- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlunur neden olunmasın eskiden millet mektupla evleniyordu. şu an 2 genç birbiriyle anlaşır ve sınırlarına saygı gösterirse ilişki devam eder, sırf cinsellik yok diye sevgiliyken terk edilmez. Beklesin sonra ömür boyu onun olcan zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSevgililik yani tanışma aşamasında cinsellik yaşamak yanlış her şey zamanında yaşanmalı sevgilin bunun için diretiyorsa nasıl olsa evleneceğiz diye sana baskı yapıyorsa sen de ona nasıl olsa bir gün öleceksin gel şimdiden g***** pamuğu tıkayalım de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Durumu çok normalleştirdiler olmaması gereken bir şey. Ben hala evlilik dışı ilişkilere karşıyım. Basite indiriyor insanı. Ulaşması kolay insan oluyorlar artık.
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBen istemiyorsam karşı tarafın istemesi boşuna gadası s
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden cinsellik yaşamam ben.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılİnsan gerçekten seviyorsa tabiki olur ve çok güzel olur. Cinsellik olmadan sevgililik olmaz diyenler , seks in adına aşk diyenlerdir bunlar aşkı fb olarak görenlerdir. Değerlerine uymayan biriyle kesinlikle zaman kaybetme , açıklama yapmana bile gerek yok engelle heryerden gitsin. Sana değer verdiğini seni sevdiğini söyleyen birinin senin değerlerine değer vermiyor oluşu veya en azından saygı duymuyor oluşu , zaten baştan sona çelişki. İşte bu çelişkinin adı aslında ben sana değer vermiyorum ve seni sevmiyorum sadece cinsellik istiyorum ve seninle başka bir düşüncem yok demek anlamına geliyor.
14 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsunuz bende aynı bu şekilde düşünüyorum ama hep manipüle ediyordu beni. Sessiz bir insan olduğum için kendimi doğru ifade edemiyordum
- 1 yıl
Çok iyi anlıyorum , esasen kendisi çok etkin ve baskın bir güçte olmamasına rağmen sizin karakterinizin bu şekilde olmasından güç alıyor ve maalesef bu duruma maruz kalan yalnız siz değilsiniz. Peki sonra neler oldu nasıl devam ediyor?
Soran1 yılKendisi zaten tek kadınla idare eden biri değil benle konuşurken başka bir kadınla da buluşmuş instagramına da atmış yani beni yedekte tutuyormuş bnde o kıza yazdım söyledim kız inanmadı ispat etmemi istedi msjları sildiğim için ispat da edemedim beni engellemiş sonrasında.
- 1 yıl
Anladım , yani amacı sevgi sevgililik değil sadece cinsellik yaşamak hepsi bu. Bu sebeple sen bu durumları istemiyorsan zaman kaybetmeden her yerden engellemeni tavsiye ederim. Onunla devam etmek kendi değerini yine kendinin düşürmesi demek olur.
Yıllar önceden oluyordu da şimdi zor. Cinsellik olmayınca sanalda bile konuşmazlar seninle.
30 YorumlaEskiden insanlar evlenince biriyle birlikte oluyordu şimdi adı bekar olan çoğu insanın bilmem kaç tane ilişkisi oluyor. Bu özgürlük diye anılıyor. Aynı oranda evlenmis boşanmış birini görünce toplum burun kıvırıyor. Adamya da kadın evlenip boşanmıs alnının akıyla halbuki. Öteki bekar denilen çoğu kişi bekar değil ne olduğu da belli değil. Ahlaki değerlerin uymuyorsa insanı konuda uymak zor olur. Sen ak dersin o kara.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence cinsellik olmanı hani tam birleşme olmasın ama adamın penisine bak kokuyo mu temiz mi bunlar önemli ya
Ya da adam kadını görmeli öncesinde
Din buna hayır diyor ama napalim ben görmeden olmaz diyenlerdenim bir de adam kadınına yükselir doğal olarak kadın da birbirlerini tatmin etmeleri gerekir sonrası evlilik zaten30 YorumlaBal gibi olur ve olması gereken şey bu.. İşin içine erkenden cinsellik faktörünü sokarsanız bi şeyleri zedelemeye başlıyor gibi bence.. Her şeyin bi zamanı var.. Sakın bu tarz manipülasyonlara gelip kendini kullandırtma.. Bi insan sevdiği hakkında böyle düşünmez bile, en azından ilk zamanlarında.. Sonrasında sevgi, aşk ve tutku beraberinde bunu getirecektir zaten ve sizde yaşayacaksınız..
10 Yorumla
1 yılBiraz cinsellik olmadan sevgililik olmaz tabi, zaten o çekimi duyan insan bunu kendiliğinden ister önemli olan sürekli cinsellik muhabbetinin olmaması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani eğer karşındaki erkek cinsellik istiyorsa zorlamamak gerek. Herkesin doğrusu yanlışı farklıdır. Cinsellik isteyen birisi sevmiyordur demek de bence çok doğru değil
33 Yorumla- 1 yıl
çok saçmalıdın şimdi ne alakası var bu düşünceler yüzden bakire kızlar azalıyor herkes aynı değil maniüle etmeyeyi çalışma
Cevap sahibi1 yılNe manipülesi ya benim bir sözümle manipüle olan insanda saflık var demek ki. İsteyen seks yapar isteyen yapmaz bu da seni ilgilendirmez
- 1 yıl
anladım da bir manada teşvik ediyor gib yani
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eğer arada cinsellik yok ise onunla sevgili değil flörtsünüz. Bir ilişki cinsellik yaşayarak biribirinize ait olduğunuzda başlar...
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim için olur ben 4 yıl yürüttüm cinsellik olmadan gani olmaz değil oluyor yeterki siz yürütmek isteyin
00 Yorumla
1 yılNeden evlensinler ki anca çok severlere yoksa zaman ahlak bozuk evli olup aldatan kadın daha fazla
00 YorumlaCinsellik olmadan sevgili olunur da genelde istiyor erkekler olmasını biraz zor ben istemem ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılYa aslinda olmaz ihtiyaç bu
Ya evlencen
Ya da bekarken yapacan yani ihtiyac çünkü02 Yorumla
Soran1 yılBu arada fotoğrafını beğendim iyi duruyorsun yakışıklısın
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzel bakişin..
1 yılEvlenince yaşarsin zaten sevgiliyken ne cinselliği sapikmisiniz lan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim isteklerimi net bir şekilde reddediyorsa tabiki ayrılmak en sağlıklısı, ne sen sevişmek zorundasın ne de o sevişmek istiyorsa bunu seninle yapmak zorunda
00 Yorumla
1 yılAslında aklım ve mantığım neye el veriyorsa o şekilde genelde haraket ederim 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
u 1 yılCinsellik olmadan gayet güzel olur
23 Yorumla- 1 yıl
Sallamıyorum. Ben aşk kadınıyım bana aşk lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGayet iyi olur
10 Yorumla Olmaz tabi niye sevgili oluyoruz
00 YorumlaAyrılırdım seviyosa bana saygı duysun
00 Yorumla
1 yılolursa da gider cinselliği başkasıyla yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur zamanı gelince cinsellikte olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılolur evlenmeden olmaz ☑️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılOlur da bu devirde olması biraz daha zorlaştı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın
00 YorumlaOral olmalı şart bence
00 Yorumla
1 yılEderdim o konuları karşıya bırakıyorum ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBi yerde illaki tıkanır
00 Yorumla
1 yılKimse kimseyi birşeye zorlayamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılbana uygun değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılcinsellik olmadan sevgililik bana göre değil
00 Yorumla Olur anam bal gibi olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olsa da çok uzun sürmüyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUtangaç birimi taktik vereyim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsamesi bile okunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle biriyle birlikte olmam bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlur ama buralardan zor
00 Yorumla
1 yılolur ama cinsellikten 30 yaşında mı kaçıyosun
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenip cinsellik yaşamak istiyorum evlenmeden yaşayıp da onun sıkıntısını çekmek istemiyorum bana ters
- 1 yıl
evlenmedende cinsellik yaşayabilirsin, senin hayatında hiç aklı başında erkek olmadı mı?
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir erkek dayanmaz uzun bir süre
00 Yorumla
1 yılOlur hatta daha güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yıldirekt ayrıl
00 Yorumla
1 yılolabilir
00 Yorumla
1 yılOlur
00 Yorumla
1 yılOlur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Olmaaz
00 YorumlaDevam ederim
00 Yorumla
1 yılOkurrrr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılolunur tabiki.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmuyor bu devirde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılolmalalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur niçin olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZor yürür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtmem
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvde kaldın
Yaş doğru mu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru noldu neden böyle bir soru soruyorsun?
Soran1 yılNoldu neden böyle bir soru soruyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılolur olurr
00 Yorumla
1 yılOlmuyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne