Tutkunun yüksek seviyede seyrettiği cinsel ilişkide rahatlamaya giden yolun süresi daha mı kısa oluyor?

Tutkunun yüksek seviyede seyrettiği cinsel ilişkide rahatlamaya giden yolun süresi daha mı kısa oluyor?

Aşırı uyarılma, orgazm veya boşalma süresini hem kısaltabilir hem de uzatabilir. Bu, kişinin fizyolojisine, psikolojik durumuna ve cinsel deneyimine bağlı olarak değişir. Kısalmaya Neden Olan Faktörler: Aşırı Duyarlılık: Aşırı uyarılma, cinsel organlarda aşırı duyarlılığa neden olabilir. Bu durum, orgazm veya boşalmanın daha hızlı gerçekleşmesine yol açabilir.
Stres ve Kaygı: Aşırı uyarılma, stres ve kaygıyı artırabilir. Bu durum, erken boşalma veya hızlı orgazma neden olabilir.
Yorgunluk: Aşırı uyarılma, yorgunluğa neden olabilir. Yorgunluk, cinsel performansı olumsuz etkileyerek orgazm veya boşalmanın daha hızlı gerçekleşmesine yol açabilir. Duyarsızlaşma: Sürekli ve aşırı uyarılma, cinsel organlarda duyarsızlaşmaya neden olabilir. Bu durum, orgazm veya boşalmanın gecikmesine veya zorlaşmasına yol açabilir.
Evet, tam seni tatmin eden tam aradığın şeyi böyle doğru anda falan bulunca boşalınca daha çok rahatlatıyor çünkü sadece fiziksel değil ruhsal da oluyor ve bu çok daha kısa sürede oluyor ama aradığın şeyi bulamayınca bir türlü aradığım bu değil deyince hem iş uzuyor hem boşalınca fızıksel olarak rahatlatsa da ruhen olmuyor yani aklında yarım kalıyor. Tabi şöyle bir durumda var evet çok yükselince daha erken boşalabiliyoruz ama bu kontrol ile ilgili bir durum yani kişi bu konuda tecrübeli ise kendini tutabilir biraz yani boşalmaya hazır olur ama kendini de tutabilir.
💙💙
Evet, aşırı yükselmek genellikle boşalma süresini kısaltır. Heyecan, arzu ve vücudunun verdiği yoğun tepki kontrolü zor hale geliyor. Özellikle uzun bir bekleyişin ardından gelen tutkulu bir an, süreci çok hızlı yapabiliyor, eğer zihin ve beden fazlasıyla tetikteyse, orgazm daha hızlı gelir. Ancak derin nefes almak, anın tadını çıkarmak ve ritmi ayarlamak bu süreyi uzatabilir
Evet bosalma erken olsa da o aşırı yukselmenin, hazzin verdiği titreyerek boşalmaya değer. 🥳
Cevap
21Cevap
Aşırı yükselmek, aşırı uyarılmayı getirdiği için evet.. Bunu yaşamayı isterdim :D yoruluyorum artık yaşlandım sdfhgsd
Kesinlikle öyle. Neye yükseldiğin de önemli bir faktör.
Sonuca hızlı ilerlemeyi sağlar ama beraberinde doyumda yaşanmış olur hem neden bir kerelik olsun ki devam edilebilir🤭
Hızlı boşalma olsa bile haz dolu olacaktır. Ben bu haz dolu boşaltmadan sonra devam etmeyi 2-3-4-5 defa enerjimizi bitene kadar yapmayı çok seviyorum. Daha şehvetli devam ediliyor.
bilmem 45 dakikadan aşağı boşalmadım boşalmadı kadınlar aşırı yükseldiğimiz halde
Hayır. Islanmayı uzun tuttuğu için sevişmeyi daha kaliteli hale getirir.
Kadınlarda istediği performansı yakalayamazsa isterse o zirveye otursun nafile
Evet, kalp atışını kontrol etmen gerekiyor. Kalp hızlı atarsa, vücut kendini hemen rahatlatma moduna geçirir.
Yüksek enerjiye sebep olur yönetilirse tam tersi uzamasına da sebep olabilir
Aynen öyle olur
Bence evet
Evet dinlen biraz yavaş yavaş sevişin
Kısaltır aksine yükselmek
Fazla uyarılırsan olabilir Reda
Evet kisa oluyor
Evet biraz kisaltir
Çok yükseldiysen, mümkün...
Genelde etkili olur :)
evet
Yani doğal olarak ama her zaman değil