Cinsellikte beklenen kadın ve erkek rolleriyle ilgili birçok yanlış inanış vardır. Bu inanışlar erkeklerin de kadınların da cinselliğe karşı tutumunu ve cinsel davranışlarını etkiler. Cinsel yaşam alanımızı daraltır ve alınabilecek hazların bir bölümünü de yitirmemize yol açar.
cinselliği kim yönetir Bir kadınla bir erkek nasıl tanışır? İlk beğenileri iki taraf da çok da farklı olmayan biçimde belli eder. Ama ilk adımı atmak, girişimde bulunmak genellikle erkeklerden beklenir. Kadınlardan böyle bir girişkenlik beklenmediği gibi, pek de hoş karşılanmaz, böyle davranışlar toplumsal onay ile pekiştirilmez. İlk adımı atan kadına da her toplumsal ortamda pek iyi gözle bakılmaz. Elbette günümüzde, bu anlayışın yıkıldığı, daha eşit bir girişkenliğin özendirildiği toplumsal ortamlar da vardır, ama bunlar azınlıkta kalır. Bu toplumsal rol modelleri, cinsellik için de aynen, hatta daha belirgin olarak geçerlidir.
'Cinsel ilişkiyi erkek başlatır' inanışının daha abartılı bir diğer yönünü 'cinsel ilişkiyi başlatan kadın ahlaksızdır' yanlış inanışında görürüz. Bu inanışın altında aynı zamanda kadınları 'iyi' ve 'kötü' olarak ikiye ayıran yüzyıllık düşünceler yatmaktadır. Bazı kadınlar iyidir; Madonna, anne, aile kızı, evlenilecek kadın, bacı tanımlamaları böyledir. Diğer kadınlar kötüdür; cadı, ahlaksız, kahpe, metres olarak tanımlanır. Bu iki uçta yer alan kadınlara, toplumsal yaşamda da cinsellikte de çok farklı roller yüklenir. Cinselliğin haz bölümü de bu ayırımda nedense hep kötü kadınlara düşer. Oysa bu ayırım yapaydır, dünya hiçbir konuda olmadığı gibi bu konuda da siyah ve beyazdan ibaret değildir.
Kadınların büyük bölümü cinsellikten haz alır, alamadığında sorun yaşar. Bu inanışlar kadınların yalnızca cinselliklerini yaşamasının değil bu konuyu düşünüp tartışmasının da önünde önemli bir engel oluşturur. Cinselliğin iki kişilik bir süreç olduğunu düşündüğümüzde, görece özgürlük tanıdığımız diye düşünüyorum tabi..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
şu konuda bir içerlemem var hatunlara şimdi erkek boşalıyor kadın boşalıyor kadın bir süre daha devam ediyor etkisinde ama erkek penisi çekiyor öyle garibim bekliyor boşaldıktan sonra pek ilgilenmiyor kadınlar penisle boşaldıktan sonra halbuki biz boşaldıktan sonra penisin uç kısmı baya hassas oluyor yani biraz ilgilenseler biz de alıcaz daha fazla zevk :) mevcut düzene göre kadınlar daha fazla zevk alıyor vesselam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilim kadınlar diyor ama erkekler daha düşkün sekse. Erkekler sadece boşalma anında zevk alıyormuş. Onun dışında zevk almıyorlarsa ne bokuma acaba sevişiyorlar. 😀😀 Kadına verdikleri zevki görmek haz veriyor sanırım.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi o halde sevindim sizler ve partnerleriniz adına.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence erkek.. çünkü gerçekten zevk vermiyorlar anca kendi boşalmalarına odaklanıyorlar..
14 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde davranan erkek değil, hemcinsimde olsa odun bence
Cevap sahibi+1 yılbugün seviştik bayada uzun. ama sürekli ona odaklandım ben yaladım ben üstüne çıktım hatta oral yaptım. ilişkiye girme hariç herşey oluyor aramızda. ancak o bana birşey yapmadı sadece öptü dudağımdan. göğsümden öptü birazda emdi. ama şeyimle ilgilenmedi. bende isterdim yaalsın öpsün okşasın. en son biraz ipucu verdi. biraz ilgilensen dedim. eliyle okşadı bende zevk allıyor gibi yaptım. ve 2 buçuk yıldır beraberiz. ama bugün iilk defa dşündüm evlenince nasıl oluruz diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılkulağını kaşıdıgında kulagın mı zevk alır parmagın mı?
