Cinsel Yaşam Eşimde bir süredir cinsel performans düşüklüğü var sizce bu, onun ilerlemiş yaşına mı bağlı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 218 Eşimde bir süredir cinsel performans düşüklüğü var sizce bu, onun ilerlemiş yaşına mı bağlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanmam yasla ilgisi yok. Evlilik te oluyor öyle 1 1 Yorumla Jakabo01 1 yıl Kac yıllık evlisiniz? Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. 40 da başlar ama senin de erken başlamış galiba 1 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşla alakası yok başka bir sebebi var kesin 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Hayır ondan değildir ama farklı bir durum var 1 2 Yorumla Kralbop 1 yıl 50 yaş sanırsam acaba yaş gittikçe performans daha da artar bana göre Yorumla Kralbop 1 yıl Bi doktora sağlık kuruluşuna başvurdunuz mu? Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Artık kalkmıyor onun ki emekli olmuş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tedavi görün 5 5 Yorumla Soran 1 yıl Sebep sizce yaşı mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş da olabilir ams yaşında bir şey yok ilaç kullansın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yapmayı düşünüyorsun Yorumla Soran 1 yıl Doktora ikna edebilirsem edeceğim ama kabul etmiyor :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım ama yorgunluk vb varsa o da yapar Yorumla
LeoPolitano Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl O yaşta perfromans zirve yapar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Düşüş ne zaman başlar peki Yorumla LeoPolitano 1 yıl 50 den sonra Yorumla
Sosyopsikopatadam6 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ne iş yapıyor 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Bankacılık Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Mevzu başka da olabilirn Yorumla Soran 1 yıl Mesela? Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Banka da başka kızları götürüyor olabilir. Yorumla Soran 1 yıl Ay deme :( Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Kesin demiyorum ama ihtimal yok değil Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Halen aynı mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne alaka yaşı ya saçma başka bir şey var 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çözüm olmadı mı daha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hala düzelmedi mi Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır alakai yok 3 1 Yorumla yetkilibiragabeyiniz 1 yıl neyle alakasi var Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hala sağlam yapması lazımYapamıyo mu? 1 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Son zamanlarda ne sıklıkla oluyo bailarda nasıldı? Yorumla Soran 1 yıl Max haftada 1 oda benim zorumla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genç kadınsın. İhtiyaç.. Daha sık yapmalıPeki acaba çok sınır koyuyo musun o yüzden istemiyor olabilir mi? Yorumla Soran 1 yıl Bilakis, libidosu yüksek bir kadınım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oral an.. vs hiç önyargın yok mu eşine karşı? Ayrıca fantezi giyim vs deniyo musun hiç tepki vermiyo mu olumlu anlamda? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boy kilo öğrenebilir miyim? Yorumla
demir89x Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Gecelik vs gibi kışkırtıcı kıyafetler giymeyi dene 1 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. sıkılmış olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaşla ilgisi 6ok kafası rahat değil 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 50 55 ten önce olmaz Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Takviye alsın 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 38 yaş erken bence 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. aldatmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Sanmam yasla ilgisi yok. Evlilik te oluyor öyle
Kac yıllık evlisiniz?
40 da başlar ama senin de erken başlamış galiba
saçmalamasın lütfen :)
Evet yastan kaynaklı evtukumdan su çekmiyor ya isi agirsa normal
Yaşla alakası yok başka bir sebebi var kesin
Hayır ondan değildir ama farklı bir durum var
50 yaş sanırsam acaba yaş gittikçe performans daha da artar bana göre
Bi doktora sağlık kuruluşuna başvurdunuz mu?
Artık kalkmıyor onun ki emekli olmuş
Sen onu heyecanlandir
Tedavi görün
Sebep sizce yaşı mı
Yaş da olabilir ams yaşında bir şey yok ilaç kullansın
Ne yapmayı düşünüyorsun
Doktora ikna edebilirsem edeceğim ama kabul etmiyor :(
Anladım ama yorgunluk vb varsa o da yapar
Doktora gitsin bahane bu yaşı daha genç
O yaşta perfromans zirve yapar
Düşüş ne zaman başlar peki
50 den sonra
Ne iş yapıyor
Bankacılık
Mevzu başka da olabilirn
Mesela?
Banka da başka kızları götürüyor olabilir.
Ay deme :(
Kesin demiyorum ama ihtimal yok değil
Halen aynı mı
bahanedir sonuçta bir alışmışlık ve monotonluk var
Ne alaka yaşı ya saçma başka bir şey var
Çözüm olmadı mı daha
Hala düzelmedi mi
Hayır alakai yok
neyle alakasi var
Hala sağlam yapması lazım
Yapamıyo mu?
Son zamanlarda ne sıklıkla oluyo bailarda nasıldı?
Max haftada 1 oda benim zorumla
Genç kadınsın. İhtiyaç.. Daha sık yapmalı
Peki acaba çok sınır koyuyo musun o yüzden istemiyor olabilir mi?
Bilakis, libidosu yüksek bir kadınım
Oral an.. vs hiç önyargın yok mu eşine karşı? Ayrıca fantezi giyim vs deniyo musun hiç tepki vermiyo mu olumlu anlamda?
Boy kilo öğrenebilir miyim?
Olabilir
Gecelik vs gibi kışkırtıcı kıyafetler giymeyi dene
sıkılmış olabilir
Adamla ne için evlendin?
Yok ya
Yaşla ilgisi 6ok kafası rahat değil
50 55 ten önce olmaz
Yaşla alakasi olduğunu sanmıyorum
Takviye alsın
38 yaş erken bence
Üzüldüm