Boşalamıyorum ve eşim bundan kendini sorumlu tutuyo yetersiz geliyorum sana diyo ama nasıl boşalabilirim bilmiyorum yaa bana yardımcı olurmusunuz?
En İyi Erkek Görüşü
En İyi Kız Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Boşalamıyorum ve eşim bundan kendini sorumlu tutuyo yetersiz geliyorum sana diyo ama nasıl boşalabilirim bilmiyorum yaa bana yardımcı olurmusunuz?
yok bu çok normal bişey yaa sennle alakası yok aslında nasıl anlatsam sennle ilgisi var olmuyorum dediğin için olmuyosun orgazm ve eşin seni sıkıstırıyosa ol ol diye ondan stresten olmuyo
pikolojik sizin durumunuz yaşadıgınız geçmişden ya da şimdiki zamandan kaygılar yaşamışsınız , bundan dolayı bikere kafanızdan çıkarın bu durumu , orgazm olamıyacagım düşüncesiyle orgazm olamıyorsunuz, ilk önce pat diye yapın bazen hazırlıksız önce ya da arkası olmasın canın nezaman istiyorsa oan yapın
Mst. yapmayan kadının ortak problemi bu sanırım.. Eşinde erken boşalma sorunu yoktur umarım. Varsa şayet zaten org. zor olursunuz. Bu konuda biraz okuyup çalışmalısınız.. Ya da konunun uzmanı bir hekime de gidebilirsiniz.
www.kizlarsoruyor.com/.../a43400-kadinlari-bastan-cikaracak-bence
Bunları uygulayın
Bence ilk önce yalasın parmaklasın öyle yapın direk gir çık yaparsanız boşalman zor
Eşin oral yapabilir klitoral orgazm denilen bir şey var kadın olmayı da sana biz mi öğretelim? :)
benim bildiğim kadınlar kolay kolay boşalmaz zaten. Seksin asli amacı üremedir geri kalan teferruatı niye bu kadar büyütüyorsunuz ki?
boşalmaktan tam olarak kastın nedir?
sulanmıyor musun sonuna doğru titreme inleme falan gelmiyor mu
Bunun için ön sevisme acele etmeden Yapmali ve vaginal devam edip en son analda bitirmelisiniz
sureklı ıcınde dursun cıkmasın gerekırse uzun sursun seks yapmanız elbet bosalırsınn
Benimde öyleydi sürekli seks yapa yapa duzeldm şimdi 45 dakikanın altnda bosalmyrm
orgazm oluyorsan sorun nedir? boşalma dediğin fışkırma mı? orgazma kadınlar boşalmaz her zaman hatta çok nadir boşalırlar. önemli olan o son noktaya tatmin olarak ulaşman. boşalmaya takılmayın bu kadar
orgazm oluyor musun mastla ya da baska birseyle
bazı insanlar klitorisini uyararak bosalır, o seninle "ilişki sırasındayken" sende oranla oyna veya kendine titreşim veren şu elektrikli cihazlardan al
çok yoğun uyarmalı unutma her ilişkide boşalma olmaz ayda bir olsa bile yeterlidir.
Bende de aynı durum bacim tık yok
Şunu unutma biz olmadan onlar bir hiç.
Bu yüzden sorun tabiki de bizden kaynaklanmiyor
Sorunun bende olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçek anlamda seks te onu mutlu edebiliyorum bende çok düşkünüm seks e ama kendini sorumlu tutunca ben üzülüyorum
Benim ki artık kendini suclamiyor, ikimiz de mutlu oluyoruz çünkü ten uyumsuzluğu diyo ama bilemiyorum işte başka biriyle denemem gerek teşhis koymak için 😂😂😂
Öyle bişey yapsam benimki bu zamana kadar el kaldırmadi ama keser kesin aman ten uyumsuzlugsa uymasn kalplar uysun yeter bizde bosalmayalm ne olck :) :)
Ne zamandir birliktesiniz?
Insan bir süre sonra alisiyor bu duruma ben artık sıkıntı etmiyorum mesela
Terapiste gidin.. Size yol gösterir... Ayrıntısı, önsevişmesi vs. Deneye deneye öğrenirsin.
Bende oyleyim bu kisiler le alakali olmadigini gordum sorun bizde ogrenemedik su isi
partner kaynaklı diyeyim sana bu durum ki 1 saat 58 dk süren bir performansım olmuştu senin gibi boşalma sorunu olduğunu ifade eden eski sevgilimde dolayısıyla da haliye boşalma ortalaması bir ilişkide 0 dan 5 ve 6 rakamlarını görmüştü
baskıcı ya da geri kalmış ya da ya da ağır olacak belki ama sığır bir toplumda gene iyi emin ol
Sorma aynı benim gibisin
terapi de aldım yine olmuyo
Zevk alıyorum tatmin ediyo beni ama boşalamadgm için kendisini suçluyo ne yapsa ne etse care olmuyo o üzüldukce bende kafama takıyorum aslında onluk bir sorun yok bende var yatakta da ot gibi yatmıyorum onu çok fazla tatmin ediyorum oda sen beni tatmin ediyosun ama ben seni edemiyorumdiyo doktor işine de pek sıcak bakmıyo
partner kaynaklı diyeyim sana bu durum ki 1 saat 58 dk süren bir performansım olmuştu senin gibi boşalma sorunu olduğunu ifade eden eski sevgilimde dolayısıyla da haliye boşalma ortalaması bir ilişkide 0 dan 5 ve 6 rakamlarını görmüştü
Bence görünün
biz eşimle beraber göründük
çok yol katettik
ama boşalma olmadı
Zevk ben de alıyorum ama boşalamıyorum
Raat mı olmak lazım