kadın daha çok zevk alır. çünkü kadın sadece zevk almaya odaklanıyor. erkek ise sistemi yönlendirirken hem kadının zevk almasını odaklanmasını sağlıyor bir yandan da zevk almak için odaklanmaya çabalıyor. sistem iki ayrı çabada gerçekleştiği için kadın gibi tam olarak kendine odaklanma olamıyor. sadece kadını düşünmeyen bencil erkekler kadından fazla zevk alır. çünkü kadına değil kendine odaklanır.
Seks birlikte yapışan bir eylemdir. Taraflardan biri bencillik edip de saadece kendi zevkini düşünmüyorsa alınan zevk eşittir diyebilirim. Ancak erkeğin boşalma süresi ve kadının boşalma süresinin uzunluğuna ve kısalığına göre erkek bir defa boşalana kadar kadının 4-5 defa boşalması durumu da yaşanabiliyor. Bu durumda tabi ki kadın erkekten çık daha fazla zevk alır, zevki doruklarda yaşar diyebiliriz. Bir de erkeğin penisinin kalın olması yine kadının zevkini artırır ve zevki doruklarda yaşamasına neden olur.
Cinsel ilişki sonucu iki tarafta arzuladığı zevki ya da arzu seviyesine yakın zevk alır. Kadınların daha fazla haz noktasının bulunması, kadınları daha fazla etkiler ve zevk noktaları ise daha hassas olduğu için zevki kat ve kat artırır. Burada odaklanma, o an ki istek, hazırlanış, giriş, gelişme, sonuç üçlemesi de mühimdir. Birbirini tanıyan ve ten uyumu yakalamış çiftler her zaman daha fazla zevk almaktadır. İyi uçmak iyi bir pilotla olur 😜
Selam Aslında çok kişi erkekli çektir ama kesinlikle kadınlar daha durup da yaşar çünkü erkekler sadece cinsel organı ile orgazm oluyorlar biz tüm bedenimizde hissediyoruz bu sarsıntı yanmayı aynı anda Donmayı titremeye saç dilimizden tırnak ucuna kadar hissediyoruz. Ama zaten ülkemizdeki çoğu kadın orgazm bile olamıyor. Erkekler çok bencil sadece kendi zevklerine yönelik davranıyorlar ama özetle kadınlar daha çok zevk alır. #perso
Kadınına göre değişiyor. Türkiye'de kadınlar cinsellik düşmanı olduğu için kadınların fazla haz aldığını düşünmüyorum. Fantazi desen yok, malak gibi yatıyorlar. Oraldan tiskinen tonla kadın var. Yurdum kadını cinselliği zulüm görüyor. Bak birde Ukrayna ya da rus kadınlarına ♥️
Arzu çok önemli eğer iki tarafta birbirini arzuluyoruzsa iki tarafta oldukça fazla zevk alır ancak yinede kadınlar erkeklere oranla daha fazla sinir ucuna sahip oldukları için daha fazla zevk almaktadırlar.
