Erkeklerin her zaman her koşulda cinselliği düşündüğünü sanırız. Her zaman nazlanan taraf olarak onların ne istediklerini ne istemediklerini çok da ciddiye almayız. Oysa erkekleri de cinsellikten soğutan, partneriyle birlikte olmaktan kaçındıkları zamanlar vardır. Erkek olmak demek her zaman cinselliğe hazır olmak demek değildir. Erkeklerin tek derdi seks mi?
Erkek tiplerinin çoğunda mantık şu Kaç tane yapsam nasıl hakkini versem ama kendini tatmin edip kadının duygularını hiçe sayarak seks erkeğe göre çoğunlukta p*rno filmlerinde gördükleri o abartılı hali yaşayıp deneyim edip mutlu ettiğini zannedip aslında kendine pay çıkarıp kadını kullanması Sorsak erkekler seks olayını bile onurla gururla anlatır Önüne gelenle her haltı yaşamaya çalışan evli bekar dul yaşlı genç önüne gelenle skor belirlemeye çalışıp üstüne üstlük yatak zevkinde sadece kendini ispatlamaya çalışıp sapık duygularla yaşayan erkek istekli değil kullanan bencil biridir Kadınlar zaten saf her erkeğin tadına bakmak ister çünkü kadın erkeği tatmin olunca çok kaliteli seks ile mutlu edildigini zannedip durumu bununla toparlamaya çalışır Şimdikiler bakıyorum seks konusunda resmen prof Ama kişilik karakter kültürel değerlerde sadece dişiliğini kullanan basit duruma düşmüş Sorsak ili kelime getirip sohbet etmeyi bilmez iki isin ucundan tutmayı bile anneye babaya yardim etmez sevgi saygı hak getire ama seks konusunda prof olmuş gizli saklı her haltı yer sorsak kadında istekli erkeği mutlu etmeyi sadece yatakta olduğunu zanneden basit kişidir Birde arkadaşı çevresi fantezi anlatsin tamam kadın yarışa gider aman ne var bunda ben daha iyisi olurum der bak o zaman kadın nasıl inat olur ama adi Seksi ve mutlu eden kadın olur Erkek sadece rekor peşinde eğlence ve kullanma peşinde ama sorsak bu ask olur sadakat olur beğeni olur Seven sevdiği ile yapabilir buda modern olmak olur Kadın saf inanır erkek bunu kullanır Erkek daha düşkün ama sapık olduğu için Kadın daha çok kendini sunar en iyisi olmak için Yatakta beceri kazanır hayatta hep beceriksizler zaten bunlar hep gerçekler ile ortada Erkekte adamlığı yatağına hayvani duygular ile belli ettiğini sanan basit düşüncelidirler Üstüne alınani bilemem Dogru düzgün hanım kızlara lafım olmaz Efendi adam gibi adamlara lafım olmaz saygı duyarım
Genel olarak ağır konuşacağım kimse kusura bakmasın böyle olmayanlar üstüne alınmasın genel olarak evet Erkeklerin kafası oraya çalışıyor Kadınları şey yapayım da ne olursa olsun çok açlar çok ta kafası çüküne çalışıyor hiç bir vizyonları yok alt yapısız kalitesiz hiç bir yönde kendini geliştirmemiş Erkeklerimiz cebinde beş kuruş yok işsiz güçsüz kafelerde takılıp belki Kız benimle çıkar gidip yıkıklar gibi orda takılırlar o kadar açlar ki İnternetten Eskortt numarası bulup ayarlamaya çalışırlar genel evleri dahi diyemiyorum hep azgınlar hep cenabetler çok pisler Kız tavlamak için şekilden şekle girerler Ailesi Arkadaşları bile satar bunlar Kızla çıkmak için tabi çıkmak derken Aşk ve sevgi beklemeyin tek dertleri Kızı yatağa atmak tek kafası oraya çalışıyor Hangi Erkek görsem öyle ben Kızı keşke böyle yapsam şöyle yapsam Kızlar Aşktan anlamaz yatağa atmak gerek zihniyetleri bozuk ilk günden yatağa atmak isterler Erkeklerimiz yani böyle kendini belli eden Kız görmedim kim ne diyorsa desin umrumda değil çünkü gördüklerini yazıyorum yalakalık veya burda ki kızlar bana yazsın diye değil Biz Erkekler Abazan ve kendini çok belli edip kalitesizliğimizi belli ederiz gelip böyle Erkekler olup kendini savunmasın bir kere seçici değiliz be şimdi oturun çekmeye devam edin ellerizi nasirlaştırın yok size Kız mız
Aynı işyerinde Çalıştığım Kadınlar Acaba Birbirlerinin benimle yattıklarından Haberi var mı Acaba Aralarında Beni mi Paslaşıyorlar kimle ilişkim bitse diğer kadın hemen bana yanaşıyor
Şu Sekse Düşkünlüğüm Başıma bir gün Bela Açacak zaten Önceden bu kadar değildim ama şimdi Hakedene Hakkını veriyorum
Partnerlerim Yatakta Benden Kaçıyorlar Adeta Bu Zevke Dayanamıyorum diyorlar #TantraTekniği sayesinde Boşalmayı Kontrol edebiliyorum Bu sayede Partnerimi Doruklara Çıkarıp Nirvanalarda Gezdiriyorum Ama Ömürleri Fazla Olmuyor kim her buluşmada hiç Durmadan 5 saatten fazla ilişkiye dayanabilir kii
Başka ülkelerde öyle değil bir kaç erkek birlikte olmaları normal geliyor belki buradaki kadınlar acaba baskıdan çekindikleri kendilerine kaşar denilmesinde hoşlanmadıkları için belki olabilir gözle göründüğünde buranın erkekleri çoğunluğu daha istekli çoğu defa istekli görünür kadınlarda tiksindirici biliyormuş gibi görünüyor ama eğer kadınlara baskı olmasa idi erkekler gibi o zaman daha net belli olurdu
Ama erkekte her daim cinselik istemez bazen ruh hali müsait değildir stres ya da oyun vehut başka birşeye fena biçimde odaklanıyorsa ya da bazen hiçbir sebeb olmadan isteği gelmez ve o dakika kadın erkeği baştan çıkarmak için ne yaparsa yapsın başaramaz isterse çırılçıplak olsun olmaz
Erkeklerin bir çoğu sekse düşkünüm der ama faliyete gelince sözde kalır, sekse düşkün kadın ise dışarıdan hiç belli olmaz ama yatakta bir pantere dönüşür..
Eşit seviyede düşkünlük söz konusu ancak erkeklerin toplumsal olarak cinsellik konusunda konuşma durumu daha normal karşılandığı için kadınlar suskun olay bu sadece.
Erkeklerin ki can da bizimki patlıcan mı yani😂 tabiki kadınlar da sekse erkekler kadar düşkün yalnızca bunu ifade etmeyi bilmiyorlar ya da ayıplanmak küçük düşmek terslenmek gibi çekincelerle bunu dışarı yansıtmıyorlar. Bir de toplumdaki kadın yaparsa “kaşar” erkek yaparsa “erkektir yapar” algısı var bu da kadınları seks konusunda daha pasif olmaya erkekleri ise daha rahat davranmaya itiyor.
Aslında yeni nesile bakıldığında kızlar dahada bir istekli görünüyor.. Ancak toplumda sürekli kızlara karşı bir baskı oluştuğu için kızlar bunu açıkca yaşayamıyor.. Konu erkek olunca elinin kiri, kıza gelince namus meselesi olduğu için, kızlar hep bu konuda pısırıklaşıyor, bu sebeple erkekler daha istekli gibi görünebiliyor.
Cinsellikten soğutan hareketlerin var olduğu, onların ilişkiyi daha sık düşündüğü gerçeğini değiştirmez. Bir kadın doktoruyla görüşürken şey demişti bana “Erkekleri anlamaya çalışma, anlayamazsın. Onlar her gün yapabilirler, istisnasız her gün isteyebilirler ilişki yaşamayı, biraz hayvanca bir iştahla” Konumuz bu olmamasına rağmen teyze beni korkutmuştu mesela.
konuşmak ile yaşatmak arasın da uçurum fark var cinsellik ufuk meselesidir erkekler bu konuda ağzı boş 5 dk biten maçı 2 saat atıp tutmasıyla anlatır hep Hanımlar doyumsuz olur fakat dile getirmez çekinir cinselliğin ahçısı erkektir her şeyi kıvamın da yapar ise o yemek iki tarafın Damağın da hep isteyeceği yemek olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler daha duskun. Ama ben çoğu erkeğe de taş çıkarırım.
Erkekler biraz daha düşkün. Kadınlar pek belli etmiyor ama blrde Türk tipi olan kadınlar bu olayı kullanıyor. Yani devsmlı takipte en ufak hatada dükkan kapanıyor. Erkekte mal elde kalıyor. Bence çok yanlış. Cinsellik yemek yemek kadar doğal. Evde yemek yoksa dışarda karnımı doyururum
Erkeklerin kadınlardan daha çok sekse düşkün olduğu bilgisi yanlıştır. Kadın ve erkek aynı oranda seksi düşünür ve ister. Bu iki taraf için de ne ayıptır, ne de utanılacak bir şeydir. Cinsellik gayet doğal ve güzel bir şeydir.
Ne yazık ki erkekde seks isteği ve arzusu 1 şiddetinde ancak kontrol edemiyor.. Kadında ise 9 şiddetinde ancak kadın kontrol ediyor.. Mesele burada bu da yaraduılıştan gelen erkeğin sperm üretiminin devamlı oluşu..
Erkekler kadınlardan daha düşkündür hiç istemeyen bir kadın bulursun ama hiç istemeyen erkek bulamazsın her erkek ister. Hiç mast yapmayan kadın bulabilirsin ama hiç mast yapmayan bir erkek bulamazsın
aslinda erkekler cok duskun bence yani ben oyle dusunuyorum kadinlar daha cok sevgi istiyor saygi istiyor duygu istiyor guven istiyor sadakat istiyor olgunluk istiyor yeri geldiginde cekip cevirilmek isteniyor duygu yogunluklari daha cok kadinlar icin seks daha geri planda sayet bir kadin cok seks yapmak istiyorsa ya da icinde cok derin yikintilar vardir. Icinde bambaska hayatlar yasiyordur benim gozlemim bu
Öyle bişey yok bence.. sadece görerek bile tahrik oldukları için daha sık düşünüyor olabilirler ama tatmin olmuş bir adam kolay düşmez ben böyle düşünüyorum
Erkekler bunu daha rahat dillendiriyor ama kadinlar bunu daha derinde yasiyorlar yani cok duskunluk dsgil duzgun bir iliski onemli cok konusan bos konusur misali
Günaydın İnanın bunca yolluk tecrübeme ve arkadaş çevreme güvenerek ve konuşmalarımızdan görsellere kadar erkeklerim genci yaşlısı gergin muhakkak en az bir kere cinsellik düşünür.
Erkekler daha düşkün değil. Türkiye de erkekler bunu gösterebilirken pek ayipsanmazken, kadinin cinselliğe olan düşkünlüğünü göstermesi azgın, namussuz olarak lanse edildiğinden herkes içinde yaşıyor.
Aslinda kadinlar daha cok istekli sadece algi olayindan dolayi cekiniyorlar bakirelik fasa fiso aslinda erkek nasil ihtiyac olarak duyuyorsa kizlar da oyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Düşünsel olarak daha düşkün. Sürekli onu düşünüyor ama isteksiz olan daha çok. Ben iyi yaparım hep yaparım günde 5 6 kere 10 kere yaparım gece boyu yaparım diyen çok ama öyle hayaller boş
Kast ettiğin bizim kadınlarsa seksle alakaları yoktur yapmayı da pek bilmezler , sekse iğrençlik olarak bakarlar libidosu yüksek azgın erkeği de itici olarak görürler , zaten seks hayatları vasat olduğu için mutlu da olamazlar hayatlarında. Ama dünya kadınları öyle değil onlar için seks hayatın merkezi yer mekan fark etmez nasıl ya da kimle farketmez çünkü seksin zevk için olduğunu bilirler.
aslında olay beden ihtiyacı olunca,, erkek kadın ayrımı olmamalı,, kişiden kişiye değişen bir durum,, Cinsel açlığın Afrikasıdır türkiye,, hem kadın hem erkek için,, doyumsuzluk hat safhada olduğu için,😊
Abla ! Yoksa bı derdi sıkıntısı sağlığında.. eniştenin anahtarı sende bea. Kullanican acıkın kadınlığını. Dışılığın var bı kere senin. Yapican ona değişiklikler bak gör sen sonra enişteyi bea. Soylettiriyon beni 😁