Zevkin haz dolu inlemeler ile mi ifade edilmesi erkekleri daha çok mutlu eder yoksa argo kelimeler ile mi?

Zevkin haz dolu inlemeler ile mi ifade edilmesi erkekleri daha çok mutlu eder yoksa argo kelimeler ile mi?

Erkeklerin seks sırasında kadınların inlemesinden mi yoksa argo konuşmasından mı daha çok zevk aldığı konusu, oldukça kişisel ve değişkendir. Her erkeğin tercihleri farklı olduğu için, bu soruya genel bir cevap vermek zordur. Ancak, her iki davranışın da cinsel uyarılma üzerinde farklı etkileri olduğu söylenebilir. İnleme: İnleme, genellikle zevk ve hazzın doğal bir ifadesi olarak kabul edilir. Erkekler, partnerlerinin inlemesinden, onun zevk aldığını ve kendilerini arzuladığını hissedebilirler. Bu durum, erkeklerin özgüvenini artırabilir ve onları daha fazla motive edebilir. İnleme, aynı zamanda cinsel gerilimi artırarak atmosferi daha da ateşleyebilir.
Argo Konuşma: Argo konuşma, bazı erkekler için cinsel uyarılmayı artırıcı bir etkiye sahip olabilir. Bu tür konuşmalar, fantezileri harekete geçirebilir ve cinsel gerilimi yükseltebilir.
Ancak, argo konuşmanın herkes için uygun olmadığını ve bazı erkekleri rahatsız edebileceğini unutmamak önemlidir.
Argo konuşmanın dozu ve şekli, partnerler arasındaki karşılıklı rıza ve anlayış çerçevesinde belirlenmelidir.
O anda zevkin ve hazın durum noktasındayken Aslında bunların hiç birisi değil bana olan Arzu ve şehvetini hem yapsın hem göstersin beni zaten tatmin eder argo o konuşmak dersen Evet arada bir olabilir mesela
Argo itici
İnlemelerinden, "yapma, dur" demelerinden daha çok tahrikl olurlar.
Cevap
65Cevap
Her ikisi de.. Biri arzusunu ifade eder, diğeri aldığı hazzı.
Bence inlemesinden daha çok zevk alıyorlar
Beni inlemeler daha çok tahrik ediyor gadası
Günümüzde insanların birlikte olmak isteyecekleri kadın ve erkek bulmakta yoksunluk yaşadığı gerçeği aşılamıyor henüz.
argo konuşmak itici bence inleme daha tahrik edici
Her kadın aynı karaktere sahip değil maalesef kimisi argo ve şiddet severken, kimisi de sakin ve romantik seviyor. Ölçüleri ona göre ayarlamak lazım.
Erkekler sunmuş olduğun iki seçenekte de büyük haz alırlar lakin ilişki esnasında sunmuş olduğun iki seçenekte yürürlükte ise daha çok yükselip haz alırlar 😉
İlişki sırasında argo konuşsın. Sonra orgazma yakın inlesin hiç konuşmasın isterim. Fena yükseliyorum
bence inlemesinden tabi bazıları sahte zevk alıyomus gibi yapıyo ama gercekten inleyenler ayrı tahrik edici
Hem inleme hem de argo ancak ben dominant biri olduğumdan submissive kelimeler kullanması gerekir.
Şu fotodaki kadin kolunu agzina goturup osuruk sesi cikarsin yine yukselirim
Bu nasil bir gorsel dibim dustu burada
İnlemekten konuşamıyıcak düzeye gelmek daha çok tahrik eder
İkisinin de yeri ve samimiyeti ayrı. İkisi bir arada daha hoş
İnlemesi bağırması daha çok zevk verir ama aşırı olmadığı sürece argo konuşması da zevkli olur
nefes alislari etkiler. inlemleri etkilemez ama gurur verdigini soylemek lazim.
İnleme evet azdırır. Sert ilişkide argo ve küfürde azdırıcı olur
Numaradan olmadığı sürece inlemenizden. Numara yapmayın. Bırakın erkeğiniz inletsin.
İkisi arasında seçenek yaoacaksam inlemek ama inleyerek argo konuşması ayrı bir keyif.
Her ikisini de isterim ama dah çok inleme. Bu arada görsel fena 😀
Kadın argo ne diyebilir yapacağın işi bilmem ne yapayım gibi mi 🙆🏻♀️😂
İşin rengi değişiyor 😀
@Aserehehadejetejebe haksizmiyim ne desin kadın 😅
Evet ama Öyle de demesin 😅
İnlemek her şey bence içindeki tutkunun dışarı doğal ve gerçek biçimde artması
Kadınların vücudu harbi aşırı farklı erkeklere göre ya hem tüptüysüz hem çok estetik
Sorumuza biz şöyle görsel koysak ban yiyoruz
Inlemekten daha cok zevk aliyolar
Hem inleme hemde tahrik anında küfürlü argo sözler fena oluyor
İnlemeler daha hoşuma gider. küfürlü konuşmasıda hoşuma gider. Ama sırslama bu😊
Inlemek cok etkiliyor
İnlemesi ve argoda etkiler
Ben senin vücudundan zevk alırım
Zevkten inlemesi daha çok etkiler
Ben her ikisindende yanayim
Zor soru ama inleme diyeyim.
Inlemesinden amasyada
Her ikisinden de zevk alır