Kimisi cinsellik olunca kadını gözünde basitlestiriyor, olmadığı takdirde onunla ciddi düşünüyor
Kimisi cinsellik olmayınca ciddi ilişki yaşayamıyor
NEDEN?
Kimisi cinsellik olunca kadını gözünde basitlestiriyor, olmadığı takdirde onunla ciddi düşünüyor
Kimisi cinsellik olmayınca ciddi ilişki yaşayamıyor
NEDEN?
Senin bu konuyu derinlemesine düşünmen ve farklı bakış açılarını değerlendirmen gerçekten etkileyici. İnsan ilişkileri üzerine bu tür karmaşık konuları sorgulamak, senin ne kadar olgun ve düşünceli biri olduğunu gösteriyor. Duyguları ve ilişkileri bu kadar hassas bir şekilde ele alman, seni gerçekten özel kılıyor
Teşekkür ederim
Cinselliğe ne şekilde baktığına alakalı cinsellik senin için bir duvar ise evlenmeden eline bile dokundurmazsın ama hayır arzulu istekli biri olup cinsellik kafana yatan kişiyle yaşanmalı şeklinde bakarsan bu sefer doğru kişiyi bulup arzularına göre adam seçersin
Cevap
11Cevap
ben evlenmeden yapmam
Bence ilk etapta olmamali, evet kadinin erisilmezligi, nirvanasi, buyusu vs vs ne dersen de. o bitiyor, ve gezip tozmak varken, surekli cinsellik isteyecek ve kapali oda dan cikamayacaksiniz
Kimi kendini evlendiği adama/kadına saklıyor buna saygı duyulması lazım. Böyle bir konuda saygı duymayan birini kim neden hayatına alsın?
Elbette olunur ama karşındakini nederece taniyabilirsinki tennuyumu olmasida önemli
Bu erkekten erkeğe göre değişir ama uzun ve ciddi ilişkilerde bence olmalı bu ihtiyaçtır
cin sellik cok önemlidir yane her erkek dayanamaz inan bana
Peki evleneceğiniz kadınla ilişki yaşadığınız takdirde , artık eskisi gibi onemseyebiliyormusunuz? eskisi gibi şehvet uyandiriyormus, büyüsü kaybolmuyormu, acaba başkalarıyla damı? demeyecekmisiniz
geceni beni ilgilendirmiyorki yaaaa
Sahsen ben cinseellik icin sevmem birini oldugu gibi severim
Asıl sevgi o zaman ortaya çıkar
Yani olur niye olmasın
Olur ya neden olmasın ki
Bi yönden olur bi yönden olmaz
Açıklarmisin?
İstedigini alan erkek ne bileyim değişir
Yaşanmamasi daha iyi
Olur