insan sevmediği kişiyle sevişmek ister mi ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
her iki tarafta ciddi anlamada ama? öyle yapboz ilişki değil. yani sağlam temelli ilişki ise birbirlerini seviyorar ise fazla ileri gitmemek suretiyle hafiften sevişebilirler. eğer evlilik düşüncesi gibi ciddi bir düşünce var ise ozmn normal karı koca muhabbeti geçer :D
00 Yorumla
Sevmek hayatını onunla birleştirip belkide bir yuva kurmaktır onunla yaptığın herseyden zevk almaktır gülüşünü izlemekten. Ama sevismekse sadece senin anlık zevkini gidermek için kişi farketmeksizin seni tatmin eden kisidir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sevmeden sevısmek olmak, sevmeden yapıyorsan sekstır bu
35 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel dedin canim
Soran+1 yılsen hangisini tercih edersin :-)
Soran+1 yılhm o zaman bu iyi :-)
+1 yılKızlar için olmaz. Erkeklere farketmezmis öyle duydum
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Kizlar sevdigi erkegi arzuluyor genel olarak istisna haricen. Erkekler için duygu farkermiyo buda onlarin geneli ama istisna onlardada var çok nadir
Soran+1 yılPeki hangisi doğru sence
- +1 yıl
Ya şimdi bir erkek bir kizdan etkilenip tahrik olabilir ama bu arzuluyor anlamina gelmez sevdigi kadini ister hep. E sapiklarimizda mevcut camurdan olsun diye girişirler demek istedigim kisisine göre değişir bayanlara gelince duygusallik yogun oldugundan sevmedigi biriyle sevisemez. Icinden gelmez evlenmistir mecbur kalmistir yapar isinir sonradan bunlar ayri
Soran+1 yılNe güzel anlattım ama insan bazen mecbur kaliyo
- +1 yıl
Yaparsanda emin ol belli birini düşünerek yaparsin ama o bir kişi hep olur. Buda en kötü ihtimal tabi olmamasi gerek
Soran+1 yılHaklısın insan sevdiğini arzular her zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişmek cinsellik yaşamak sevdikten gelir.. ama günümüzde insanlarımız hayvanlaştığı için sadece zevkine seviştiği için sevgiden gelmiyor.. sevgi olmadan yapılan birleşmenin hayvanlardan bir farkı var mı? yok.. maalesef artık çoğu kişiler hayvan gibi yaşıyor..
10 YorumlaTaabikide sevdigin insani arzularsin ͵ istersin. Sevmedigin insanla sevismenin amaci nedir ya
11 Yorumla
Soran+1 yılgenelevde
+1 yılinsan seviyorsa zor sevişir ama sevmiyorsa cinsel isteğini gidermek için sevişir. Sevidiği insana zor kıyar. EİG
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. aynen sevişmek sevdiğin kişiyle olur bana göre o yüzden sevmediğim kişiyle sevişme isteğide uyanmaz içimde ve zevkde vermez yani
00 Yorumlasevmediği kişiyle sevişme işi sıkıntı. ama tanımadığı kişiyle sevişebilir, karşılıklı tanıyıp sevme eylemi olabilir yani...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevmek kelimesinin içine iş eylemini koymuşlar yani sevmek eylemi
yapılan bir iş gibi görülerek
sev iş mek olmuş
yani bu duygu yüklü bişey değil bir şirket işi gibi bişey olmuş00 Yorumla sevmek illa sevişmek değildir. nefsine hakim olamayan kimse sevişmek ister.
00 Yorumla
+1 yılhayır, evliliklerin çoğu sevgi değil mantık üzerine kurulu, sevmek gerekseydi bu kadar çok çocuk olmazdı..
00 YorumlaKısmen helal olursa evet diğer durumlarda hayvani nefisten olur
00 YorumlaBen ahmetle sevişiyorum cümlesi kanka hadi bir pes atışalım ile ayni bence cinsel bir olay degil aslinda sevmenin karşilikli olani bence
00 Yorumlasevişmek seks zevk meselesi illa sevgiye gerek yokki
00 Yorumla
+1 yılAzmaktan ileri geldigi daha sıklıkla gorulmustur :D
00 YorumlaZevk için sevmediği kişiyle de sevişenler var, ama sevdiğin kişiyle yaparsan çok daha zevk alınır
03 Yorumla
Soran+1 yılsen yapıyorsun o zaman :-)
Soran+1 yılTabi sevişmek en güzeli ama :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemedim bir anlık heves için vücudumu satamam sevgiliye dokunmak kadar güzel bir duyguyu yiç bir şeyde tatmadım
00 Yorumla
+1 yılBu şehvet tir isteyebilir
00 YorumlaSevmeden de sevisilir ama seviserek sevilmez
00 Yorumla
+1 yılben isterim başkasını bilmiyorum (:
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdigini züker ordan dogru bildin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam tersi diğeri sevmekten gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılhangisi
İçgüdüden
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil
Soran+1 yılo ne ya :-):-):-)
Soran+1 yılHahahaha :-) çekinme seni beğenen seven böyle sevsin :-)
+1 yılsevişir cinsel ihtiyacını gidermek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılher zaman değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben istemem
00 Yorumlahayatta işim olmaz
00 YorumlaAynen oyle cnmmm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026