25 Yorumla- +1 yıl
yara olan yerden acı gelir :D
- +1 yıl
@amigep gece gece ne şiddet celal :)
dostum 30 yaşına gelmişsin ve bunnu hala öğrenemedin mi? kadınlar daha çok zevk alır erkeğin zevki 3 saniye sürer kadınların orgazmı ise bazen dakikalar sürer
07 Yorumlaserce parmagini kulagina sok parmaginimi hisssediyosun yoksa kulaginimi ;)
16 YorumlaBen aliyorum kaxinlar pejmurde oluyor ama onlar bir tik onde, biz amele gibi calisiyoz
10 YorumlaBu sorunun bana göre tek amacı kadın cevaplarıyla sağlanacak bir mastürbasyon isteğidir.
Kusura bakma dostum ama öyle.04 Yorumla
+1 yıltartışmaya gerek yok. kadın erkek farklı haz alır bırde insnaına göre değişir
10 YorumlaKadın 4 kat daha çok zevk alıyor dye biliyorum
25 Yorumla
+1 yılsorunun cevabını kimse bilmiyorki :)
10 YorumlaCinsellik konusunda 528 cevap paylaştı. Zevk akmak istiyorsan kadinina zevki yasatacaksin
10 Yorumlaİzleyen daha çok zevk alır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadın bilimsel olarak da kanıtlanmış bisey
218 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi?
Cevap sahibi+1 yıl@___Mert___ evet ama erkek odun olup 5 dakikada bitirmezse erkekler bosalirken zevk alıyorlar daha fazla kadınlar her anından :-D
- +1 yıl
Hım anladım
- +1 yıl
Zevk noktanız fazla çünkü
- +1 yıl
Bu yorumdan konuşmasak?
- +1 yıl
bugün seviştik bayada uzun. ama sürekli ona odaklandım ben yaladım ben üstüne çıktım hatta oral yaptım. ilişkiye girme hariç herşey oluyor aramızda. ancak o bana birşey yapmadı sadece öptü dudağımdan. göğsümden öptü birazda emdi. ama şeyimle ilgilenmedi. bende isterdim yaalsın öpsün okşasın. en son biraz ipucu verdi. biraz ilgilensen dedim. eliyle okşadı bende zevk allıyor gibi yaptım. ve 2 buçuk yıldır beraberiz. ama bugün iilk defa dşündüm evlenince nasıl oluruz diye
Cevap sahibi+1 yıl@otçul al iste bencil odundan kastim buydu
- +1 yıl
Ben odun değilim istemezsen konuşmayız sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl@___Mert___ neyin kafası bu ya kizin sevgilisine dedim sende bir alingansin sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@otçul bende sana cevap atcakdimda açık olurum diye atmadim he ahaga boswer benzese olmusdu :-D
- +1 yıl
Ok teşekkür
- +1 yıl
Sapık? Ben mi sen miiii
- +1 yıl
@otçul yazma bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı zevk almıyor muydu bunlar yahuu?
073 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman c şıkkı ikiside diyorum ben 😳
- +1 yıl
bugün seviştik bayada uzun. ama sürekli ona odaklandım ben yaladım ben üstüne çıktım hatta oral yaptım. ilişkiye girme hariç herşey oluyor aramızda. ancak o bana birşey yapmadı sadece öptü dudağımdan. göğsümden öptü birazda emdi. ama şeyimle ilgilenmedi. bende isterdim yaalsın öpsün okşasın. en son biraz ipucu verdi. biraz ilgilensen dedim. eliyle okşadı bende zevk allıyor gibi yaptım. ve 2 buçuk yıldır beraberiz. ama bugün iilk defa dşündüm evlenince nasıl oluruz diye
Cevap sahibi+1 yıl@otçul Kıııııızzz özelin kalmadı ya senin hepsini kalktın burda anlattın Allah canını almasın senin 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@otçul Amaaan Allah'tan tanıyan yok olsun artık olur böyle şeyler 😂😂
- +1 yıl
@BeHappy88 kanks dont worry Harun abi detected @otçul
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL detected metected anlamam ben Harun abine gitmiyor bildirimler, bana geliyor sürekli.
