Hiç bir anlamda ve cinsellik konusundada öyle güzel bir bayanım 55 kiloyum 1.65 boyum haftada bir anca yapıyor çok isteksiz sanırım azmıyor ön sevişmede yapmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence öncelikle yeri geldiğinde uygun bir dille bunu eşine anlatmalısın. Bir sorunmuş gibi değil ama senin her türlü mutlu olduğunu ama daha fazlasını istediğini belirtmelisin. Emin ol buna kırılmayacaktır. Eğer fayda etmezse bana ulaş başka şeyler anlatacağım sana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Azdir sen yap yapması icin tahrik et
Kadindinsi. İyi kullan kadınlığı ha gine olmazsa sorun kendi bulsun sen bunları yaptıktan sonra zaten onda varsa bir sorun çözümünü arayacaktır aramiyorsada yapacak bir şey yok.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam acemi oysaki seni güzel karşılıklı oral yaparak iyice sulandiracak sonra giriş yapacak 40 dakika pompalayan 5-6 kere bosaltmasi ve bunu ilk 6 ayda her gün yapması gerekirken haftada bir olması çok az birde yorgunum diyor. Atalarımız hayvanların yorgunluğunu dam alır insanların yorgunluğunu a. m alır diye boşuna dememiş ne kadar yorgun olsak güzel bir ilişki ile tüm ayarlar resetlenir sanada banada rahatlama mutluluk sevgi ile birbirimize sarılırız. Oral ve ön sevisme olmadan iyi bir cinsellik olmaz bilgi sorabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşanın arkadaşım
cinsellik evlilikte eşit haktır
cinsel mutsuzluk yetersizlik hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir
boşanın köle olmayın11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendisiyle konuşmayı dene çözüm bulmaya bakın ona karşı özel süslen tahrik edici kokular sür
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi minyon bir eşi nasıl boş bırakır anlamıyorum. Millet kafayı yemiş.. Sertce her gece becermek varken !!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler
Eşinizle konusun düzelmiyor ve çaba da harcamiyorsa ya ayrılacaksın ya da aldatıp dışarıda mutlu edeceksin kendini00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki tam aşık değil. Konuşman lazim merak etme alınmaz
00 Yorumla Kocan odun galiba boyun kilon çok iyi cinsel hayatın yok resmen senin adına üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılİşin zor o adamla isteksizlik var bana niye denk gelmiyor ki seni. Gibi biri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIletişim önemli açıkça bunu sorman gerekiyor mutlaka bir sebebi vardır kaç yıllık evlisiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay
Cevap sahibi+1 yıl6 ay bu duruma gelmek için çok kısa bir süre konuşmayı denedin mi peki onunla. Henüz cicim ayları denilecek dönemdesiniz ilişki sırasında olumsuz bir durum yaşadınız mı?
Soran+1 yılHayırrr hatta vajınam bile pembe gibi hani ne bileyim göğüslerim 85 numara. Yani düşünüyorum aklıma gelmiyor ama işte çok yoğun
Cevap sahibi+1 yılO zaman is yorgunlugu buna sebep olabilir ama şu var kendi açımdan söylüyorum hiçbir fiziksel yorgunluk bende ilişkiden uzak durmama sebep olmaz ama belki onda mental yorgunluk ya da stres varsa buna sebep olabilir. Peki sen isteğini yeterince belli eder misin ya da adım atar mısın bu konuda yoksa ondan mı beklersin.
Soran+1 yılYoo atıyorum ama yorgunum diyor yapıyorsa hemen bosalmaya bakıyor
Cevap sahibi+1 yılHmm bu ciddi bir sorun yani gecistirmesi sadece kendi zevkine odaklanması. Peki sebebini hiç sormadin mi tek sebebi yorgunluk mu gösteriyor.
- +1 yıl
Y’a evli erkekler hiç amlamiyorum … evlenmeden önce geberiyorlar yalvariyorlar.. evlendikten sonra kardeş gibi duruyorlar 😕 afedersin eğer tanişsaydık birbirimizi ve evli olsaydık.. seni nefes bile vermezdim , ne sevdığını araştırırdım. Her akşam yatmadan önce (tekrar affedersin) sana 2 posta ettırmeden yattırmazdim.. bilmiyorum neden istekli ile isteksız her zaman beraber oluyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan yeterince zevk almıyor olabilir senden. Onun fantezilerine yönelik hareket edip onu etkilemeye çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle koca mı olur beee, ulan biz hergün olsa yaparız. Elin adamına bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn sevisme olmadan cinsel birliktelik mi olur sen zevk almazsin ama sadece esin bosalir senin orgazm olup sonrasında da eşinin bosalmasi lazım esin hep mi böyleydi peki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsizin cinsellik hayatınız bitmiş daha şimdi den üzüldüm napmayi düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanırım
Cevap sahibi+1 yılciktim
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılBunu kocanla konuşmayı denedin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılDenemedim alınır diye korkuyorum
- +1 yıl
Uygun bir dille söyle bence
- +1 yıl
Yani farklı bir dille söyle onu teşvik et
+1 yılYok artık bana kalsa her gün
00 YorumlaOnu değiştir bana gel sen shhdjdj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sonu boşanma sonra da boşalma
00 Yorumla
+1 yılsenin kıymetini bilmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yıloküzle evlenmişsin bencil biri heralde
00 Yorumla Büyük sıkıntı bitmiş o iş dönüşü zor
00 Yorumla
+1 yılOnu hazırlayamiyorsun demek ki
00 YorumlaBaşkası vardır hayatında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir kadınla denemek istermiydin?
02 Yorumla
Soran+1 yılLezmisin 😅
Cevap sahibi+1 yılKızlardan da hoşlanıyorum bazen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar süredir evlisiniz ve yaşlarınız kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 22 o 24 6 aydır
Cevap sahibi+1 yılYaşlarda genç, evlenmeden öncede böyle isteksiz miydi, şu an böyleyse daha sonrada değişmez ve cinsellik evlilik için çok önemlidir.
Soran+1 yılEvlenmeden önce ilişkiye girmiyorduk
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girmek değilde, istekli olduğunu belli eder miydi gibisinden, sen yanaşmadığn sürece yanaşmıyor dimi, sen onu tahrik edici hazırlansan bile karşılık vermiyor, peki cinsellik senin için ne kadar önemli?
+1 yılMonoton bir hâl almış demkki
01 Yorumla- +1 yıl
Renk kat kocanla ilişkinize
+1 yılÇekici bulmuyor
00 YorumlaPeki bir hastalığımı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Boşa
00 Yorumla
+1 yıle biz nabak
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılYazık ama sana