Bir kız ilk defa seks yaptığında acı mı duyar yoksa haz mı zevk mi alır?

Bir kız ilk defa seks yaptığında acı mı duyar yoksa haz mı zevk mi alır?

İlk cinsel deneyim iki taraf içinde önemlidir burada işe başlarken iki tarafta hijyene temizliğe önem göstermelidir. Özellikle ilk ilişkiyi yaşayan taraf içinde önem arzeder. Cünki o şahıs beyni ilk cinsel deneyimle formatlaniyor olması önemli ilk başlangıç zevk ve heyecan verici az acılı olması onun ileriki dönemde cinsel yaşamında pozitif ya da negatif baslangicla ilişkiye bakar o bakımdan bu konuda bilinçli olursa tadı damarlarda kalıcı bir başlangıç yaparsa o kadında o erkekte sonraki yaşamları zevkli şu gibi akan tadına doyum olmaz zevk ile başlangıç yapar bu durum tarafların cinsel yaşamlarının iyi bir başlangıçta başlaması önem arzeder. Kadın ilk deneyimini iyi on sevisme orak ve iyice sulanip rahat az acılı yüksek zevk ile başlangıç yaparsa beyinde o ilişkinin bıraktığı yüksek zevk hafızaya kaybolursa o kadın ömür boyu ilişkiyi zevk odaklı bakar. Tam tersi ilişki sulanmadan erkek bastırıp büyük acı ile giriş yaparsa kadının hafıza her ilişkide o ilişkinin acısı beyine naksettigi için ilişkiye soğuk bakar bu tüm yasamind cinsel hayatını etkiler. Aynı durum erkektede söz konusu olur erkek tam erkekte olmadan giriş yapar başarılı olamazsa kadında bu arızaları falan moral bozucu davranırsa o erkektede o başarısızlık ömür boyu cinselligini etkiler. O yüzden cinsellikte hersey iyi ve başarılı olacak şekilde taraflar birbirini hazirlamali ilişki zevkle başlayıp zevkle bitirilir taraflar bunu başarırsa zevkli bir yaşama adım atılmış olur
Bence karşıda ki partnerine göre değişiyor bu durum bulunduğumuz coğrafyada birçok kadına ilişki yaşamak korkunç bir şey gibi empoze edildiği için çoğu korku+tedirginlik hissettiği için acı hissediyor kendisini kasıp ama eğer karşıda ki %100 güvendiği, canını acıtmayacağına emin olduğu ve anlayışlı birisi olursa gayet normal atlatır acısız ve güzel sekilde
Cevap
17Cevap
Bilmiyorum maalesef daha henüz cinsel ilişki de bulunmadım
zevk almak zevk vermek olabilir
Bu konuda erklerde bayanlrda çok bilgisizler acele yapıldığında baynlar hayal kırıklığı yaşıyor. gerdekte acele edip bayani dikiş atılacak kadar yirtanlrda var en az 20 dakika sevişip ballandirip yavas devam edilmeli :)
Bu tamamen karsindaki insana bagli, onu hayatinin en mutlu kadinida yapabilir ya da seksten sogutacak biride yapabilir. burada tecrube onemli, ve tabiki ask ve tutku..
Eşli okey oyunu gibi düşün, partnerin iyi ve uyumlu değilse oyun işkence gibi olur ya öyle işte
Bu birliktelik yaşadığı erkeğin kadını bilen değer veren biri oluşuyla ne kadar odun biri olduğu arasındaki ince çizgidir. 😉😊
Erkek işini bilir ise kadın için çok kolay ve zevkli ilerler.
Erkek acele etmemeli. Kadını gevşetmeli iyice.
Duygusal deneyim heyecan verir fiziksel deneyim acı verir
Bilinçli Olunması gereken en önemli an ilk birleşim anıdır … Hem bedensel hem ruhsal büyük bir aşk ve mutlulukla olmalıdır ki … Travmatik değil sağlıklı bir özel an olsun kişi için……
Heyecanını kontrol edemediği için çoğu kişi için berbat geçtiğini düşündüğüm eylemdir
Bu kızın isteğine tecrübesine ve korku eşiğine göre değişkenlik gösterir...
ben hiç yapmadım ama bu yaz bunu bozabilirim :D
İlkinde mutlaka acı duyar ama ikincisinden itibaren zevk almaya başlar, yaklaşık 5-6 dan sonra ise onsuz olmayacağını anlar.
Tamamen partnere bağlı ilki güzel olmazsa soguyorsun
Hicbi duygu yok o kadar acidi ki hayatimda unutmak isteyecegim yaklasik 4 aylik surec acimayanin nasil acimiyor hayret ediyorum
Yanlış partner ile yapıyorsa pişmanlık
Acı duyar bence
Heyecanlı tepki verir
utanc, gurur, sasirma
Hisetmek
Aci duyuyor
Ekşi duyar
güzeldi zevk verdi
Acı ve zewk bir arada daha güzel değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?