Ne yapmalıyım bilemiyorum çoğu zaman kendimi tutuyorum sexting de yapmıyorum zaten artık çok istekli olduğumda video izliyorum o şekilde.. ama benimde ihtiyaçlarım var bu yüzden o yanıma gelmeyince mecbur kendimi düşünüp ben adım atıyorum bu durumda ne yapmaliyim? Ben istemeden o pek istemiyor 1 hafta veya 2 hafta durabilir yani. Acaba ben mi hata yapıyorum bi yerde. Gerçekten yardımcı olacak mantıklı cevap yazacak insanlar soruya gelirse sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBende bunun tam tersi, * en az 1 ay rahat durur biraz alıştıktan sonra bekler, Ancak kasıklarında ağrı başlayınca mutlaka boşalması gerekir, bunun başka izahı yok.
ya da başka bir kadın var, normalde kadın fazla istemez ama erkek devamlı yanı 2-3 günde bir canı ister, ya da sarılınca sertleşir.
p*rno izledikten sonra senin durabilmende mucize.!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılevlilikte bunların karşılıklı olması güzel heyecan tutku olunca evlilik daha güzel hale geliyo ama seninki birazz bencil belliki konuşunca işe yaramadıysa işin zor ya evliliğin yüzde 90 ı cinsellik çünküü ama şuda var acaba çekici gelmiyomusun ona yoksa erkek taş olsa çatlar 2 hafta diyosun şimdi bende evliyim bi empati yaptımda kesin bişey vardır:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArada yemeğine suyuna azdırıcı istek artırıcı damla kat, enerji verici şeyler yedir, cilveli davran davetkar giysiler giy, önünde teması bol olan azdırıcı danslar yap, hiçbir erkek böyle şeylere hayır diyemez.
02 Yorumla
Soran1 yılKız o damlayı nereden bulabilirim adam zehirlenmesin
Cevap sahibi1 yılBenimkisi bir tavsiyeydi uygula falan demiyorum. Kocanın herhangi bir rahatsızlığı varsa eğer yan etki yapabilir belki, o yüzden alıyım kullanıyım deme sakın bir doktora danış en iyisini doktor bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılerkekler sırf bu anlamda tatmin olmuyor diye aldatmayı bile kendilerine haklı buluyorlarken ondan istemekten mi cekineceksin. İşte istemezse sana yardımcı olmazsa soğuk davran rahatsız olduğunu dile getir bencil ol biraz, eğer sen böyle yapsaydın emin ol beni tatmin etmiyosun bu bı ihtiyaç deyip aldatirdi ya da aldatmasa bile hep imasini yapardı kendine gelll
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
1 yılİlk önce bu konuyu kocanla karşılıklı oturup konuşup sorunun ve problemin detaylarını araştırmalısın sonrasında bir orta ara yol bulunması gerekir yani İlk önce eşin le bu konuları detaylı konuşup analiz etmeniz gerekiyor
10 Yorumla
1 yılSeni anliyorum bacim aynisini yasiyoruz benimki aylarcada yapmayabilir ama bende durum farkli. Bazi erkeklerde isteksiz olabiliyor ama yinede karisindaki insanida dusunmek gerekiyor
12 Yorumla
Soran1 yıl🫂
- 1 yıl
Sana bir çözüm bulacağız sen merakta kalmayasin bilinmeyen 😉
kaç yıldır evlisin bu şekilde evlilik yurumez evliyken bile kendini tatmin için video açıyorsan zaten bitmiş evlilik boşanıp yeni bir duzen kurman daha mantıklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence problem onda psikolojik ya da işte dolayı daldn olabilir ya da başka biri yani bişey olmuş belli
01 Yorumla
Soran1 yıl:)
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Benim böyle eşim olacak her gün emerek uyandırırım suyunu akıtırım herhalde 😅 fiziken beğenmiyor mu acaba seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşım yüzeysel değil kesin sonuç odaklı bakmalı öncelikle sağlıklı bir erkek iki hafta asla duramaz duruyorsa hayatında başka kadın olabilir mastürbasyon bağımlısı olabilir hormonla sağlık sorunu olabilir bence bunları irdelemelisiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Kocanın seni sevdiğinden ya da evlilik ile alakalı bir problem olduğundan emin misin?
00 YorumlaBazı erkekler isteksizdir
Kendi bildiğini yapman ve rahatlaman gerekiyor bu durumda00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı nasıl ıstemeden durıyor anlamıyorum hep kadınmı karsılık vermelı
13 Yorumla
Soran1 yılYa istiyorda işte her gun değil
Cevap sahibi1 yılYanı hergun ısteklısıysen sen hergun de senle ılgılenmelı hepnsen ıstememelısın oda ısteklı oldugunu anlamalı ılgılenmelı
Gizli Üye(25-29)1 yılsenle ilgilenmiyosa kesin ilgilendiği başka biri vardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYani bence onunla bu konuyu konuşmak gerekiyor zaman ilerledikçe sadece kendisini iki dakika da rahatlatıp seni öylece bırakıp uyuyacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evli olsam her gün yaparım nasıl dayanıyor bu adam
00 Yorumlasen bu gidişle aldatırsın eşinle bu problemi çözmen lazım
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kocanda problem var o zaman
05 Yorumla
Soran1 yılEvet maalesef
Soran1 yıl37.
Soran1 yılNe gibi mesela var mı önerebileceğin bir şey
Gizli Üye(30-35)1 yılSelam
Eşini merak ettir bak bakalım ne kadar dayanıyor03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEtkileyici kıyafet, çamaşırlar al
Ama yaklaşma, gördükçe bak bakalım yaklaşıyo mu
Cevap sahibi1 yılya da yenilik deneyebilirsin
Mesela oral yapmıyosan ona başlayabilirsin?
Cevap sahibi1 yılSenin yaş kaç?
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim karım olsan her istediğinde her istediğin yerde yapardım seninle asla hayır demezdim
00 Yorumla
1 yılİlgisini çekmeye çalış🙃🙃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılsenden vazgeçmiş veya çekici değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFiziki aldatmaya gitmeden boşan
20 YorumlaFizigini begenmiyor olabilir.
00 Yorumla
1 yıl30 yaşında evliyim yardımcı olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kaybeder seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılS. k. tr et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam benim onunla ilgilendiğim gibi benimle ilgilenmiyor ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat