İlk cinsel deneyim nasıl olmalı?

Merhaba, ben Şu an 23 yaşında bir kadınım ve hayatımda sadece bir kişiden hoşlandım o da lisedeydi. Sevgilim olmadı yani hic. Ama yas aldikca artik birinden hoşlanmak ve ilişki içinde olma istediğinden sıkıldım. Kimseden gerçekten hoşlanmıyorum. Fakat buna rağmen 30 yaşına kadar da biriyle öpüşmemiş ya da bakire olmak istemiyorum. Çünkü cinsel anlamda etkilenebiliyorum ama flört olarak hic ilgimi çekmedi kimse bu güne kadar. Fakat ilk kez bu deneyimi yaşayacağım için de karşımdaki kişiye bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Bu tür durumlarda max tinder gibi uygulamaları kullanabilirim. Ruh hastası bir sapığın çıkmayacağına nasıl emin olabilirim ya da bu deneyimi hic tanimadigim biriyle yasamam ne derece tehlikeli olur bilemiyorum. Yorumlarınız çok önemli. Özellikle bu durumu yaşamış bir kadın varsa eğer müthiş yardimi olur.
Güncellemeler
+1 yıl
(Güncelleme)
manifestledim mi yoksa kafama koyduğum için mi bilmiyorum bu sorunumu bir senede hallettim. Özet geçersek aslında bunun için sadece sımsıkı kapalı tuttuğum kapılarımı açtım. Adım falan atmadım kimseye. Her şey karmaşık bi şekilde gelişti. Hiç de gözümde büyüttüğüm gibi bi şey değilmiş. Yaşandıktan sonra off bu benim ilkim tribi de yaşamadım. Belki de sürece çok hazırlıklıydım bilmiyorum.
İlk cinsel deneyim nasıl olmalı?