1 aydır bosalma sorunu yaşıyorum. 8 yıllık evliyim daha önce hiç boyle olmamıştı. Resmen bosalamiyorum. İstek ve sertleşme sorunu yok neden olablir acaba.
İlişki esnasında prezervatif kullanıyoruz.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 aydır bosalma sorunu yaşıyorum. 8 yıllık evliyim daha önce hiç boyle olmamıştı. Resmen bosalamiyorum. İstek ve sertleşme sorunu yok neden olablir acaba.
İlişki esnasında prezervatif kullanıyoruz.
Benim eşim de tam tersi girdigi gibi bosaliyor sinir oluyorum
Geciktirici prezervatif falan denediniz mi
. Bende dsha önce böyle bir sorun yoktu. Bosalamakta cok sinir bozucu bir durum. 1 saat önce seks yaptık yine bosalamadim. Ki sabahta yaptık yine olmadi
Ürolojiyw gorunmeni tavsiye ederim. Geciktirici ne varsa kullandik en fazla 5 dk tutuyor
@Bah4diir 14 yıl oldu
Bakalim gidicem bu gidişle
. Elinizdeki erken bosalma.. kax yıllık evlisiniz. On sevismmeyi uzun tutmak lazim
14 yılda baya olmuş.. ciddi tatminsizlik yaşıyorsunuz o zaman
Eşim de 38 yaşında. O da fatkinda bu durumun ön sevismeyi uzun tutuyor ki mutlu oliyim diye ama işte. Sizin durum da kötü. Esiniz icin iyi tabii uzun surer 🤭
😀😀 yaşlarımız aynıymış.
O. erken evlenip şanslı olanlardan..
On sevimeyj oral. seksi uzun yapmak önemli
Aynen eşim bosaliyor ben boşalamayinca artık oda sinir oluyor yeter doymadın mı diye. :).
. Yaşlandım mı diyorum:). Istek ve arzufa sorun yok
Yaşla alakasi yok kac yasinda dedeler neler yapiyor 😂 valla her yolu denedik biz de doktora git ya da boşalt oyle gel diyorum artik daha uzun olur en azindan o da ona yanaşmıyor 🤷🏻♀️ iki uci... değnek
İstekli birisi değil demek ki. Bende öyle düşünüyorum kendimi bildim bileli istekliyim cinssllik olmazsa mastürbasyon ile bosaliyordum son 1 aydır boylr olunca sinir oldum. Dün ki sekste bosaldim bugün yine oldu. :).
Eşinin doktora gitmedi lazım
Tatmin olmayınca insan sinirli gergin oluyor
Aslinda istekli o da bana diyor isteksizsin hep ben baslariyorum diye 🤭
Hep o mu yanaşiyor. Valla bende eşime diyorum bana kalsa hetgun seks olmalı. :)
Cabuk bitince istek kalmiyor tabii. Ona da boyle diyemiyorum. Bence sen kendin cok tatmin olmussun o da etkili olabilir biraz ara ver. Evlisin niye kendi kendini tatmin ediyorsun ki zaten
Evlendigimizden beri aynıyım. ki.. son 1 aydır bu sorunu yaşıyorum
Ya bizde de eşim xok istekli değil. ona kalsa haftada bir ya da 2 bazen aşırı zorlarsam 3 veya 4 de oluyo4..
E tabi doymayincada kendim tatmin oluyorum. Zira istek ateş bitmiyor yoksa.
Eski erkek arkadasimlasabah ezanina kadar birlikte olurduk unideyken. Normalde boyle aoguk gibi degilimdir 😅
Cocuk falan varsa esin de yoruluyordur onu da anlamak lazim
Hehe yeter ki ateşi harlayan olsun istedigi kadar ateş var bende diyorsun. :)
Eskiyi düşünmek seni fena ediyordur. :)
Özlemiyorum desem yalan olur
Evet 2 tane var.
Ya evlilik başında da böyleydi çocuktan sonra iyice zor oldu tabi.. Bende istekli olunca işte bünye doymuyor. :). Elimize geçene şükrediyoruz. :)
İnanırım ya. Cinsel. tatminsizlik büyük sorun. Hele geçmişte tadını aldıysan dsha fena
En azindan sanirim aldatmamissin bu da bir sey 🤭
Reelde olmadı ama. sanal yaptım yalan olmasın simdi. :) reelde hiç yapmak. istemedjm
Sen peki. :)
İki türlü de olmadı. Sadece bir sra ilk defa baska birini arzuladım. Çocuğumun anaokulu öğretmenini. Belli de ettim. Ama geri cekilince bir sey olmadi. Evlilik hazirligindaydi kendisi o ara. Nişanlisini aldatmak istemedi. Zamanlama yanlisti işte
Anladım cesaret edememiştir o.
Valla etek falan giyinip suslenip gidiyordum etek giydigimde sinifa cagirip cocuklarin kucuk sandalyesine oturtuyirdu bakabilmek icin. Cesaret etseydi reelde olabilirdi.
O kadar istedin yani onu. Ne zaman oldu bu. Sende frikik üstüne frikik veriyorsundur kesin :).
Peki cinsel olarak nasıl rahatliyorsun sekste bosalmadiginda
Oyle yaptigi icin zaten belli ettim istedigimi salk geri cekti kendini. Gecen seneydi. p*rno izliyorum bana yapiliyormus gibi geliyor 🤭
Hatta esim yakaladi izlerken. Pozisyonlara baktigimi sandi 🤣
😀😀😀 taam slk ya jendini niye geri çeker ki hatun istiyor ver istediğini. :)
Esin sakın kalmış:) desene hep izliyorsun
Yani tecrubeli biri var niye geri cekilirsin nişanlindan ayril mi dicegimi sandi ne sandi acaba 😂
Olablir. :) rahat durmaz demistir. 🤩 evlisin ya ona göre büyük risk :)
Cevap
4Cevap
Al benden de o kadar. Şu aralar fena bir şey oldu. Ne seks ne mastta boşalamıyorum. Aşırı uzun sürüyor
Eskiden mastürbasyon alışkanlığı oluşmuşsa zorlanman gayet normal
O yıllardır var hocam. mastürbasyon yapsam bile seks yaptığımda bosalirdim.. son 1 aydır var bu durum
Hiçbir şeyde değişiklik yok sadece bende. Var değişiklik
. biraz borca girdim ondan mı acaba dedim. Yaş 38 bu arda. Kendimi bildim bileli istekli biriyim
Eyvallah
Sperm sayin azalmistir. Doktora gittin mi
Doktora git 💅🏻
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar