Popoya atılan şaplaklar, saçları kavrayıp çekmek, vücuda atılan küçük ısırıklar, arada ellerine sıkıca baskı yapıp hareketlerini kısıtlamak, istekli bakışlar, fantezi oyuncakları (kelepçe, kırbaç, göz bandı, ip gibi..) argo konuşmalar vb. davranışları yatakta kadınlar mı, erkekler mi daha çok seviyor? #beyazorkidem😘 #hadidahasert
Seks esnasında yapılan sert davranışları kadınlar mı, yoksa erkekler mi daha çok seviyor?
Oyuncaklara karşıyım söylediği anda bırakırım.. Sertlik ise anca içinde iken sert gir diye istekte bulununca uygularım.. Çünkü seks bir terapi sanatı gibidir ne kadar romantik ve fantazili olursa o derece değerlenir sadizm Seksi öldürür bana göre tabi..
Bir kesim erkeklerde kadınlar tarfından domine edilmek istiyor fakat durum şöyle ki dişilerin doğasında daha çok erillerden korunma, kutsanma, ilgi bekledikleri için bu bondage olayını kızlarımız ve kadınlarımızda biraz daha fazla görüyoruz. Ben mesela bir erkek tarafından domine edilmeyi bir kızı da domine etmekten hoşlanıyorum... :)
Zevke dönüşebileceği noktaya kadar etkileniyorum zaten bilincli bir insanda sertliği şiddet olarak algılamaz benim zevkimden karsımdaki kişide aldıgını düşünürsek orantılı bir zevk söz konusu olabilir :')
Erkekler yapmayı sever evet. Ben de sert severim argo ve kelepçe hariç
16
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler hükmetmeyi gücünü göstermeyi ve acı çektirmeyi ister ıspatlamak ister az olsada iç güdü doğa gereği olsa kadınlar ise ben şahsen aşık olduğum adamın dominant baskın serrt olmasını isterim sadece gel gitten ibaret değil kelepçeyi bağlama şekli ön sevişmede sert davranma şekli kemeri boyuna geçirip kendine çekme şekli o an konuşma tarzı duvara yapıştırması gibi vs
Tamamen tercihtir ama kadınlar tatlı sert sever. O sertlik ne kadını üzecek kadar çok, ne de mıy mıy olacak kadar az olmalı. Erkek otorite, kadın da dizginler elinde bir itaat göstergesi olduğunda uçmak ve nirvanaya ulaşmak kıçınılmazdır. 😃 😍
bir kadin bence vurulmasindan hoslanmaz erkeklerin tatli sert bakislari olsun ope ope hafif kalcalarina vursun yeter o ne oyle kadin kendini fahise gibi hisseder bence
daha cok kadınlar sevıyor ve bız o narın bebek gıbı kadınlara dokunmaya kıyamıyorken onların bu kadar ateslı ve sert seks sevmelerını bıraz gec kesfettık :) ama olsun nabza gore serbet vermek lazım cesaretlı olmak lazım bazen sert bazen soft herseyı denemekten cekınmemelı
Bu bana göre çok saçma yattığım 50 den fazla kadınlar arasında (hiçbiri eskort değil) bitanesi bile bu şekilde bir istekte bulunmadı sadece sert ve hızlı sevdiğini söyleyenler oldu. Benden öyle bir istekte bulunsalardı genede kabul etmezdim heralde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saç çekme ve argo konuşma haricinde diğerleri hoşuma gidiyor.
Kadınların eğer acı eşiği yüksek ise ve erkekte karşındakinin insan olduğu bilinçini kaybetmeden davranırsa çift taraflı haz ve zevk nirvanaya ulaşır 👍
Bir erkek olarak çok sevmem. Ama bir keresinde çalıştığım bir isyerindeki bayan arkadaşım ile is seyahatinde otelde sevisirken bana sert davran demesi ilginç gelmişti ve davranıştım.
Sertten zevk almayan sert davranıldığında soğutursun. Karşılıklı olmalı ama sert seven ile ayrı bir güzel oluyor. 5 parmagımın kalcasında kızarıp kabardıgını görmek ayrı bişey...
Oyuncaklar dışındaki saydıklarının tamamını yapmaktan zevk alırım ama abartmadan yaparım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu tarz davanızlar kadını degersizlestirir küçük düşürür. Seven kadına ya da erkeğe bir anlam veremiyorum. Şiddet siddettir.
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seksin doğasında sertlik vardır.. ay ben yavaş yavaş isterim falan hikaye.. olmaz öyle şey.. tamam başta biraz romantik olunabilir ama kalp atışların hızlanırken yumuşak olmanın mümkünatı yok..
En İyi Cevaplar