- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBu toplumda seks yapmanın sadece evli bireylerin hakkı olmasının ne kadar saçma olduğunun canlı örneğisin... Yaşın doğruysa (25-29), gençliğinin en güzel yıllarını cinsel ilişkinin zevkinden mahrum kalarak geçiriyorsun. Tatmin edilemeyen cinsel arzunun neden olduğu fiziksel ve psikolojik sorunlar da cabası... Aşırı cinsel istekten uyuyamayan, gece uyanıp mastürbasyon yapma ihtiyacı duyan çok kadın var. Seks yapma isteği aklından çıkmıyor. Mastürbasyon da yetmiyor, mastürbasyon yapmanın tatmin ediciliği de bir yere kadar yani, asla inlemeli, boşalmalı güzel bir seksin yerini tutmaz. Evlenmeyi bekliyorsan kendine yazık edersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ya o erkek teni sıcaklığını hissedemediğin için hormonlar daima istiyor. Ben de senin gibiyim hiç yaşamadım ve coşuyorum artık snfjshdhsh kendim gibi birini bulup her şeyi yaşayıp zevkten uçurtmak istiyorum. Tabi bozup bozmamak kızın tercihi olacak ben ona uyacam. Böyle bişi düşünüyorum da bakalım shdhhshd. Sürekli emerdim herhalde 😅
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhormondandır
00 Yorumla Seni ne tutuyor mastürbasyon yap vücudunu rahatlat birini bul sevgili yap yalsain seni👣👣💋💋💋
10 YorumlaTitreme oluyorss orgazm oluyorsundur. Nasıl yapıyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılSoğuktan ürperir gibiyim orgazm değil başka bişi çok tuhaf bi his biraz soğuk da titretiyor tabi ama ellerim buz gibiyken bile istekliyim
1 yılEvlenmeden önce ilişki yaşamayacağın için mastürbasyon ile yetinmek zorundasın maalesef. Gerekirse günde 2-3 defa...
00 Yorumla
1 yılEteğin içine külot giymeden cikma sakın. Senin suyun mahalleyi yıkar.
06 Yorumla
Soran1 yılAhahahahhaahahahaha. Sulanmadan da istiyom. Merak etme. Her an hazırdayım.
- 1 yıl
İyi bilirim iyi bilirim
Soran1 yılYa bişi daha dicem. Keşke sevgilim olsa. Ben etek giysem kulotlu çorapla. Ben onum kucağında otursam. Offf dusunöemelıyım çok a*gınım
- 1 yıl
Fileli çorap giy de paramparça etsin sevgilin o çorabı
Soran1 yılİyiyce a*dırıyon sen de az değilsin be glslgkdkbkkxkb
1 yılSürtünme ve oral seks ile kendine hakim olabilirsin diye düşünüyorum.
08 Yorumla- 1 yıl
Kaç yaşındasın
- 1 yıl
Titreme dedin ya hani, orgazm titremesi gibi mi? Baş ağrısı falan da yaptığına göre sen çok kötü durumdasın, daireni senin yüzünden su basmıyor değil mi? 😅
- 1 yıl
Evet geçmez😅
- 1 yıl
Bir şey diyebilir miyim
Soran1 yılHahahahahah çok iyi demişin ya. Allahmmmm. Durumum biraz feci evet. Başım ağrıyo mesels şu an. Mesela eşim yanımda olsa. Yapmak istemiyom diye değil. Çok istememden ağrıyo başım kalbim atışı hızlanıyor böyle. Ne yiyom ne içiyom ne a*dırıyo beni bu kadar offff.
- 1 yıl
Yazsana konuşalım 😅😅
- 1 yıl
Sen su bile içsen azarsın gibime geliyor 😅
- 1 yıl
Şu an ne yapıyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hislerini bastırma mna gerek yok. Ne güzel zevk alıyorsun işte. Devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. çeşme kaçırıyor ssssssss deen sesi duyar gibiyim tıp toıp tıp tıp damla sesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yap ya da sexting yapıp rahatla
00 YorumlaSevgili yap. Yapamıyorsan etrafından güvenilir bir erkek ayarla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMasturbasyonu geliştirmen gerekiyor, bir de Kegel egzersizleri vs deneyebilirsin, sevgili ya da fb bulmak da işin en garanti çözümü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok merak ettiğim bir şey var fırsat varkən sana sorayım
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılIstərsən gizliden çıkayım bi ekle. Ifadeni almam lazım:)
Cevap sahibi1 yılTrol müsün gercekmi merak ediyorm
Soran1 yılHiç olmadığı kadar, gerçeğim bu noktaya, geleceğimi tahmin bile edemezdim oha ya
Cevap sahibi1 yılGercek olduğunu hissetmem lazım
Cevap sahibi1 yılEn az senin kadar ihtiyaçim var buna şüan
Cevap sahibi1 yılSes solğun kesildi. Boşaldın galiba 😃
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimdeeee öyle biriyle anlaştım oral yapacağız sende güvendiğin biriyle yap bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO titremeler ne güzel degilmi insan hep devam etsin ister
00 YorumlaTatmin yollarina bak 5 dakikalik zevk icin pisman olacagin seylere dalma evlendikten sonra sıkılacaksın zaten
01 Yorumla
Soran1 yılPişman olmak mı güzel anlar için neden pişman olayım sevdiğim erkekle de yollarımız ayrılalı çok oldu bişiler yaşayamadık uzak kaldım hep. Keşke yaşasaydık ama. Pişman olmazdım hiç. Neden olayım. Neymiş kimse benle evlenmezmiş. G*tünü dönüp uyuyan sözde n*muslularla evlensinler de bir ömür cefa çeksinler demi. Doğru diyon valla. Senin kafada biri bi kız bulur ama kızım yapmadım diye, geçinen isteksiz bir kız bulursan. Ömrün boyu ağlarsın. Ayrılırsın ya da . Başı ağrır her gün. Sürekli başı ağrır.
odak noktanı değiştirmek ne kadar zor olabilir?
02 Yorumla
Soran1 yılOdak nokta mı. Bünye bunu istiyor. Bünyeyi tatmin edicen ki o da seni tatmin etsin.
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Evet hoplatip evire çevire ezmek gerekiyor oranı
00 Yorumlaİşine ver kendini
O döngüden çık04 Yorumla
Soran1 yılOnun yerine kendimi sevgilime versem daha huzurlu gibi. İyi gelir be.
Soran1 yılDüşünsene gevşeme ve mutluluk var. Söylesene neden haram boyl3 şeyler a*k
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılbende öyleyim, birbirimize göreyiz tam.
00 Yorumla
1 yılHoplatmakta üstüme tanımam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. belirli dönemlerde böyle hissetmen normal
00 Yorumla
1 yılBirlikte olmadan zor evlendi shhs
00 Yorumla
1 yılBirileri ile konuşarak yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon yapma sıklığın nedir?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. mastürbasyon la idare edicen
01 YorumlaSexting
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Elle yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılgelsin zararı yok
00 Yorumla
1 yılDusunme
32 Yorumla
Soran1 yılÖyle kolay değil. Mesela şu an normalde yapıyo olmam lazımdı vücut istiyor. Bünye istiyor. Yaşım da tam yaşım. O yüzden. Ergenliği geçeli çok oldu.
Gizli Üye(25-29)1 yılOluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO bizdede oluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oyuncak kullan
00 YorumlaYas kaç ki?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım