evli adam bana çok yanaşıyorlar ve bende yavaş yavaş düşünmeğe başladım niye olmasın dedim belki biriyle olur bir kere ama hala emin değilim yani kötü kadın değilim sadece istediğim sevgiye kocamdan almıyorum çaba gösterdim faydası yok konuştuk yine aynı ve bana gelen iltifatlar beni çok heyecanlandırıyor kafam karıştı araştırma yapıyorum şimdi
Cevap sahibi1 yılAnladım kadınların genelde sorunu o. İlgisizlik evde kopmalar olması. Ama sen yinede dikkatli ol karşı taraf evli ses çıkaramaz die düşünüyorsan bazen çok boş boğaz oluyorlar. Konuşurlar oyanda buyanda vs. İltifat alırsın tabi hoş güzel albeniliysen buda sende hoşnutluk yaratır ama dikkatli ol.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılO haz unutulmaz , kendini psikolojik olarak hazırlaman lazım en önemlisi bu kontrollü olman gerek
00 Yorumla
1 yılevli kadının kocası evlimi erkegin karısıda bir biri ile sevişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvli değilim ve evli insanlarla asla ilişkiye girmem.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Güzel sonuç alınır iki tarafında kendi isteğiyle oluşan bir durum evli olup ta mutlu değilsen boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvli kadinla tecrubem oldu ama evli oldugunu bilmiyordum. Kadinla adam bosanma asamasina gelmislerdi zaten sonradan ogrendigim kadariyla. Kadin kendini bekar olarak tanitmisti
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen de bekardim
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılOlmadı olmasında. Niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuz
00 Yorumla Eğer ki kocandan ilgi sevgi iltifat almıyorsan yatakta da doyuramıyorsa suç sende değil yapacaklarında kimseyi bağlamaz bu dünyaya bir kere geliyorsun bütün zevkler istekler yapılmalı ben evli bir kadınla bir süre yaptım bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOldu maalesef kadin birakmak istemedi cok zor ayrildim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDetaylıca mı pozisyonları ile birlikte mi 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYasak olduğu için iki taraf için de heyecanlı bir o kadar da zevkli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet hemde buradan tanıştık 6 ay kadar beraberlik yaşadık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe olmasını istiyorsun
72 Yorumla
Soran1 yılTecrübeleri duymak istiyorum ne olacağını merak ediyorum kararsızım
- 1 yıl
Bence heyecanli ve güzel olabilir. Denemeden bilemezsin
1 yılÇok güzel olur kimse kimsenin başına bela olmaz en sevdiğim bu sekilde
01 Yorumla- 1 yıl
Detay ulu orta anlatılır mi sen de yaşamaya niyetlimisin
1 yılBig BANG, yani büyük patlama olur, ortalığı su götürür yatağa yazık olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGeçen yıl olmuştu bi kere
03 Yorumla
Soran1 yılNiye devamı olmadı kadın istemdi mi? İstedi mi? Biraz anlatır misin?
- 1 yıl
Kadın istediği için oldu zaten
- 1 yıl
Uzak mesafedeydik 2-3 kez ben gittim bi kez de o geldi ama reelde devam etmesi imkansız bişeydi zaten genellikle Sanal görüştük
Gizli Üye(18-24)1 yılHeyecanlı bir şey olur. Öyle bir isteğin mi var yoksa yaptın mı?
04 Yorumla
Soran1 yılYapmadım çok düşünüyorum birine karşı duygularım var her gördüğümde hayal ediyorum
Cevap sahibi1 yılPozisyon olarak mı hayal ediyorsun
Soran1 yılYani ateşlı bir şekilde sevişirken hayal ediyorum öpüşürken kendi kendime hikayeler yaratıyorum böyle olur orada olur ben mı başlarım o ne der öyle düşünüp onun heyecanını yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılşu an da hayal ediyor musun
1 yılYasak olan her şey çok daha fazla zevk verir🫦🫦
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHarika olur ikisi de tecrübeli ise mükemmel olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Asılan oldu ama yapmadım yapmam da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılCansel ilişkiye girmiş olurlar
01 Yorumla- 1 yıl
Cinsel
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Detayını burdan anlatamam elbette ama oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet devam da ediyor yaklaşık 5 aydır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSenin ruhunda kaşarlık var anlaşılan
00 Yorumla Her ilişki kadında bir tohum bırakır
05 Yorumla
1 yılAldatma olur, saygısızlık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle degilde nisanli biriyle oldum simdi evli bir kadinla olacsm
00 Yorumlasenin kocanda onun karısıyla sevişmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendi kocası mı?
00 Yorumla
1 yılBırakıp şu sapkınlıkları gerçek hayata dönün
00 Yorumla
1 yılDuble zina... duble günah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. heyecan olur ne olcak başka😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZevkli oluyor. Darlama yok herkes rahat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBırak evli adamı gel bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılaynı anda yan yana yaptık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşlerini boşarlar ten uyumu olursa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOldu karımı evli arkadaşıyla aldattım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen yaptın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGitsinler eşleriyle yapsınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYüz yüze görüştüğün birisi mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılgüzel olur heycan olur
04 Yorumla
Soran1 yılYaşadın mı?
Soran1 yılDetay verir misin? Pişmanlık olur mu? Yoksa evlilikteki soğukulele daha mı iyi idare edilir?
- 1 yıl
evet bn evlı degıolım ama partnerm evlıydı
- 1 yıl
valla bılmıcem onun acısndan ne oldu ama guzel hycnlı deneyım 2, sı 3, sude geldı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç
01 Yorumla
Soran1 yılBen 30 öteki adam heralde 36-37 olmalı evli benim gibi bir çocuğu var
Evet oldu. Senin oldu mu
02 Yorumla
Soran1 yılOlmadı sadece heyecanlanıyorum bilmiyorum belki kendimi kontrol ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bekarım evli kadinla oldum
00 YorumlaSiz bekarsiniz bu soruyu sordugunuza gore
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılkıyamet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hoş olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılRahatlar
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk olur
00 Yorumla
1 yılbekarım ama evli kadın ile seviştim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılOlmadı ama merak ederdim açıkçası
00 Yorumla oldu.. anlatırım tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
1 yılKarı kocadırlar
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım