Adabıyla cevap verenlere çok teşekkürler.
Aşırı isteğimi nasıl bastırabilirim?
Adabıyla cevap verenlere çok teşekkürler.
Yine manifesto zamanı <3
Bu senin hayatın. Ne seviyorsan onu yap ve bunu sıklıkla yap. Eğer bir şeyi sevmiyorsan, değiştir. Eğer işini sevmiyorsan, bırak. Eğer yeterince vaktin yoksa, televizyon izlemeyi kes. Eğer hayatının aşkını arıyorsan, dur; sevdiğin işleri yapmaya başladığında seni bekliyor olacak. Fazla analiz yapmayı kes, hayat basittir.
Her son lokmanı yiyip, değerini bildiğinde bütün duygular güzeldir. Aklını, kollarını ve kalbini yeni şeylere ve insanlara aç, farklılıklarımızla birleşiriz. Yanında gördüğün ilk insana tutkusunun ne olduğunu sor ve ilham verici hayalini onunla paylaş. Sık sık seyahat et, kaybolmak kendini bulmana yardım edecek. Bazı fırsatlar bir kez gelir, onları yakala. Hayat tanıştığın insanlarla ve yarattığın yeni şeylerle ilgili, bu yüzden çık ve yaratmaya başla.
Hayat kısa. Hayalini yaşa ve tutkunu paylaş.
Böyle durumlarda soğuk duş almak kadına iyi gelecektir.
İsteklerini yatıştırır.
Yoğunlaşan istek ve zevk vermeyen masturbasyon cinsel ilişki gerektiğinin habercisi aslında.
Ama hedefin çok erdemli,öpüşmekten ileri gitmeden kendini baskılamak iyi birşey evleniceğiniz insan açısından.
Masturbasyondan baska caren yok. Dogru dusunuyosun ama tebrik ettim
gerçekten güvenebileceğin bir jinekoloğa danışabilirsin
Cevap
30Cevap
Aman güzelim ya en amiyane tabiriyle ver kurtul demek isterdim ama yapamam. Kendini sevdiğin insana saklamak istemeni anlıyorum ama hayatta herşey zamanında güzel. Yap olarak bazı şeyleri yaşamayı hakettiğin yaştasin. Bence hayatı ertelemektense erkek arkadaşınla en azından bir yere kadar birşeyler yaşayabilirsin. Daha ileriki dönemlerde içinde bulunduğun saklama dürtüsü kendini daha kötü bir çıkmaza sokmana, caza şeyleri daha zor kabullenmene neden olabilir. Günümüzdeki bütün vajinismus vakalarının temelinde de bu yatıyor. Hayat senin hayatın ama bana kalırsa yaşaması gereken de sensin...
Evet bozuk. İtiraz mı ediyorsun. ?
Ruhu bozuk olmayan insan bu kadar yapmaya meyilli ve istekli olmaz.
Hadi bunu mazur görelim, doğa kanunu diyelim.
Yaptığın çelişkili açıklamalar neyin nesi. Hem öpüştüğünden bahsediyorsun, hemde değer verdiğim insana saklamak istiyorum diyorsun. Bu ikilemi oluşturan kişilerden herşey beklenir. Bunda ön yargı falan yok.
Ayrıca doğanın kanunudur, başladın mı yapacaksın...
Car car car car ötmeyle olmuyor bu işler.
Öpüştüm diyorsun ve saklıyorum diyorsun. E sen kendini saklamıyorsun ki. Ruhun da var bozukluk. Değerli olayın içine dahil etme. Sırf üzerinde baskı olduğundan dolayı yapamıyorsun ve bu durumda seni artık ezmeye başlamış.
Bu işlerin ortası olmaz. Bir erkekle ilk defa öpüştün mü( aynı durum erkekler içinde geçerli ) devamını istersin. Bu cinsel içgüdülerden kaynaklanan birşeydir. Ya hiç tadına bakmayacaksın. Yada aralıklarla kendini tatmin edeceksin.
Böyle devam et arkadaşım :) Ben de 21 yaşındayım ve bir kızla birlikte olmadım :) Olmayı da düşünmüyorum... Umarım karşıma benim gibi temiz bir insan çıkar diye dua ediyorum. O istek bende de var. Ama bastırırsın alışıyorsun bir süre sonra merak etme :)
Kesinlikle başkasıyla ilişkiye girme, BENCE. Altta Elvis'in yazdığı yoruma aynen katılıyorum. Biz dayanabiliyorsak erkek olarak, sen de dayanabilirsin kadın olarak...
"Mastürbasyon dan bir zevk almıyorum".
Valla sorun fizyolojik olabilir.
Bir doktora görün derim.
Kafandan bu isteği çıkarıp kafanı rahatlatacak aktivitelere yönel ya da cinsel ilişkiye girmemek kaydıyla erkek arkadaş edinip kendini ellet onun elleriyle rahatlamaya çalış
aklını kullanabilirsin. hormonlarının sana yaptıkları oyunlar bunlar. östrojen en başta. östrojen baskıyıcılar var ama kullanma kesinlikle.
Ben erkek halimle hakim olabiliyorsam kendime sen hayli hayli olman lazım o düşüncen güzel ben de öyle istiyorum ilkleri eşinde yaşamalı herkes onunla bununla yatandan eş olmaz.
kendi kendini tatmin etmekten başka çare kalmıyo.. yapmak istemiyosan tabi.bu saatten sonra birisi olunca ister istemez ilerisi olur zaten
kendine boşuna işkence ediyorsun bir gün gelip o zevki tattığın zaman kaçırdığın günlerine çok yanacaksın ama iş işten geçmiş olacak...
sanal deneyebilirsin. hem güvenli hem de aynı sen gibi birini bulabilirsin sanki ;) biraz masturbasyona zevk katabilir. ya da ilerisi için bir başlangıç olabilir;)
Madem evleneceğin insana saklıosun kendini,birine ver ve onla evlen ^^
maneviyata önem ver 21 yaşındaysan ve kızlığı hala bozulmamışsa biraz daha dayan..
tabı kı masturbasyonla :D yastık ustune cık oyuncak ayıyla yap :D
tek yol masturbasyon ,film izlicen ve masturbasyon yapacan ya da sanal seks
farklı şeklde heycan verici masturbasyonlar yapmak çözüm olur sana .
ha öpüşmüşsün ha yatmışsın. fark eden ne var acaba. insanın beyni bakire olacak arkadaş.
Yardımcı olmak isterdim :)
Ver gitsin. Yolda hoşuna giden birini çevir söyle.
Çok mutsuz musun içinde olduğun durumdan şu an?
Doğru yoldasın. Kendine hobi edin.
bir an önce evlenmen gerekiyor..
bastırma.. :D akışına bırak..
biriyle birlikte olarak :)
yüzeysel sevişerek...:)
en yakın zamanda evlenerek
Namaz kılacan İbadet edecen başka yolu yok
namaz kıl dua et
ver burdan birine
evet sana mesela
izliyormusun
mst. yapcan mcbr