Tiksiniyorum ve asla bende bir şey uyandırmıyor masturbasyondan keyif alıyorum nedense kendime başıma daha iyi oluyor baskı yok performans şeyi yok “stres” yok. Stres dememin sebebi performans kaynaklı ve zevk alamamak orgazm olamamaktan erkeğin beklentiklerini karşılayamamaktan. Mastürbasyon gibisi yok baskı yok birini memnun etme gibi şeyim yok en iyisi bence. Zaten ne kızlar ne erkekler bir şey hissettiriyor bana koca bir hiclik hissediyorum sadece
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Anlıyorum seni çok fazla masterbasyon gerçek seksten uzaklaştırır
Bence mastürbasyon bırakın anlayışlı bir partner bulursan tüm sorunları asarsin
Bırakacak değilim uçuran zevkleri bırakmak olmaz 🙃
Bu seni yanlizlastirir
Sosyal ilişkilerine yansir
Sosyal ilişki istemiyorum zaten ilgilenmem böyle seylerle
Bu sağlıklı bi durum değil seni cinselligi sevdirecek biriyle tanışman gerekiyor
Ben kendime yetiyorum fazlasıylaaa bir erkeğe muhtaç görmüyorum kendimi.
Muhtaclık değil zaten kimse kimseye muhtaç değilki bizde kadınlara muhtaç değiliz ama hayatta zevk aldığın sayılı şeylerden biridir seks bu senin gün içinde davranışlarını bile etkiler düzgün bi seks hayatı daima mutlu pozitif tutar seni
Herkes için geçeri değildir. Herkes eşit yaratılmamıştır ve genel konuşmasan iyi olur senin zevk aldığın diğerinde mastürbasyon yaparken keyif sliyordur ilişki sevmiyordur herkes bir değil ve bu çok doğal bir şey
Bu normal bişey değil kendini kandırma seks hayatın bir parçası ilişkilerin temelidir mantıklı düşün biraz
Kendimi ne kandirscagim beni manipüle edemezsin beni kendimden başka kimse bilemez 🙏😃
Ve bunu sen söylüyorsun internete gir bak araştır normaldir herkes sevecek diye bir kural yoktur kimse eşit doğmadı eşit olsaydık hepimiz aynı olurduk ama illaki farklı insanlar olacaktır
Tamm sen farklısın
Eyvallah Allah vergisi gururlandım
Hiç bir şey yaşamamış biri için çok iddialısın 😂😂😂
Ahahah aynen hacı benim işim bu
Herkes bir değil ve olamazda bunu bil daha da inadıma bindin Şu an biliyo musun bi tik daha sogudum ilişkiden sağol
Cokta * ya bahane akşam akşam bana ne tutuluyon feministmisin nesin yaa
Ta kendisiyim. ahaha sizi anca varoş kadınlar çeker
Oturmussun klavyeden atıyorsun beni tanımıyorsun kim olduğumu bilmiyorsun sadece boş konuşuyorsun düşünemiyorsun bile ve insanları aşalanaktan başla bildiğin bişey yok varoş ne yaa
Bende mastı seksten daha zevkli buluyorum ama sekssiz olmaz
Seksten zevk alan kadınlar bottur. Mastürbasyon gibisi yok 😍
seks te gerçekten tecrübeli işini bilen birine denk gelirsen masttan daha zevkli olduğunu anlarsın
Hayır bırak kalsın almayım isteyen yok. Mastürbasyonda aldığım zevki kimse veremez verirse sokağa çıkar köpek gibi afkururm o kadar netim
Gerçekten kimle ne yaşadın bilmiyorum ama ergenle ya da seks bilgisi olmayan nasıl dokunucagını öpeceğini bilmeyen biriyle olmuşsun bu çok net
Kimseyle olmadım olacak degilim hacı ben kimseyi beğenmem önüme hangi erkeği koysrlarsa koysunlar suratına bile bakmam 😃 ben kimseye benzemem
Ve sende o yollardan geçtin ilkin oldu “acemiliğin oldu” yani kendi cinsini asagiya çekmesen iyi olur hoş bir şey değil. Sende dört dörtlük değilsin
Sexin nasıl bir şey oldugunu bile bilmeyip burada yok ben onu yapmam yok hiç etkilemiyor demen çok saçma
Çok şey biliyorum rahat olabilirsin xd 😆
Sizin gibiler sayenizde biraz daha midemiz bulanıyor cinsellige insanlara baskınız yüzünüzden darısı başınıza
Yaşamadım diyorsun sen kendinimi kandırıyorsun bizimii
Ben dört dörtlügüm demedim herkesin acemiliği olur tabiki kimseyi aşagıda cekmiyprum ama herkes herkese zevk veremez olgun biriyle dene Seksi ondan sonra gel buraya konuşalım
Ahah kimseyi ne kandiracsgim ben dürüst insanım neysem odur hacı gerçekler işine gelmiyor sanırım ne o her kadın cinselligi sevecek diye kural mı var affedersin de kuralın içine sıçarlar 😆
Kimseye baskı yapmıyoruz skmizdede değil açıkçası hayat senin hayatın iyi misin ne baskı yapıcaz ya ergenlikten çıktığında anlarsın
Ergnelikten çıkalı 2 yıl oldu ama sen bilirsin. d yorumların hiç öyle demiyor “sağlıklı değil” kısmı cok iyi net bence
Buna sen mi karar veriyorsun ben karar veririm sen değil
Çıkamamssın
Beni tanımıyorsun üstümde 30 yasin ağırlığı var. Yaşıma göre olgunum “kafa yapimiz” bir değil benimle tartışmaya bile girme bence.
Ha o ergenlik dediğin yaştaki kızlar neler yapıyor neler o yaştaki kızları fazla küçümsemeyin bence😆
Ben kimseyi küçümsemiyorum ve herkesin ne yaptığını az çok tahmin edebiliyorum ama sen kesinlikle ergensin
Kafanda kurma cioarslan aksine ergenler daha çok meraklı bu konulara sabah akşam verme peşindeler 😆 onlarla beni aynı seviyeye koyamazsin.
İnsanlar Seksi seviyor seks yapıyor diye onları küçümseyemezsin
@Cioarslann34 gayet küçümserim hoşuma gidiyor :D bi zevk aldığım daha şeyde bu
Sende aşağılık kompleksi var kesinlikle psikiyatriye git
@Cioarslann34 bu durumdan memnunsak niye gidelim 🫢😆 hadi uza
nasıl mutlu oluyorsan öyle devam et de nefret edip tabu haline de getirmene gerek yok bence
Nefret ediylrim ve hep böyle olacak böyle kalmasını istiyorum
erkeklerden nefret ediyor musun
Evet bana hiç bir şey hissetttirmiyor hem duygusal açıdan hemde cinsel çekim
şu adam beni becerse keşke diye içinden hiç geçirmiyorsan cinsel yönelimin kadınlar olabilir
Kadınlarda ilgimi çekmiyor yani kimseyle açıkçası olmak istemem ben kendim sadece böyle daha iyiyim bazen insan kendini yalnız hissediyor bu zamanda ama bazende iyi oluyor en azından herkes degilim
geçmişinde bir istismar mı yaşadın ya da babandan mı şiddet gördün erkek arkadaşların mı soğuttu her şeyden. bu kadar nefret etmen sebepsizse hiç normal değil-ki sebepsiz olması bence mümkün değil. herkes olmakla alakalı bir durum yok seks yaparak herkes gibi oluyorsan mastürbasyonu da herkes yapıyor bir ihtiyaç bu büyük anlamlar yükleyip nefretle dolmanın sana hiçbir faydası yok.
İhtiyaç değil ihtiyaç deyip baskı yapıyorsunuz
Belki de bilmiyorum böylesi daha hayırlıdır hele ki bu zamanda farklı olmam daha iyidir belki bilemiyorum
ben kimseye baskı yapmıyorum. git seks yap demiyorum sana bana ne senin hayatından beni ilgilendirmez. mastürbasyon ihtiyaç değilse neden yapıyoruz? mastürbasyon yaparken neden seks yaptığımızı hayal ediyor ya da p*rno filmler seyrediyoruz. bütün canlılar üremiyorlar mı?
Keyfim öyle istiyor yapıyorum ama ilişki üremekten ibaret zevk değil
sorunun kendinle bir gün düşüncelerin değişir ya da değişmez sana bağlı. keyifli mastürbasyonlar.
Eyvallah 🙃
Sana benim gibi tatmin olmak değil tatmin etmeyi seven erkek lazım
Sen erkeklerden ve dertlerinden bıkmışsın seksten değil
Yapma bacım o da olmasın biz zevk alıyoruz da ne oluyor sanki
Sağlıklı bi düşünce değil bu sakat. Ne sıklıkla boşalıyosun
Paşa gönlüm nasıl isterse gayet sağlıklıyım tabi diğer y@rrak hastası kadınlar çok olunca ben farklı geldim tabi
Bilmem daha önce yasamadım ama zevklidir illa ya
Hiç seks yaptın mı? Nefretinin bir kaymağı olmalı.
Kaynağı yok inan tiksiniyorum sadece bana bir heyecan vs katmıyor. Ama kendi cinselligimi seviyorum daha zevkli oluyor
Seks yaptım mı hiç?
Yapacak degilim erkeklerden tiksiniyorum ve erkek organı bana bir şey hissettirmiyor hissedemiyorum yani mümkün değil içimden gelmiyor yani bazı kadınlar yrr@k hastası olsada ben onlardan farklıyım böyle olmam daha mı hayırlı bilmiyorum
Yaşamadığım bir şey için bir söylemde bulunmak yanlış , sen erkek varlığına karşısın gibi.
Herkes abartıyor çünkü insanların sayesinde nefret kusuyorum
Bak bu farklı bir mevzu. Sigaraya başlayıp bagımşı olan biri gibi düşün. Bir defa yaptın mı gerisi geliyor.
Sigara içmiş bir insanım ama bagimlisi olmadım herkes bir değildir
Mevzu sigara değil ama sen bilirsin.
Biliyorum ama sen anlamamışsın 😃
Yani demek istiyorim ki herkes bir değil bir insan ona bagimlisiyla ben ona bagimli olmam bu kadar basit
Ben mevzunu anladım. Fakat ben sana şunu diyorum. Hayatında hiç içine giren olmamış zevkini bilmiyorsun. Bir içşne girdin bak bakalım neler olacak.
İlişkiye giren kadınları dinliyorum zevk mevk almadım tamamen bir abartıdan ibaret diyorlar. girmemiş olabilirim ama hislerim kuvvetlidir yani öyle düşünüyorsam oyledir benim düşüncelerim beni asla yanıltmaz
Birlikte olduğun kişiler seni becerememiş
Birlikteliğim olmadı olmayacakta olmasın da zaten hep böyle daha rahatım
Bakire misin
Bakire degilim kendim bozdum. neden illa erkek bozması gerekiyormuş erkek olmadan da olur
Öyle bir şey demedim. Seks yapmadan nasıl önyargı olabilir ki
Herkes anlayamaz ama inan istemiyorum yani bir erkekle asla ama asla olmak istemiyorum. Nefret ediyorum
mastürbasyon tekniğin nasıl?
Çok iyi her türlü yapıyorum 🫢
Erkeklerin ilgisini çekmediğini mi düşünüyorsun?
Denedin mi bunu peki?
Kanka hiç denedin mi peki
Bende
Tamam sen 2 elinle kendini tatmin et
Öyle yapacağım rahat olabilirsin gizli üye ✨🙏
Tamam gizli üye 🌹
Oral ister misin
Hayır sevmem
Deneseydin belki rahatlarsın