14
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cevabım kadınlar çünkü o kadının sekste tecrube sahibi bencil olmayan performansı iyi bir erkeği varsa o erkek kadının zevk noktlarını tanıyıp iyi kullanıp güzel bir oral ile ön sevişme yapıp kadının istediği gibi gözüne ve günlüne hitap eden bir penisi olup erken boşalamıyorsa o kadın erkekten çok çok daha fazla daha derin zevkler alır o kadın kendini kaybedebilecek duruma bile gelebilir onun için kadınların orgazmları daha sert ve uzun sürebiliyor ve vajinal orgazm kaçınılmaz oluyor kadınlar orgazmdan sonra erkeklere göre daha geç kendine gelip toparlanabiliyor kadına orgazmdan sonra öyle bir rahatlama geliyor ki istemsizce yüzünde gülümsemeler oluyor ancak kadının zevk aldığını gören erkeğin zevki artabilir
Kadın cinsel ilişki zevkini daha dorukta yaşarken, ilişkiyi gerçekleştirdiği erkeğine de bir o kadar zevk verir. Doğal olarak karşılıklı doruklarda tatmin yaşamak siz kadınların elinde. İyiki vardınız. Siz olmasanız ne yapardık biz… ♥️🌸😎
Selam Cinsel ilişkide hem kadın hem erkek tecrübeli ise her ikiside zevki doruklarda yaşarİki taraftan biri bencillik yaparsa kimse zevk almaz sadece bir taraf ihtiyacını karşılamış olur
Bence kadınlar. Cünkü mesela ben bir kadına orgazm olup zevkten inleyene kadar oral yapıyorum ve kac dakika surdugunu onemsemiyorum bile. Isterse yarim saat sürsün bıkmam. O zevk sularının akışı kadının inlemeleri cok hosuma gidiyor. Ama hicbir kadın beni bu kadar zevke cıkarmadı. Cevabım kadınlar
Kadın erkek ayrımı olmamalı sekste sonuçta bunu sadece kadın tek başına ya da erkek tek başına yapmiyo birlikte yapılıyor. Bi taraf zevk alır diğer taraf ona verdiği sevki ve hazzı görür daha da sehvetlenir iki taraf aynı anda aynı zevklerdedir
Genelde erkek oluyor çünkü erkeklerin çocuğu bencil ve gelişi güzel seks yapmaktadır eğer bencil olmayıp senin her iki tarafında tahminde zevkten ve hazda eşit olduğunu düşünerek zevk aldığı kadar patnerininede aynı zevki hazzı ve tatmini yaşatmalıdır
Bu tamamen kişiden kişiye değişir,, girilen ilişkinin kalitesi, partnerlerin uyumu, senkronizasyon, istekler , arzular vs vs,, bunlar etkiler en çok kimin zevk aldığını
Aynı derecede alınır zevk. Bunun tersini söylemek ya da ispatlamak mümkün değil..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elbette kadınlar çok daha fazla zevk alıyor. Üreme organlarının farkı ve bedenlerdeki sinir uçları arasındaki fark yüzünden erkeklerin cinsellikte aldığı zevkin 10 katını kadın alır. Zevkten inlemeleri bunun kanıtı zaten ;) hele bazıları neredeyse kendini kaybediyor. Sanki tepeden tırnağa, saç diplerine, bütün hücrelerine kadar orgazm oluyor. Çığlık çığlığa orgazm oluyor mübarek mahalleyi inletiyor.
Ama zaten kadınların aldığı hazzın erkeklerin aldığı hazdan 20 kat fazla olduğu bilimsel bir gerçeklik. Öte yandan aldığınız hazdan dolayi siz çığlık atıyorsunuz, erkek o kadar hazzı rüyasında bile göremez
Seks esnasında erkek 1 kez, kadın birden çok orgazm olabildiğine göre şüphesiz kadındır. Ayrıca kadının cinsel organında erkeğe göre çok daha fazla uyarıcı reseptör vardır.
İlişki eğer doruk noktasına ualasak sa zevk iki taraf için de muhteşem olmali bir taraf eksik kalırsa o zevk tek taraflı olur ki zevk almayan taraf bir dahaki ilişki de soğuk olabilir 😊
İki tarafın o anki fiziksel ve tensel ruhsal duruna bağlı genelde erkler ama
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel ilişkide kendimi önemsemem. Kadınım önemli benim için. Ön sevişmeyi uzun tutarım. (En az 1.5 saat) Yalvarmasını beklerim. Sonra işler gelişir. 😃😉
İdeallerine en yakın partneri bulan kişidir Kısacası önceden hayal ettiği ya da beklediği vücuda ve tavırlara sahip en yakın ya da aynısı gibi olan kişi kimse karşısındakidir
Genelde uzun ön sevişmeden sonra kadının dha cok zevk aldığını biliyorum birde penisin kalın ve uzun olması bende hep kadin mutlu unutulmaziyim bu gercek
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yorumlarda 20 tane arizona kertenkelesi olduquna göre ne diyim. ben daha 😅
Normalde eşit zevk alır. Ama sağlam kalmış cinsel organla sakatlanmış sünnet edilmiş bir organla değil.:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tamamen partnerin performansıyla ilgili. Her zaman kadın veya erkek daha fazla zevk alıyor denemez. Ancak şöyle bir gerçek var, taraflardan biri zevk alınca diğeri de almaya başlıyor...