Sevgili olunca illaki konuşmak veya olması mi gerekli. Olmayınca olmuyor mu? Cinsellik olmadan aşk olmaz mı?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olur diyenler ne içiyor yav? :D Cinsellik olmadan aşk yarım kalır. Birbirine dokunamadıktan sonra ne yapayım öyle aşkı? Evlenince başım ağrıyor falan der zaten. Hiç sevmem öyle tipleri. Ha, saygı duyarım kararlarına ama asla evlenmem, evlenemem, sevgili de olamam.
Hanzolar gene abazalik peşinde kültür yerlerde kızım sende öyle bı soru sormussunki gövdesi delinen gemiyi pamukla kurtarmaya çalışıyon ne cevap bekliyordun merak ettim hani yok erkekler ikiye ayrılır biri yatağa atmak derdinde olan diğeri normal aile kurmak isteyen cevap verenlere bakıyorum da bunları dinleyerek yola çıkanın yolculuğu başladı biter yok yani kerem dağları deldi aşkından şirini değil 🤣🤣🤣
Şirini delmeyecek olsa dağları deler miydi ey cahil insan?
Cevap
40Cevap
Hic haber izlemedinmi adam veya eşi kaza geçiyor felcli ya da sakat kalıyor cinsellik bitmiş ama aradaki sevgiden karsiliksiz sevmeden dolayi ömrünün sonuna kadar birbirlerine bakıyorlar aşk karsiliksiz sevmektir cinsellik icin sevgi karsilikli menfeat odakli gerçek aşk değil
e ask olmadan cinsellik oluyosa, bence cinsellik olmadan da ask olur ama asik oldugun kisiye da ister istemez tutku ve istekli olursun diye dusunuyorum. Olur ama onu istedigin icin seni zorlar. Bunu sapiklik olarak algilayan cok kadin var ama bence oyle degil.
Yanlışlıkla olmaz seçeneğine tıkladım. Bence seks şart değil. Ancak iki tarafta istiyorsa, duygularından eminse ve hazırsa yaşanabilir. Ama bu alışkanlık olmamalı. Yani "Nasıl olsa bekaretimi verdim" diyerek her sevgiliyle veya flörtle de yaşanmamalı bana göre. Cinsellik yaşayacağınız kişi ilk olsun veya olmasın gerçekten özel kişi olmalı.
Ben normalde aşırı düşkünüm cinselliğe ama birine körkütük aşık olmuştum abii hiç mi aklıma gelmez cinsel şeyler ona karşı ya. Yani olur. Gerçekten aşıksan ama GERÇEKTEN aklına dahi gelmez emin ol. Erkekte de böyle. Aşk cinsellik değildir ki. Herşeyide cinselliğe katmayın
Ne alaka
aşk birine hayranlığın doğurduğu körlüktür. Max ömrü 3 aydır. 3 aydan fazla aşk yaşayanlar genelde ruh hastalığı mevcuttur. Diğer türlü ruh hastası olmadan 3 ay hayranlık seviyesini azalmadan sabit tutmak imkansız.
Güzel yorum
Olur kardesim niye olmasin sevgiliyken zinanin dibine vurursan evliyken isteksiz olursun ve evlilik biter
imkansız. olmaz. ondan sonra aldattın oluyor. Cİnselliksiz olmuyor maalesef. keşke öyle olsa. Yani cinsellik hiç olmasa. kızlar kafayı yerdi. Çoğu kız erkegi vücuduyla kandırır. yoksa cok zor erkegin kalbine inmek.
Olur tabi ama bu biraz hormonlarla ve irade ile ilgili. Eğer bu yönlerden bir sıkıntı yoksa neden olmasın, sadece duygusal bağ yani
cinsellik için aşk yaşanmaz ama birine aşık olursan ona dokunmak istersin doğal olarak
Bir birini çok sevip mastürbasyon yapmak kadar saçma bir şey daha duymadım ben hayatım boyunca
İlla bir yerde dıştan gördüğünü içinde de görmek istersin
Hayır olmaz. Bir süre sonra ister istemez bir çekim olur.
cinsellik ile aşkın ne alakası var ya ikisi çok farklı şeyler.
Aşk olur fakat bi süre sonra da cinsellik olmalıdır bence yoksa o ilişkinin pek uzun süreceğini düşünmüyorum.
olur, hatta insan gerçek anlamda asik olduğu birine dokunmaya bile kiyamaz
Evlenmeden önce Olur. ama evlenince olmazsa olmaz tabiki
Yanı sacma bi ilşki oluyo anladınmı bağlanamıyosun bir türlü
Burcun nedir
Aslan
Yükselen neydi son sorum 😀
Onu bilmiyorum ya nıye sordunkı😅
aslında olur gibi desede çevremdekiler bence hiç olmaz.
Olmadan oluyor benim iliskilerim hep cinselsizdi
Aşk olmadan cinsellik olmaz , bencee 🙃
hersey cinsellik degil ki
Denemeyen bilemez 🤣 @pnrakgl
Cinsellik olmadan asla olmaz
Kesinlikle olmaz seksi olmadan Aşk Meşk hikaye
Pembe dizilerde yaşamıyoruz olmaz tabiki de
Cinsellik olmadan aşk yarım kalır ❤❤❤
Olur çünkü gerçek Aşkta cinsellik yoktur.
Olmaz diyen erkeklerdir
saçma sorularda bugün
Olur neden olmasin ki 🤔
Offf. Aman yapmayın, turşusunu kurun.
Bence olmaz
aşk ve cinsellik ne alaka abi ben onu anlamıyorum.
Olursa belki sen nasıl istersen
Asıl aşk olmadan cinsellik olmaz bence
İllede olacak diye bir şey yok huzur olsun yeterli
Soğansız menemen olur mu
Olur
Tadı yavan olur, tıpkı cinselliksiz aşk gibi. Arzuluyorsan tam arzularsın, sevmiyorsan hiç sevmezsin
İkiniz de aseksüelseniz olur.
Erkekler için olmaz
Kadınlar için olur
Önce aşk sonra cinsellik
Cinsellik Zaten Aşktır
ask sevgililik olur da evlilik olmaz
2side birbirini tamamlar
Tabii ki olur aşk cinsellik demek değildir
Olmaz o kendiliğinden oluyor zaten
olmaz. Eninde sonunda konuşma oraya gider.
Kesinlikle olmaz herkesle tartışabilirim bunu
Burcunuz nedir ve yükselen
olmaz
cinsellik olmadan olur
Neden olmasin?
Bir yere kadar
Bence olmaz
Olmaz
Olmaz bence
Hayır olmaz
Olmaz. Önce cinsellik.
Olur tabiki