Cinsel Yaşam Boşalamıyorum ne yapmam gerek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Boşalamıyorum ne yapmam gerek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu sorunu çözmek için başka bir bedenin sana dokunması gerekir veya titreşim gereklidir ikisinden Herhangi birini denedim mi acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl denedim olmuyor boşalamamak bunun yüzünden değil bir saglık problemi Yorumla frankejstan013 +1 yıl titreşimli bir oyuncak kullandın ve gene mi olmadı Yorumla
Nigrum_Umbra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Farklı metodları deneDoğru şekilde yaptığından emin olUyarıldığın yerlere daha fazla baskı uygulaKlitoral yöntemi dene 0 6 Yorumla Soran +1 yıl emin ol cok denedim Yorumla Nigrum_Umbra +1 yıl Bir yerlerde yanlış veya eksik var o zaman. Başka türlü söylediğin neredeyse imkansız Yorumla Soran +1 yıl baktığımda erkeklerde de oluyomus bosalamama sıkıntısı Yorumla Soran +1 yıl bir kaç kişiyle de denedim 2 saat yok allahım bosalmıyom ben kafaytı yiycem bozuk muyum ne ahewfhfewanşwge Yorumla Nigrum_Umbra +1 yıl Erkeklerde normal ama kadınlarda değil. Bozukluk değil tabi ki🙂Sadece yanlış veya eksik. Yorumla Nigrum_Umbra +1 yıl Ayrıca nesne, el, basınç farkı, duruş bunlarıda değiştir Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru partner ve uygun psikolojiyle şakır şakır boşalırsın 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl evlimisin belirtmemişsin. Hastahaneye gidip uzman tabipten destek al. 0 0 Yorumla
ErkekAdam3504 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Sert yapılması belki de hoşuna gidiyordur sana şey gibi davranılması köle gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi yerden sonra dokunamyacak kadar hassaslaşıyor mu yoksa bi anda tık diye zevk kesiliyor mu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ilki Yorumla Soran +1 yıl kolum kopcak Yorumla Soran +1 yıl bir arkadasımla denediim yok alalhım olmuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senşn yerine o okşadı yine mi olmadı. Yalasaydı? Onu denedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala devam ediyo mu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Artık level atlayıp sevişmenin zamanı gelmiş mastürbasyon kesmiyor demek ki 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayal kurmayı dene 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sence bunu yapmıyor muyum Yorumla alperdemir1995 +1 yıl seni yükseltecek hayal partneri lazım sana :) Yorumla Soran +1 yıl kim olcak Yorumla alperdemir1995 +1 yıl ben mesela :D Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl mastürbasyon mi ilişki mi deniyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon Yorumla Denrs34 +1 yıl Partnerle sanal yapmayı dene bence daha iyi odaklanirsin Yorumla Soran +1 yıl cok yaptim olmuyo ki hayatim Yorumla Denrs34 +1 yıl Hmm yerim seni ama Yorumla Soran +1 yıl ya yer misin Yorumla Denrs34 +1 yıl Yerim ham yaparım Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sürtünme , tazikli su vs 0 3 Yorumla Soran +1 yıl denedim zaten yapıyorum olmuyıo Yorumla deli_adammm +1 yıl yapamıyorsun demek Yorumla Soran +1 yıl masturbasyonu nasıl yapamıyım ilişkide denedim 2 saat sürdü ben yok bosalmıypom Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boşaltacak birini bulabilirsin 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Havuz problemi misin sen? 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Abdestle falan kim uğraşacak daha iyi işte 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok zor allah yardımcın olsun 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. dua et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kanka zaten kadınlar bosaldıktan sonra istediiği kadar devam edebiliyorlar fakat bu bir sorun saglık acısından ondan soruyom bide elim kopcak ondan Yorumla johnrocco44 +1 yıl Kanka bence senin olay psikolojik , o kadar sürtersen elin kopmazda , aşınır su zımparası gibi olur senin pıtırcık... bence zihnini boşaltıp dene belki bir kadeh içki den sonra olabilir daha rahat patlarsın... Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. psikolojik mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl of bilmiyom ki Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sağlam partner bul 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partner değiş 0 0 Yorumla
çayısevmiyormuşgötüm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yaş kaç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl mastürbasyon mı yaprak deniyor sun Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Sürtünerek mi demiyorsun okşayarak mı Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bul biseylerrrr 0 0 Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yastıkla dene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bu sorunu çözmek için başka bir bedenin sana dokunması gerekir veya titreşim gereklidir ikisinden Herhangi birini denedim mi acaba
denedim olmuyor boşalamamak bunun yüzünden değil bir saglık problemi
titreşimli bir oyuncak kullandın ve gene mi olmadı
Farklı metodları dene
Doğru şekilde yaptığından emin ol
Uyarıldığın yerlere daha fazla baskı uygula
Klitoral yöntemi dene
emin ol cok denedim
Bir yerlerde yanlış veya eksik var o zaman. Başka türlü söylediğin neredeyse imkansız
baktığımda erkeklerde de oluyomus bosalamama sıkıntısı
bir kaç kişiyle de denedim 2 saat yok allahım bosalmıyom ben kafaytı yiycem bozuk muyum ne ahewfhfewanşwge
Erkeklerde normal ama kadınlarda değil. Bozukluk değil tabi ki🙂
Sadece yanlış veya eksik.
Ayrıca nesne, el, basınç farkı, duruş bunlarıda değiştir
Doğru partner ve uygun psikolojiyle şakır şakır boşalırsın
evlimisin belirtmemişsin. Hastahaneye gidip uzman tabipten destek al.
Sert yapılması belki de hoşuna gidiyordur sana şey gibi davranılması köle gibi
Bi yerden sonra dokunamyacak kadar hassaslaşıyor mu yoksa bi anda tık diye zevk kesiliyor mu
ilki
kolum kopcak
bir arkadasımla denediim yok alalhım olmuyo
Senşn yerine o okşadı yine mi olmadı. Yalasaydı? Onu denedin mi
Hala devam ediyo mu
Mastürbasyon sırasında bir şey sokarak denedin mi boşalmayı?
Artık level atlayıp sevişmenin zamanı gelmiş mastürbasyon kesmiyor demek ki
hayal kurmayı dene
sence bunu yapmıyor muyum
seni yükseltecek hayal partneri lazım sana :)
kim olcak
ben mesela :D
mastürbasyon mi ilişki mi deniyorsun
mastürbasyon
Partnerle sanal yapmayı dene bence daha iyi odaklanirsin
cok yaptim olmuyo ki hayatim
Hmm yerim seni ama
ya yer misin
Yerim ham yaparım
sürtünme , tazikli su vs
denedim zaten yapıyorum olmuyıo
yapamıyorsun demek
masturbasyonu nasıl yapamıyım ilişkide denedim 2 saat sürdü ben yok bosalmıypom
Boşaltacak birini bulabilirsin
Daha fazla tahrik olman
Havuz problemi misin sen?
Abdestle falan kim uğraşacak daha iyi işte
vibratör falan denesen nasıl olur
Çok zor allah yardımcın olsun
dua et
kanka zaten kadınlar bosaldıktan sonra istediiği kadar devam edebiliyorlar fakat bu bir sorun saglık acısından ondan soruyom bide elim kopcak ondan
Kanka bence senin olay psikolojik , o kadar sürtersen elin kopmazda , aşınır su zımparası gibi olur senin pıtırcık... bence zihnini boşaltıp dene belki bir kadeh içki den sonra olabilir daha rahat patlarsın...
psikolojik mi
of bilmiyom ki
İşi bilen bir partner bul.
Farklı yontemler denemelisin
Sağlam partner bul
Gerçekten mi
Partner değiş
Tahrik olman gerek
Hiçbir şey yapma
Demek doymuyorsun
Yaş kaç
18