Herkes ilk cinsel deneyiminde cinsel ilişkisinin sorunsuz, heyecan verici ve unutulmaz olmasını ister. Peki siz ilk cinsel hayatınızın nasıl olmasını isterdiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkes ilk cinsel deneyiminde cinsel ilişkisinin sorunsuz, heyecan verici ve unutulmaz olmasını ister. Peki siz ilk cinsel hayatınızın nasıl olmasını isterdiniz?
Önce güvendiğin ve pişman olmayacağın bir partner olmalı. Bence tutku da önemli sonra rahat bir ortam olmalı önce bedenen rahatlamak için beden sevişmeli ruh doymalı sonra beraberlik yaşanmalı
Ben bakir birini istiyordum. Öyle de oldu. Sevgilimdi. Tamamen deneyimsizdik acemiydik iyice saçmalamıştık ben bir ara gülme krizine girmiştim ahahabshshsh
Muhtemelen hiç unutamayacağım ve benim için hem ilk hem de en güzel ve eğlenceli cinsel ilişkimdir.
şimdi durum ne peki?
İlle de sorunsuz, kusursuz olacağı şeklinde bir kaide olamaz ki. O hiç belli olmaz, beraber olduğun kişiyle olan uyumuna bağlı, o zaman ki duruma bağlı, giriş, gelişme durumuna bağlı. Yani mükemmel de olabilir, talihsizlik de.
Cevap
3Cevap
kişi nasıl isterse
Kardeş bu acı ama gerçek erkekler için genelde ilk cinsel deneyim heyecan ve onun yol açtığı sorunlar ile geçer
Kanka Tofaşta olmuştu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?