Cinsel Yaşam Sevişmek sevmekten mi gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 sevince insan kıyamaz mı yoksa tam tersine sevismek ister mi Sevişmek sevmekten mi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. aşık olan sevişmek ister ama sapık olan da ister sevgi böyle anlaşılmaz 0 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sevmek içinde sevişme isteğini de barındıran yüce bir duygu 2 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Kıyamıycak yaşı geçtim hiç acımam zevkten kıvrandırırım 0 0 Yorumla
işil70 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl İki aşıkta da sevişir bir geceliğine takılanda böyle düşünürek net bir cevaba varamazsın 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İnsan sevdiği ile aşık olduğu ile sevişmek güzel zamanlar geçirmek ister 0 0 Yorumla
iyi_insan_severim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hiç aşık olmadım fakat. Fakat beğendiğim hoşuma giden bir kadın olduğunda sevişmek istiyorum 0 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl O insanla olabileceği en yakınlığı ister onu ister ve arzular bu yüzden sevişir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Seven sevişmek ister.. 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Kıymadan sevişmek olamaz zevk vermez 1 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. sanmam hiç saygı duymuyor erkekler 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sevişme isteği sevmenin doğal sonucu... 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Öyle bi kıyar ki 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
aşık olan sevişmek ister ama sapık olan da ister sevgi böyle anlaşılmaz
Sevmek içinde sevişme isteğini de barındıran yüce bir duygu
Kıyamıycak yaşı geçtim hiç acımam zevkten kıvrandırırım
İki aşıkta da sevişir bir geceliğine takılanda böyle düşünürek net bir cevaba varamazsın
İnsan sevdiği ile aşık olduğu ile sevişmek güzel zamanlar geçirmek ister
Hiç aşık olmadım fakat. Fakat beğendiğim hoşuma giden bir kadın olduğunda sevişmek istiyorum
O insanla olabileceği en yakınlığı ister onu ister ve arzular bu yüzden sevişir
Seven sevişmek ister..
Kıymadan sevişmek olamaz zevk vermez
sanmam hiç saygı duymuyor erkekler
Sevişme isteği sevmenin doğal sonucu...
Aşk cinsellikten gelir
Sevdiğiyle sevişmek ister zaten
Off şebnem ferahhhh
Sevişmek sevmekten gelir , istemekten gelir
Sevmekten gelir
Özünde öyle
İster