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Böyle şeyleri büyütecek ve rahatsız olacak kadar kasıntı biri değilim malesef. Sadece sonunda gülmeyi unutmuşum 😂😂
- +1 yıl
Görüş paylaşan üyemizden özür dileyerek cevap veriyorum..
@Dwightt Hangi nick sende engelli hocam?
Anonymous ise türkçe karşılığı ''gizli üyedir.'' ben görüşü paylaşan kişi için kullandım.
Dost değiliz bu arada yanlış anlaşılmalara meyil vermeyelim.
Bu ne kafası ya :)
https://www.youtube.com/watch?v=gCYHUwjaQ3Q
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Yok estağfurullah. Benim için mi yani anlayamadım şu an 😳😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@BeHappy88 Yeni diyete başladım ve kısır çok fazla kalorili böyle şeyler yapmayalım lütfenn 😂😂
- +1 yıl
@BeHappy88 Muhabbet iyiye gidince bana iyi geldi ya pozitif enerjiyle yüklendim :) Çayı ben demlemem baştan söyliyim :)
@gizli Üye Herşey sizin için efendim :) Başınızı şişirdik kusura bakmayın ama yapcak bişey yok gibi bu saatte
Cevap sahibi+1 yılNormalde çok gülerim ama telefonun azizliği mi desem bilemedim şimdi 😂😂
- +1 yıl
@BeHappy88 detox iyi birşey ise bende isterim :) Benim başım kel değil tamam mı :)
Cevap sahibi+1 yılBana da muhabbet lazımdı zaten 😂 detox demek. Neler var içinde 😂😂 İyi tatiller bu arada 🌊
- +1 yıl
@BeHappy88 Ben zaten Fuse Tea Şeftali içerim :)
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Telefondan bu kadar gülebiliyorum anca 😂😂
- +1 yıl
@BeHappy88 içimde ödem yoksa başka şeylerimi almasını istemem :) zararı olmasın sonra :)
Cevap sahibi+1 yıl@BeHappy88 Miktarlarından da haber ver deneyeyim bari 😂 Su içsem yarıyor ama işe yarar belki 😂😂
- +1 yıl
@BeHappy88 canım tatil çekti :(
- +1 yıl
@BeHappy88 benim göbeğim yok bir kere hıh :(
- +1 yıl
@BeHappy88 Biz de yaz okullarında sürünelim. Oh be ne güzel..
- +1 yıl
@BeHappy88 Hahahahah :) bak Görüş Sahibinin göbeği varmış :) Nefes alsa yarıyormuş :)
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Göbeği varmış dediğin için göbüşüm küstü şu an sana 😳😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Tatlı demen de göbüşüme çok tatlı gelmiş ama. Bir kazandibine hayır demezmiş 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Tamam sen göbüşümün gönlünü almak için kazandibini al ilk önce sonra paylaşma konusunu düşünürüz 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL 1 2 lira bir şeydir 😂 Bana feda olsun dünyadaki bütün kazandibiler biliyorum, teşekkürler 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL 150 200 tane kazandibi ancak 2 kapılı buzdolabına sığar o da yaklaşık 15 milyar kadar ucuz bir şey 😳 Göbüşüm istemez ki çünkü o çok minnoş. Utanır o 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Göbüşüm daha mı önemli benden 😒😒
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Yok artık o derece 😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Yok yok kıskanmadım 😁 Normalde çok yabanidir hiç pas vermez ama hayret göbüşüm de sana karşı boş değil galiba sevdi seni 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Baya baya sahiplendin yani 😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Karşılığında? 😂 Yalnız bildirimleri gördüklerinde göbüşüme küfür edecekler 😞😞
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Aşırı karlı çıktım şuanda 😂😂 Bu göbüş artık senin olsun bakalım ☺
Cevap sahibi+1 yıl@TaurnieL Ezan okunuyor ☺
Cevap sahibi+1 yılOlur kavuşturayım hemen sizi 😂😂
kadın herhalde :D
10 Yorumlabilim kadin diyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisi de bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadin.
10 YorumlaCinsellik konusunda 942 cevap paylaştı. kadınlar
00 Yorumla