Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 cm seksologlara göre yeterli. uzmanlar birşey biliyor ki söylüyor. eğer kız daha önce atıyorum bir 18 cm biriyle birlikte olmuşsa canı yanmıştır seninkini ister. anladın? benimkide 11 cm evliyim ve bu konuda hiç sorunum olmadı. kız senle sevişiyor penisinle değil. iyi öpüş güzel seviş daha penisin girerken doyuma ulaşır zaten. uzunluk kısalık hikaye. tamamen bir erkek takıntısı ve düşüncesi.
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin hocam 11 cm ve evliyim diyorsun eşiniz hiç dalga konusu yapmadı mkı ya da yeterli değil gibisinden
Cevap sahibi+1 yılhayır niye yapsın. sen kendinde eksiklik hissedersen o da öyle düşünür ancak
bu işin sencesi bencesi yok. üremeye yarıyorsa sana ve partnerinede zevk veriyorsa boyu moyu hikaye babuş. dil ile boşalan kadın 11 cm penisle zaten boşalır merak etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsız fazla takıntı yapıyorsunuz bence hıc aklıma gelmezdı bazen erkeklerın paranoyak oldugunu dusunuyorum kımse kusursuz degıl hem burda yazılanlara bakma bence ortalamanız bu cunku sızın rahat gerekırse acıkca sormalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin sevgilinin goguslerini gorunce aa cok kucukmus diye dalga gecip ayrilirmisin buda ayni sey bence
22 Yorumla- +1 yıl
Bir küçük göğüslü daha :)
Cevap sahibi+1 yılbenim cokta kucuk degil ama mesela yani dedim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılzina yapma
eşine sakla kendini
eşin görsün işte bir tek,sen de kafaya takmamış olursun94 Yorumla
Soran+1 yıltamam işte eşime saklıyorum ben de kendimi bu yaşa kadar olmamış hiç daha ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılolsun,ne çıkar ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenisinle niye dalga geçsin kaç tane canlı canlı penis gördüde böyle diyosun hele kızdan eminsen onunda ilkse hiç öyle şeylere takılmaz
42 Yorumla
Soran+1 yılYa kızın ilk değilse?
Cevap sahibi+1 yılilk değilse zaten sana bunu söyleyemicegi için dalga falan gecmez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu siteyi seviyorum. gerçekten cevap verenlerin % 90 ı bilgili iyi niyetli insanlar diğer % 10 luk bölüm de şakacı. ama tüm cevap veren arkadaşları taktir ediyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçük olmasından korkma önemli olan iyiderecede kalkıp uzun süre durabiliyormu sen ona bak yeterince kalkıp durdurabilirsen kızı zevkten çılgına döndürebilirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılhocam bunları biliyorum gerçi o sorun da var ilk ilişki olunca hemen boşalırım büyük ihtimalle. ama benim sorunum kız dalga geçer mi acaba ne kadar sevse de
Cevap sahibi+1 yılheyecandan boşalma olablir bu normal, ama hemen kaldırablirsin 2.s, uzun sürer, en iyisi kızla yapmadan kısa bir süre önce kendin boşal 2.ci direk uzun sürsün
Soran+1 yılya onlar halledilir bir şekilde ama boyunu napcaz
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi boyunu sıkıntı etme kadının vajinasında asıl zevk alan bölge ilk 3-4 cm dir ve vajinanın içi 7-8 cm dir yani seninki onu doyuma ulaştırmak için yeterli fazla uzunda sorun oluyor ona göre bu sıkıntı var bendede
Soran+1 yılya penisin ilişki için yeterli olduğunu biliyorum ama yine de öyle bir tabu var. kız da önceden ilişkisi olmuşsa belki dalga geçer diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılkızma ama onu s.kmeden bilemezsin bunu, sana ne diyorum bende 20 cm ama birçok kız görünce kilotunu giyip vermedi bile
Cevap sahibi+1 yılhiç gerçek bir vajina görmedinmi ?
Soran+1 yılgördüm noldu ki
Cevap sahibi+1 yılo an neler hissettin ve penisin nasıl bir hal aldı
Cevap sahibi+1 yılisteyene gösterip ispat edilir, erkğein malı meydandadır, ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina içi 7 -8 cmdir.sadece 3-4cminde uyarıcı sinirler vardır.11cm yeterlidir.takıntı yapma
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılher şey penis boyu değildir. vajina sinirlerini uyaran her şey kadını uçurabilir.11 cmde uyarmayacak kadar küçük değil ki
bi paket condom al üst üste giy hepsini :D
21 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar